lunes, 5 de enero de 2015

CAVALCADA EN TAVERNES

Que no ha defraudat gens ni miqueta, i que demostra un altre any més que no fan falta forasters per a organitzar una bona cavalcada, ni un dineral, les falles es sobren per a això i amb la mitad de diners que altres anys. Vos deixem unes imatges d'alguns dels participants.

















32 comentarios:

  1. Pues a mí m'ha semblat prou curta comparada amb la de l'any passat. I en teoria el conveni i el preu eren els mateixos,no? Que hi ha de cert del malestar de les falles amb l'ajuntament? Ha tingut que vore el retard en casi un any a que cobraren lo dels passats reixos? Es una llástima que si es per això no es fagen les coses ben fetes. I la banda del Fenix,perque este any no ha participat?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El Fénix no eren els segons darrere els cavallistes ?

      Eliminar
    2. No sé,yo he vist tot menos la primera carrosa,i no he sentit les cornetes. Que ho diga algu de les falles que ho sabran cert.

      Eliminar
    3. Si. Eren els segons. I a qui li ha semblat curta. Es lo mateix de 2024:xo amb menys diners. Ara fes tu els conters wapet!

      Eliminar
    4. Home,justament contesteu sobre el menys important,que si el Fènix ix o no.
      I,que n'hi ha del malestar dels fallers? Deien que li contestaren als politics que per fer-ho així com l'any passat i enguany,que ho faça l'Ajuntament. Finalment ho hauran tret endavant perque la ilusió dels xiquets i el poble no deu res,però no es normal 1 any per cobrar a diferencia dels demés convenis,i això deu ser lo principal del mal rotllo. Ara,els bous,que són altra associació també "cultural" van cobrar en 10 dies. El que no sé és si serà legal la relació entre les associacions i les empreses que organitzen la part "professional" tant dels bous com de la cavalcada,pels temes de factures,d'impostos i responsabilitat civil. El que està clar és que amb convenis,els Ajuntaments s'estalvien la part de impostos i beneficis de cap empresa,però també se la juga a deixar-ho en mans de gent no professional.
      Però bé,per 7.000€ el resultat està prou bé i si comparem amb l'any dels 50.000€, aplega a magnífic.

      Eliminar
  2. Em va agradar molt les espentes de Jordi i Llacer als Reis d'Orient per ixir al centre de la foto en el balcó de l'ajuntament.
    A vore si algú ensenya al del micro a dir "VALLDIGNA" no en va acertar ni una i mira que es va repetir. I el "vestuari" que portava era moooooolt ridicul.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això passa per deixar algo tan important en mans d'aficionats fallers.

      Eliminar
    2. Doncs si seguent "aficcionats" han fet el que han fet, imaginat si foren professionals.
      Anava a no publicar este diguem.li poc afortunat comentari, ja el qualificaran altres segur, per a que es vegen totes les opinions però el rebutjem complétament perquè qui fa el que pot i en este cas més no es mereix este tipus de dequalificatiu.

      Eliminar
    3. Menuda bovada això de la foto. Es nota qui no estava en la plaça. I s'ho inventa i en pau.
      Qualsevol que va estar en la plaça va vore que el malabarista que portava la clau pujava per l'esquerra i com que li havia de donar la clau a l'alcalde, l'alcalde va eixir despres dels reis i es va posar a l'esquerra. Ni es va creuar amb Llatzer que va eixir al final.
      Voldria saber perque estos del PP sempre tenen que estar manipulant i mentint.

      Eliminar
    4. Durant 16 anys del PP no eres aficcionats. Segons els va la cosa, és una cosa o una altra. I aixo que estes cavalcades li peguen mil patades a les del PP .

      Eliminar
    5. Pues si,els organitzadors eren i són aficionats,encara que ara són millors cavalcades per l'animació professional externa que contracten i el resultat es prou decent. Per altra banda, aprofitem per fer memòria de l'excés de despeses passades, dels que excusaven el govern com que la ilusió dels xiquets no tenia preu. No tindria preu,però els fets ara demostren que els pressupostos sí tenen diferencia en varis milers d'€. Ara és el moment de retraure a aquells defensors dels xiquets el que pensen ara,tot i no haver abandonat la crisi i haver quedat intacta la ilusió dels menuts. Com diu Enric,no calien tants €.
      I no és per polemitzar ni polititzar (no vaig a nomenar cap regidor ni partit) però cal fer memòria perque l'home (i la dona) sol entropesar més d'una vegada amb la mateixa pedra.
      També,avançant-me a la nova linea d'opinió de que ara amb l'Ajuntament copat pel Bloc tot funciona millor,propose que,igual que la Cavalcada ha passat de 50.000 a 7.000€ i es fa un event decent,agafen el testic amb l'altre megaevent valler i es passe a invertir al Festivern,per exemple,de 16.000 a sols 2.000€. Si es pot amb una cosa es podrà amb l'altra. I de segur que també eixiria una cosa decent. Tot es creure-seu i posar-se a ello.

