domingo, 11 de enero de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

En Diumenge i dilluns sols actualitza Levante en el que trobem els costos del Festivern, que Culturart financiarà el 50% de varis actes culturals de Tavernes, varies d'esports, i les dades de l'atur en La safor

11.726 euros de balanç final pressenta l'Ajuntament sobre el Festivern : Home, alguns més hi han si comptem les hores extres de varis servicis municipals, però per nosaltres ben invertits, que no gastats, estàn. En quant a Culturart, ens permet portar varis eepectacles bons a uns preus moderats per als ciudatans, pel que ben vingut siga este acord, i sobre l'atur, esperem seguisca a la baixa ací també, encara que la cossa a nivell local no es presenta massa bona donat a que apenes ens queden industries, ni almacens agrícoles, ni es creen masa negocis ...

9 comentarios:

  1. Este Llacer o copia o diu mentires.
    Ara va i resulta que este any ni s'ha netejat res del que han embrutat els del Festivern ni els de la brigada han montat o desmontat res del Festivern i la Policia ni ha vigilat cap acte del Festivern.
    Pa que dir mentires?
    Tot hem vist que s'ha netejat, que els de la brigada han acondicionat terrenys i que han montat i desmontat i també hem vist a la Policia Local vigilant.
    Vol dir el Sr. LLacer que ningú ha cobrat? A qui volen enganyar?

    ResponderEliminar
  2. El señor llacer quien es?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Nota del administrador : Les acussacions de possibles delictes les feu amb noms i cognoms i davant el jutjat.

      Eliminar
  3. Segur que algu que no té tant poc trellat i ganes de despreciar com tu. En esta web cap tot pel que es veu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies a Déu. Preferisc que Enrique s'en passe de bo que no aplegue al mínim de llibertat d'expressió com altres (m'ha dit un pardalet).

      Eliminar
  4. Quanta raó al dir que invertits que no gastats. Allí no s'ha gastat res, tot s'ha invertit en adoctrinar i alliçonar. El cost? ja ho pagarem. Sort que no hi han hagut desgràcies ja que planificació res de res. Tot improvisació par part de Jordi i Llacer.

    ResponderEliminar
  5. 11726 son els costos directes, ara falta conèixer els COSTOS INDIRECTES, ja que s'han posat a ser transparents, que ho siguen del tot

    ResponderEliminar
  6. Posats a preguntar, jo vull saber els costos indirectes de les processons de setmana santa o de les festes del poble, també els costos indirectes de la volta a peu a la platja o de les falles. En tots estos actes hi ha hores extra de brigada, de policia, de neteja i no he vist mai ningú queixar-se de que es facen.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tot el que has nomenat són actes amb extres,molt ben dit,però d'actes propis de l'Ajuntament o de associacions o clubs locals sense ànim de lucre. En el cas que ens preocupa es tracta d'una empresa privada, amb suntuosos beneficis. Si l'Ajuntament vol posar-se a productor d'un Festivern, que ho traga a concurs.
      I sí,tampoc estaria mal saber en els demés actes locals que ens costa cada cosa,per molt per al poble que siga. Màxima transparència,això no està mai de més.

      Eliminar