miércoles, 7 de enero de 2015

Nota de premsa del PP SOBRE INSEGURETAT CIUDATANA

Una vegada més, el govern de Compromís, encapçalat per Jordi Juan, ha donat perilloses mostres de desatendre la seguretat dels veïns.

Açò ho pogueren vore tots aquelles veïns que seguiren la cavalcada de reis. El dispositiu preparat per l’ajuntament no era l’adequat i descuidava la seguretat dels ciutadans.

En la desfilada no va estar present Protecció Civil, ni es va preveure un possible desallotjament en ambulància ni es va comptar amb la Creu Roja.

Tal com han vingunt denunciant sindicats policials, els efectius de la Policia Local eren insuficients. A més de donar pas a la desfilada i controlar el trànsit que es veia afectat pel pas dels Reis d’Orient, es va fer greus errades. Per exemple no trobaven cap efectiu policial pròxim al nucli de la cavalcada. Actuar des de davant o la cua de la desfilada haguera sigut molt dificultós i no es va preveure punts de control adequats. Tampoc hi havia cap policia en la carretera i després que la desfilada passara pel Passeig Colon es va formar un gran tropell de gent que anava del Passeig al Carrer Major, produint-se una gran confusió a la carretera on no hi havia cap policia per regular el pas dels cotxes o la gent per la zona on antigament estava la caserna de la Guàrdia Civil.

Una vegada acabada la desfilada, es va poder vore com l’ajuntament no va prendre les mesures adequades per fer el castell de focs d’artifici on una persona va resultar ferida. No hi havia cap dispositiu d’evaquació preparat i la gran quantitat de restes del castell que van caure sobre el públic va provocar que molts deixaren la Plaça.

L’alcalde sí que va saber fer un parlament excessiu i poc apropiat assumint un protagonisme que no li tocava. És una festa pels xiquets i no per buscar fotos.

Llàstima que no s’haguera preocupat tan per la seguretat com per tindre un lloc i un micròfon amb els Reis d’Orient.

Però encara hi ha més, la tasques de neteja van ser temeràries. Molts veïns ens han transmès les seues queixes perquè a pocs metres de la banda de música anaven les agranadores passant entre la gent. Molts pares hagueren d’agafar els seus fills per evitar qualsevol perill d’atropellament. El més normal haguera sigut esperar cinc minuts perquè la gent desallotjarà els carrers i poder netejar amb seguretat. Les ganes de voler lluir van fer que molts pares hagueren d’anar corrent a pels seus fills, que encara estaven agafant caramels de terra, perquè la màquina d’agranar els passava massa a prop.

Compromís ha d’assumir que s’ha despreocupat per la seguretat en la desfilada. En pocs dies el govern de Juan ja ha donat mostres de no ser capaç de garantir la seguretat dels veïns. Ho hem vist en la cavalcada i també es va vore al Festivern, on un sindicat policial va denunciar falta de policies per garantir la seguretat la nit del 31. Sols hi havia 14 policies front els 22 que van haver l’any passat. Encara no han explicat per què eixa reducció.

El Partit Popular vol reconèixer que les falles sí que es preocuparen per la seguretat dins la cavalcada. Cada carrossa tenia a gent cuidant que els xiquets no es posaren baix les rodes.
Lamentem que Compromís no tinguera la mateixa cura en les seues responsabilitats.

Des del Partit Popular seguirem denunciant totes estes temeritats del govern de Jordi Juan ja que no podem quedar-nos passius davant actituts que poden desembocar en desgracies.

19 comentarios:

  1. Va ser una greu irresponsabilitat permetre tirar el castell de focs a la Plaça.
    Sort que no va passar res però permetre tirar eixe castell amb la Plaça plena va ser una gran temeritat. Espere que no torne a passar altra vegada i que es mire per la seguretat dels ciutadans.

    ResponderEliminar
  2. No podeu aguantar que davant la merda de cavalcada que feiu vosaltres, on no anava ningú i fugia de Tavernes, ara tingam una cavalcada que no te res a envejar a altres pobles mes grans i amb els carrers i la plaça plena.
    Seguieu aixina, seguiu. I seguiu sense fer res pel poble. La factura ja la cobrareu el 24 de maig.
    I damunt parlen sense estar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La cavalcada que es feia abans, en anteriors legislatures al poble no li costava NI UN DURO, perquè entrava en el conveni de les falles. I eren les mateixes falles que ho fan ara, les que ho feien abans, així que mossegat la llengua que no saps ni del que parles. Pero una vegada va entrar el Bloc, fem memoria, li van contractar a una empresa de CULLERA la cavalgata per 30.000 euros. Després de la crítica del PP proposant que li se pagara a les falles o a altres associacions del poble ( crítica que tant vos molesta i és la seva feina), el bloc va recapacitar i va invertir PER FI al nostre poble.
      No pot ser la mateixa cavalcada la d´abans que la d´ara. Hi han 30.000 euros de diferència. Mal estaria l´assunt si no es notara...

      Eliminar
  3. El de la màquina agranadora va ser molt perillós, es veritat que 5 min d'espera no hagués fet que el confeti s'envolara, i els més menuts hagueren pogut creuar la carretera amb seguretat, tinc xiquets i la màquina quasi els atropella.
    Sobre el castell, va coincidir que el vent bufara cap a la plaça, però crec recordar que sempre s'han tirat alguns cohets.
    Amb la plaça plena de menuts, ien època de retalls, eixis cohets s'haurien pogut estalviar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El perill son els pares. Si els haveres portat de la ma no diries el que dius.
      Un poc de responsabilitat.

