jueves, 15 de enero de 2015

Editorial : DE NOTA EN NOTA

Els que ens seguiu de fa temps no se si recordareu que ja fa també temps destacarem un fet que ens cridava ja aleshores l'atenció, i que es que molta noteta en paper en els mitjans de comunicació, recénment hem tingut uns quants que han arrivat fins i tot a la premsa, però això ho tractarem demà, i després en el pleno, on esperavem i creguem es deuen de tractar estos termes cara a cara, que es com es trauen com hem defés altres vegades moltes més conclussions que llegint un escrit, rés de rés o quasi rés.   

Així i per exemple i per ficar algo recent, després de tot el cacau armat en papers sobre la seguretat en Festivern o cavalcada, ens trobem al següent pleno que sols Karina trau un dels temes, mentres els demés rés de rés, i mira que han parlat com sabeu per altres mitjans. I mira que el cara a cara de Karina amb Evarist i Jordi Juan va ser almenys per a nosaltres font de conclussions de cosses que sols llegint el que poensen uns o altres no es trauen. 

Però es que ara que també son opossició, vegem que els socialistes estan fent el mateix, molta noteta i declaracions per ací i per allà, però en el pleno rés del denunciat, retrard en l'entrega de vivendes socials per exemple,rés dels molts els temes que han estat denunciant darrerament. 

Realment moltes vegades pareix que la real opossició o almenys en este cara a cara plenari siga sols Karina, que no té por de fer pregunets incómodes i polémiques pleno darrere pleno, i està donant amb això moments célebres de debat amb frases célebres inclosses, donant algo de "vidilla" als plenos en
este sentit, no anem a entrar huí en el fons d'estos debats, això altre dia.  

I volem preguntar-vos perquè penseu es dona açò, nosaltres tenim varies teoríes : Bé perquè l'opossició pensa que al tindre l'Alcalde el control total del debat podent donar i tallar intervencions al seu criteri, pensen que no podràn reflexar mai tot el que reflexen per escrit; Bé perquè pensen que en el pleno no arrivarà mai ni de lluny al públic en general el que volen transmetre com arriva en els mitjans escrits, mentres que per contra per a Karina es la millor forma de debatre donada la seua situació concreta i que les seues declaracions no solen arrivar a la premsa supra-local; Bé perquè li tenen por a eixe cara a cara, no ho creguem la veritat o almenys en el cas de Vidal, i per això el refugen.

Nosaltres ens decantem pel primer però no ho compartim.

Per contra dessitjaríem vore menys papers i més directes en estos temes : I vosaltres ? .    

14 comentarios:

  1. Yo también pienso que lo hacen porque en el pleno el Alcalde pincha y corta por donde le conviene y no les deja expresarse tanto com quisieran y pueden hacerlo en una nota de prensa, y no por miedo al enfrentamiento y sobre todo por parte de Manolo, bueno es él para rehuir el cara a cara con lo que disfruta con el porque puede y sabe.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo per contra pense que abans Manolo i ara també els socialistes li tenen poreta a Jordi perqué els tapa la boca en quant l'obrin doncd les barrabassades del primer quant era Alcalde i les que ara anem descobrint de Borras donen per a molt i Jordi ho té fácil per a replicar-los i per aixó eviten el cara a cara . I el paper a més es molt sofrit.

      Eliminar
    2. I Jordi li té poreta a Karina, perquè li tapa la boca en quant l'obri i el deixa en evidència. Ho té fàcil Karina, perque estos del bloc no fan més que dir mentires i és més fàcil pillar a un mentirós que a un coix, sols hi ha que desenmascarar-los. La prova la teniu en la seguretat de la cavalcada, van mentir en el mateix ple. De fet, en la cotorra cap referència a la intervenció de Karina. Per algó serà, no? poreta, poreta...

      Eliminar
    3. Em sembla molt normal que no li dediquen ni una paraula. Estan reservant-se per a quan presente l'ordenança de pisos buits del banc. Prompte farà un any. Igual li dediquen un especial.
      Si creus que la Cotorra va a perdre el temps amb una transfuga que no representa a ningú, ja ni es representa ni a ella sempre votant amb el PP, es que no coneixes res.

      Per cert dis-li que a vore si el pròxim ple ens informa de com va l'ordenança, i també si ha donat com va dir, el seu sou a Caritas i Creu Roja.

      Eliminar
    4. Hola Edu, ja veig que tornes a comentar per ací! Benvingut, et tiravem de menys!

      Eliminar
  2. Qué Karina qué ? jajajajaja, pues si ix escaldada a cada vegada !!! jajajaja

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pa escaldat l'alcalde! jajajaja, si no l'arriben a tallar, la clava hasta el coll!

      Eliminar
  3. Amb un Alcalde dictaoret mando y ordeno com este advertit inclús pel Síndic de Greuges com per a discutir en el pleno, el talla quant no li convé o els seus regidors no saben per on ixir, i sempre i com per llei te la ultima paraula, aprofita per a dir el que vol al final i que ahí es quede perquè no deixa replicar, aixina qualsevol discutix amb ell, val més les notes de prensa.

    ResponderEliminar
  4. Amb una opossició amb el nivellasso de preguntes del darrer plenari poc es pot debatre i discutir i tenen que recorrer a la mentira en escrits, menys mal que podem comentar i denunciar-ho.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Qui recorre a la mentira es el BLOC. Ara, quan criden a protecció civil que els contesten que no els ve be anar i, com que van si volen perque son voluntaris, q vagen els regidors del bloc q son els que cobren.

      Eliminar
  5. Para mentiras las de los concejales del BLOC-COMPROMIS. No supieron por donde salir el dia del pleno. Primero dicen qie habia ambulancia, despues que no porque la ha quitado conselleria y al final, la mujer herida al centro de salud con la policia... No dijeron ni una sola verdad.

    ResponderEliminar
  6. Jordi es dictador i te manat a l'ajuntament que li diguen tot el que pregunta l'oposicio als tecnics. Mai ho va fer aixo el PP. Lo de Jordi ratlla el totalitarisme

    ResponderEliminar
  7. Si que lo dijeron pero a ti no te interesó escuharlo. En esos actos no hace falta la presencia de ambulancia. Donde no hay ambulancia, gracias a los recortes del PP, es en el ambulatorio. La ambulancia viene de Gandia cuando puede. Por eso no es extraño ver a la policia hacer de ambulancia.
    Si criticas que sea con verdades

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I la de la Creu Roja? Amb lo que va costar conseguir una ambulància decent per al poble,tant costa el seu manteniment a través del conveni amb l'Ajuntament? No volem una UVI ambulant,però almenys un vehicle per a les primeres atencions i trasllat de les urgències. Respecte que Conselleria ens l'ha llevat,caldria una manifestació a Conselleria o algo així,la majoria del poble ni ho sabíem. Cal fer algo des d'ací,perque si un dia passa algo gros,quan apleguen de Gandia ja fan tard.

      Eliminar