jueves, 22 de enero de 2015

Editorial : ENQUESTES A LA VALENCIANA

Segons les darerres enquestes, tot apunta que en la nostra terra els populars mantindràn sobre un terç dels vots i escons de les corts, els socialistes quedaran segons amb sobre un quart dels dits vots, Podemos tercers amb més menys un quart dels vots, Compromís quarts amb sobre un 15 % dels vots i escons, i a partir d' ahí ja ve el ball de xifres i ressultats perquè segon enquestes Esquerra Unida entrarà o no en Les Corts, en cas d'entrar les xifres ballen entre els 4-5 als 10-11 escons, i els parttis del "centre polític" com UPyD i Ciudadanos igual entren que ixen, decantant-se les darreres enquestes per l'entrada dels segons en detriment dels primers. I sobre açò volem preguntar-vos :

Perquè cregueu que el PPCV i sobre la que està caiguent mantén eixe nivell de recolçament?

I els socialistes del PSPV, perquè no alcen cap i arrepleguent el vot perdut del PP ?

Perquè arriva Podemos i pot ser es carregue a EU i mengua les expectatives de Compromís, tercer en discòrdia fins que aparegueren aquells ?

I UPyD i Ciudadanos, perquè de repent comencen a apareixer estos darrers i desapareixen els primers de les quinieles, l'efecte Toni Cantó es tal efecte o tot el contrari ? .

I la darrera, perquè ningún partit valencianiste de centre-dreta té opcions ?.

Ale, a vore qué penseu .

17 comentarios:

  1. Jo també em pregunte com el partit dels corruptes on el màxim exponent es el País Valencià seguix votant-los i pense es més pel demèrit dels altres que no son capaços de pressentar una alternativa conjunta i a l'electorat li atemorix un tri o quatripartit perqué pensa pot ser inestable i més amb un Podemos que no està definit. I a més la por al possible catalanisme i més si cap davant un possible pacte de Compromís amb ERPV del que es parla ara, amb un Pspv fluix i manejable per les ansies de poder ara que veu el pot tornar a tocar a esta terra, una Esquerra Unida catalanista al cent per cent i un Podemos que no se sap però el poc que se sap es també catalanista. I això també fa que l'opció més pareguda al PP que es ciudadanos creisca davant una UPyD de lío en lío i amb el desbaratat de Cantó al cap.

    ResponderEliminar
  2. El que es vergonyos es que l'alternativa al PP siga una senyora que sobre ser catalana i ressidir en Alacant ni parle ni vol parlar en la nostra llengua, i un senyor naiscut ací que la compren però que tampoc ho vol, eixa es la dreta d'esta terra i a l'esquerra els que diuen que parlen català. I en quant al nacionalisme de centre-dreta que dius Enric, tu el coneixes millor que ningú, secesionisme pur i dur que la gent més jove criada amb les normes de castelló no enten i als pocs que les accepteu vos tracten aquells de catalanistes i l'esquerra no vos acaba de creure. I així ens va, amb el més votat encara un partit que ha arrasat esta terra i creixent els centralistes espanyolistes.

    ResponderEliminar
  3. La derecha valenciana sigue reacia ante una izquierda nacionalista y prefiero seguir votando a lo malo frente a lo que cree es peor y como alternativa a otros similares en planteamientos pues el valencianismo del bunker barraqueta ya no le atrae y no es nacionalista.
    En cuanto a la izquierda tampoco somos un pueblo nacionalista y si Compromís crecía era porque era algo fresco frente a un socialismo y una IU caducos y en cuanto ha llegado algo más fresco como Podemos les ha robado la silla.

    ResponderEliminar
  4. El partit eixe del que tan mal parleu está traguent el país del fanguer en que ens deixaren els socialistos i com la gent ho sap li seguix votant, mireu les cifres del paro de huí mateix, la gent no es tonta i sap que sempre que ha governat l'esquerra ens han deixat un solar, i que els corruptes son una minoría que poc a poc va caiguent i entrant a presó. Per tant no sols traurem la majoría sino que tornarem a governar perque la gent sap qui li trau les castanyes del foc quant els atres l'afonen.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A vore estimat amic. Rajoy a dia de hui te mes aturats que quan va entrar a governar.I lo mes destacable de la seva gestió es havernos pujat els impostos quan va dir que anava a baixarlos i basar ka,seva política de comunicacio a una tele de plasma.
      Quan va entrar es va trobar amb un déficit descomunal propiciat per les ocurrencies de Zapatero i les comunitats autonomes governades pel Pp. Pistoletes d'aigua amic meu poques. Sigam justos.
      Evidentment estem millor que fa dos anys: s'ha frenat l'altur., la prima de risc ha passat de 700 a 100 i el déficit public ga baixat. Ara be, digue-m'ho tot. La prima ha baixat gracies a les agressives actuacions del Bce i la famosa frase de Draghi ( en h Kal) " haré todo lo que sea por salvar al euro y créanme, será suficiente ". I la baixada del deficit ve principalment d'una baixada bestial del petroli que ha libérate 50000 milions d'euros. No es lo mateix fer uns pressupostos pensant en un petroli a 100 que al final acabes pagant a 40.