      Eliminar
    2. Tot val per a la cacera de vots. La maquina de neteja no fa res si passa els 5' mes tard com digueu,però si ho fa així, els ciutadans no la veuen, i clar, els politics donaran ordre per a que es veja,sino no hi ha cap motiu per tenir tanta pressa.
      Per lo del foc d'artificis,jo crec que es una plaça massa menuda i perillosa quan està plena de gent,de fet en festes del poble ja no fan allí la mascletà. Però també en fan les falles davant els casals i per ara no ha passat res com lo de ahir. Que miren que diu la llei i que diuen els experts en pirotècnia.

      Eliminar
    3. L'anònim de les 17:07 de segur que és dels que duu als fills de la mà mentres arrepleguen els caramels de les cavalcades.
      Es nota que no eres mestre ni treballes en res que tinga a vore amb responsabilitat civils amb menors. Segons ell deuriem fer una normativa amb els xiquets vallerets com la que han fet amb els gossos,horaris i espais d'esplai específics.
      Si la neteja espera sols 5' evites el 99% d'un possible perill. Que no passa res per discrepar quan cal,home!

      Eliminar
    4. Sous una colla d'enredradors mentiders i tu el primer, Karl Mark.
      Els vostres arguments cauen per si mateixos, perquè s'haveu deixat un xicotet detall: Despres de la cavalcada va la banda de Musica i darrere les màquines, pero ben separadetes que anaven.

      Sou una colla de mentiders i demostreu que no estaveu allí.
      Jo si que faria una normativa, però com es molt forta me la calle.
      Simplement recordar que les mentires es diuen amb la llengua i s'escriuen amb la mà. Ja crec que compendràs la normativa.

      Eliminar
    5. El que no estaves a la ruta eres tú, el vehicle de FCC anava 5 metres darrere l'últim músic i esquivant baix la vorera la gent que xarrava tranquilament i els xiquets que buscàven caramels. I el càrrec de confiança cap de la empresa estava als encreuaments del Prado i carrer Valencia per tallar el pas dels cotxes perque darrere la cavalcada encara quedava la neteja. Mira si estava o no, tú si que estaries,però a la Plaça,eres el rei castellà?
      Aplica't tú la teua normativa integrista,com ara esteu de moda els intolerants.

      Eliminar
  4. I l'alcalde es va passar xuplant micro. Que pesaet va estar

    ResponderEliminar
  5. Tu si que eres pesat amb les teues mentires.
    2 minuts i 23 segons..

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. lo teu t´ho tindries que mirar... conometrar el que parla el xiquet... ara que tot queda en casa.

      Eliminar
  6. La cavalcada no va estar mal. Pot ser esperarem un poquet mes que l'any anterior i no ha sigut aixina. Però no deixem de reconeixer el merit i l'esfoç de les falles.
    Lo de la premura de la neteja totalment cert. Van ser la continuitat de la banda de musica. I desmereix l'acte perque pareix que estiguen tirante.

    Es va tirar el castell des de la terrasa de l'ajuntament? No se si la ubicacio del castell complix les mesures de seguretat o no. Però, no puc entendre com no estava Proteccio Civil ni Creu Roja. Van reduint cada vegada mes el mitjans de seguretat i no passa res fins el dia que passa i ...
    Aço no es serio perque s'està jugant amb la seguretat de les persones.

    ResponderEliminar
  7. Aprofitant que s'ha parlat de la màquina d'agranar i la de baldejar propose que la passejen més vegades pel poble perquè està brutisim.

    Dir que estic totalment d'acord amb la denuncia del perill que va suposar el castell que vaen tirar a la plaça i m'agradaria que s'aclarira si el lloc d'on es va tirar cumplia totes les mesures de seguretat i qui ho va autoritzar.

    ResponderEliminar
  8. Para peligroso el que iba detrás de los caballos escoba y capazo en mano.
    Y es que tenéis razón los que decís que se deberia haber esperado un poco, a mi tampoco me pareció correcto, pero de ahí a la que estáis armando buscando motivos políticos en ello y aprovechando para atacar al gobierno .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Al gobierno no se le ataca. Se le piden responsabilidades.
      Y a ver quien autoriza un castillo de fuegos artificiales en el ayuntamiento.
      Perico de los palotes?

      Eliminar
  9. Pues exactament com els castells que es fan al costat de les falles tots els anys. Exactament igual dona a l'enterrat de l'Ajuntament que al costat d'una falla. I s'ha fet sempre.
    Lo bo de tot es que totes estes coses, algun dia canviara el govern, i aleshores les direm al govern de tont perquè segur que passaran casi mil años muchos mas com la cançó i seguirem fent els castells iguals.
    Quan un es clava en això i no dona arguments politics, que mal està".

    ResponderEliminar
  10. Els del PP van a passar-se els 5 mesos igual? No hem tingut prou ja 3 anys mentint i manipulant? Tot esta mal, el festivern, la cabalgata... Tot una critica! Aviats estem!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No es diu PP, cal dir AllioliPePe de tant que es repetixen.

      Eliminar