      Eliminar
    6. Com de costum Carlitos ens parla sense tindre ni p.i. del que parla.
      No n'has endevinat ni una de les xifres i es completament inexacte això que dius de "que,igual que la Cavalcada ha passat de 50.000 a 7.000€".
      T'ho torne a dir: ni p.i.
      Ara no t'ho vaig a explicar. Vas i ho preguntes a les falles o als teus ex amics del Bloc com funciona això.

      7.000 euros la cavalcada... ja ja ja ja ja ja ja

      Eliminar
    7. Aci crec que falta el comentari-resposta,Enric.

      Eliminar
    8. No ens consta eliminada, torna.la a enviar doncs tampoc está com spam. Si t.he eliminat la de per a entrar en FCC, eixa acussació ratlla el delicte.

      Eliminar
    9. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
    10. No entenc el perque.Podries dir en qué es ratlla el delicte quan només s'exposen fets i no acusacions i que sap tot el poble. Açò acabarà com la Cotorra.

      Eliminar
  3. ¡La teua opinió també compta!
    http://tavernesopina.com/

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pero,qui sou? Per que no teniu perfil personal de Facebook? Perque no millor pagina en Facebook? Qui es el vostre administrador,per qué s'amagueu?

      Eliminar
  4. Estaven els segons, després els cavallistes. I no els hem tret perquè a tots no pot ser per raons técniques i hem optat per lo novedós.
    I des de ací el nostre homenatge a ells per la gran llavor que fan.

    ResponderEliminar
  5. El castell va ser un poc perillos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Efectivament. Conta la cotorra, amb el seu saber infinit que la brisa, per la nit bufa de ponent. Calia ubicar el castell en altre lloc, a tots els que estàvem a la plaça ens varen caure tota mena de restes de coets al cap, amb el perill que té. Però clar, este blog a més de ser de un radicalisme que ja dóna fins a risa, no pública comentaris que no siguen favorables al bon fer, infinit, de Juan.

      Eliminar
    2. Això allí no es diu així. Ho traus de context.
      La risa la dones tu no veient el to de burla i ironia amb que es contesta a un altre comentari tan destrellatat com el teu.

      Eliminar
    3. Pot ser a tu et done risa, però tots els que vàrem sofrir 5 minuts de 'pluja' de restes de coets a la plaça, pot ser que no ens donarà tanta risa. Destrellatat? Has sentit parlar de la llibertat de expressió?
      En aquest bloc, si que n'hi ha, en altres no.

      Eliminar
  6. Qui va atendre a la dona ferida? Perque no hi havia ni Creu Roja ni Protecció Civil.

    ResponderEliminar
  7. Nota al comentari eliminat : Ningún nom de familiars ni amics de polítics, gràcies.

    ResponderEliminar
  8. El problema està que a al PSOE li interessa la nostra opinió, pero només si va contra Compromís que si es diu alguna cosa del PSOE no en publiquen cap. Ja son igual que el PP quan a manipuladors de les coses.
    Per això s'amaguen.

    ResponderEliminar
  9. A tots els del PP i altres partits i persones negatives que tingau un any 2015 tranquilet

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I a les persones possitives també,tila i bicarbonato,que també us farà falta.

      Eliminar
  10. Karl no, tampoc, no insistisques per ahí, la primera part correcta però la segon encara siguen fets insinúa algo delictiu, nepotisme crec es diu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tú ho dius,fets. I els fets no fan insinuar res,sols sòn fets,i ja dic que deu ser molt bon treballador i molt bon músic,encara que això ho han d'avaluar els demés. Mentres a la política existísquen "càrrecs de confiança" la gent ho tindrà tot açò com normal, seguim seguent del País del Lazarillo de Tormes,ens agrade o no.