      Eliminar
    2. Si,l'atur s'ha estancat a un 25% un punt menys que l'any passat, que sort que no estem al 60 o 70%! El jovenil a un 56%, i si tornaren els de l'extranger quasi 3/4 de la generació espanyola millor preparada. Tota una gesta de Rajoy i que denota el canvi econòmic a millor.
      I la prima és cosa de primos,quatre empreses privades que són les mateixes que inverteixen en valors financers són les que avaluen. Que xollo! Com si l'amo dels tallers de cotxes ho foren també de les asseguradores,sempre pagaria l'altre o es donarien feina a ells mateixos quan els interessaria. No saps els diners que han fet els de les primes de risc, investiga com manipulen els mercats.
      Sobre el petroli,el millor que podria passar és que s'acabara ja i començaren per traure a la vista totes les tecnològies energètiques netes que tenen guardades al calaix. Mentres,els mateixos pensen com continuar amb el negoci i tenir-nos ligats de mans i peus. Que gràcia que el primer que privatitzen els governs com l'espanyol siguen les empreses energètiques,perque clar,tot lo públic és ineficaç,i després es posen a guanyar pasta gansa,això sí amb molta competència i regulació estatal (mode irònic off).
      I davant la davallada del petroli,mentres la mineria asturiana es mor de risa (i de fam), la Merkel torna a obrir a la producció tota la regió carbonífera del Rhur. Que be,no?
      Però si,que viva Europa i que viva l'euro.

      Eliminar
  5. Creixent l'ocupació mitjansant la precarietat, l'abus laboral, l'explotació del treballador, els contractes inclús per hores etc etc . I a més augmentant la pobreça i la desigualtat entre rics i pobres. Si senyor, tot un modèl a seguir.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Cuidao,Gekko,que ja en som dos al poble,l'amic Eduardo els ha deixat als seus amics nacionalistes el poble plé de comunistes.

      Eliminar
    2. Ens farem unes canyes.

      Eliminar
    3. Tú junt amb comunistes,de canyes? Tú deus ser més de Gin-tònic.

      Eliminar
    4. Si va mal la borsa tot és passar-se al whisky Baco de Mercadona. Don Hacendado també és ultraliberal declarat.

      Eliminar
    5. Families i families valleres mengen gracies a este ultraliberal en cua i rabo. Conec a pocs comunistes que hagen creat 1 lloc de treball. Si vols pots agafar de referent a Moneder. 300 e de sou i en negre.

      Eliminar
    6. Jo,jo,jo,treballes ara per al Servef del Braç Treballaor donant feina? O estaves en l'ombra de Federico Giner en nombre d'asalariats? Si les famílies valleres han de menjar dels projectes de dos fulls solts que presentes per quedarte contractes públics,aviat vas. Tú mateix pensaves pagar a famílies valleres eixos 300€ de Monedero que ara et sembla mal,només perque la teua amiga política havia tingut la brillant idea de baixar un 30% els contractes. Aplica't el cuento,xato.

      Comunistes que han creat treball:
      Poble de Marinaleda, 2748 hab. PLENO EMPLEO (30% atur en Andalusia). Si,el de la Cooperativa de Gordillo. Més preguntes?

      Eliminar
    7. Dius tantes falsetats que al final te les creuras. Millor dos fulls solts fets per u que no 40 fets i supervisats per l'amiga no política.
      Gordillo era este que cobrava dos sous i quan el van pillar va dir que no s'havia donat compter. A un li falta un paper, l'altre no es dona compter, l'altre paga 300 en negre. Vaja quadrilla.

      Ale una tila i a seguir salvant el mon dels malos

      Eliminar
  6. Un fet perque vegeu el treball.
    Un jove del poble va a treballar en una ETT. Li paguen al dia.
    Arriba a la nit i el paperet diu: 8 euros del treball fet menys 5 euros de la gasolina.
    I el jove ha estat treballant des de les 7 del matí que ix de casa fins les 5 que torna per 3 euros.
    I tot legal
    Este es el treball que ha buscat el PP per a la gent.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això,una de dos,o és mentida,o és ilegal. El desplaçament no pot anar a càrrec del treballador, i el S.M.I. està sobre els 22-23€/jornada sencera.
      Que la llei de la (sub)ocupació és un timo al treballador,cert,pels contractes/fem/mitges jornades/acomiadaments barats per les empreses,però les xifres que dius,si són certes,són abusives i fora de llei. Que no dic que siguen falses ni inventades.

      Eliminar