jueves, 15 de enero de 2015

JA TENIM "PRETTY WOMAN!"

Com vos informarem, la targeta VALLDIGNA VIP dels comerços locals portava un premi especial estos nadals i que era covertir per un dia al guanyador o guanyadora d'un sorteig entre aquells que l'utilitzaren en eixes dades en una especie de "Pretty Woman/Men VIP" que es beneficiarí gratuitament d'una sèrie de servicis i compres en els comercços associats, valorat en més de 750 euros. 

Així la en este cas guanyadora, enhorabona, va començar el dia amb perruquería, maquillatge, massatge, óptica, dentista ... i compres en varies tendes, acabant després d'una sessió de fotografía al mes pur estil professional, amb un soparet. http://youtu.be/Ihqa7Sx45wY.
Vos deixem unes imatges i podeu vore un vídeo de la jornada en l'enllaç



Ací teniu a la nostra Pretty local, Inma López.
Enhorabona !!!



3 comentarios:

  1. A la pròxima que ens monten oficial i caballero. Comerciants Estrenos TV.

    ResponderEliminar
  2. Segur que no ha hagut tongo al sorteig? Si guanya un/a grosset/a a vore com li fan el publireportatge.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo confíe plénament en l.associació i en Raúl Gil.
      Ara bé i per ficar un poc d.humor, si m.arriva a tocar a mi amb esta melena que tinc va a ser que la perruquera ... mal ho tindría com no en fera el pèl tintat a colorins perquè la permanent o un cardat ... va a ser que no.
      I tornat a lo seriós jo almenys ho descarte completanent i la guanyadora la veritat tota una artista però es que esta joventut be espentant amb força i está molt espabilada.
      Felicitar per a acabar als comerciants tant del poble com de la platja perquè s.estan merejant i de debò per a tractar de fer atractiu el seu producte.

      Eliminar