      Eliminar
  11. Ja podem parlar amb criteri i opinar sobre el cost de la cavalcada d'enguany,ens ho explica Llàcer/Ajuntament a esta publicació:
    http://www.laveu.es/cultura/4985-l-ajuntament-de-tavernes-informa-de-les-despeses-de-la-cavalcada-dels-reis-d-orient-2015
    Un deu a l'Ajuntament esta vegada per la informació (sempre hauria de ser així i no esperar a la demanda ciutadana). Que deprenga La Cotorra de LaVeu.
    Ara,al que pertoca,opinar:
    Per a mí,el lloguer de carrosses,una mica car 7.500, en eixe preu quasi en compres una,però bé,pot passar per preu de mercat.
    Els següents 7.500 que cobra la companyia de teatre pels figurants que aporta a l'espectacle,abusiu. 30 persones a 100€ són 3000€, i la majoria es notava que no eren professionals, i tot i així, la empresa s'endu més pasta que els treballadors.
    Dels altres 7.500 per als 100 figurants de les falles,que voleu que digam? No ho feien les falles debades i amb gran esforç? 75€ per cap no són cap gratificació, són un bon jornalot,i dona igual que cobren els participants que s'ho quede la comissió de cada casal. Són molts diners, i jo crec que són molt més considerats que els músics o els cavallistes. Ara podeu dir que han assajat molt,que les disfresses les posaven ells (465€ de la partida de disfresses en dona per a poques) o que els diners es queden al poble. Val, però això ni és debades ni per a donar les gràcies a les falles. Molts altres no fallers es barallarien per eixir i cobrar 75€. I ací no es té res contra les falles,elles posen els figurants,cobren quant els paguen i fan el que volen amb els diners. No són ells els que han anat a buscar a l'Ajuntament (supose). I molt millor que els 7.500 de falles i 300 dels cavalls no s'els quede una empresa utilitzant-los pel seu benefici. No calia donar 100€ per falla com feia abans la empresa contractada (per cert,amb contractes de més de 18.000€ no cal un concurs públic per adjudicar-lo?) ni els 1.500 per falla actuals. En el terme mig està la virtut,diuen.

    ResponderEliminar
  12. Karl Marx (Reis II)9 de enero de 2015, 0:30

    En altra partida,no entenc per que barregen caramels,llepolies i "càtering per als participants", no sé en concepte de qué s'han de pagar menjars a una activitat que comença a les 18 i acaba a les 21h., l'estatut dels treballadors diu que tens dret a dietes si treballes més de 5h. seguides,però crec que no és el cas.
    Pel "sou" dels Reis,no critique la quantitat, 120€,però si són voluntaris entenc la negativa a no fer el propi discurs,però si són treballadors a que vé la negativa de llegir un discurs? I,els van donar d'alta? Com als figurants de les falles,si treballen,cal assegurar-los,i si no estan treballant,en concepte de qué cobren estes eixa partida?
    Per la gasolina que gasten els tractors del Poliesportiu,em sembla cremar-ne molta per més de 500€, no està molt ajustat. Els Troianos no sé per a qué calien,si estava la policia i gent de les falles controlant. Els focs d'artificis,molt baratets,300€ un castell, i l'assegurança no la entenc,només 100€ per un event amb tanta gent,carrosses pesades i amb xiquets pel mig i final amb pirotècnia,es veu que seria només per algo específic i avalava la seguretat l'Ajuntament.

    El que crec queda demostrat es que abans no organitzava sols una empresa,sino una empresa i l'Ajuntament (majorment Cultura), i ara un tripartit d'Ajuntament,Falles i empresa privada. Crec que costa més o menys com fa dos anys (eren 27.000€?) però amb un repartiment dels guanys per a les falles. Només es millora en això, en que es queden més diners al poble (que no és poc) però continua éssent un preu total prou inflat. Es pot fer una cosa més professional i a molt millor preu.
    Ara eixiran alguns quants polititzant el meu comentari,perque realment els importa més els seus partits que el benefici del poble. Jo els diria que comencen a vendre als següents que manen que l'any que vé compren o millor facen les pròpies carrosses per a molts anys i estalviar-se diners,i els diners dels figurants a través d'una empresa per concurs i puguen entrar fallers i no fallers, i que cadascú s'ho gaste en el que vullga (alguns seria en menjar), potser una opinió antipopular,sobretot entre els fallers,però més justa,i en definitiva abaratir algo a la qual cosa contribuïm a pagar tot el poble.

    ResponderEliminar