viernes, 23 de enero de 2015

Nota de premsa de KARINA VERCHER : NOU PARTIT LOCAL A TAVERNES

COMUNICAT DE PREMSA
ACORDEM Tavernes és una nova força política que naix a Tavernes de la Valldigna amb la intenció de fer possible una autèntica democràcia que, a nivell municipal, permeta als ciutadans decidir sobre les accions que els afecten i influir directament sobre el contingut de les decisions polítiques que es prenen des de l’Ajuntament, una democràcia que, a través de la participació ciutadana, obligue els seus representants a manar obeïnt  i a prendre decisions compartides i, per tant, legitimades.
A Tavernes fa vint anys que la política local no dóna resposta a les necessitats de la gent. Després d’haver patit setze anys de govern del Partit Popular, fa quasi cuatre anys que patim un govern amb Compromís, cuatre anys en els que hem vist com s’ha faltat als drets fonamentals, com s’ha coartat el dret de participar en la vida pública i d’expressar-se lliurement. Patim un govern que, amb la intenció de controlar la democràcia, ha restringit la participació ciutadana, un govern que s’ha basat en la propaganda com a eina per a desviar l’atenció dels problemes importants de la ciutadania i que falta constantment a la veritat per a ocultar les seues mancances.
ACORDEM naix de la necessitat de tindre una força d’esquerra vertadera que prioritze els interessos de tots els ciutadans i que faja que la transparència i la participació ciutadana siguen la clau de la governabilitat. No volem jornalers de la política que prioritzen els seus propis interessos. Aspirem a que els ciutadans siguen els protagonistes, els que decidisquen i acorden tot allò que els afecta: des de les inversions locals a través de pressupostos participatius fins els recursos municipals que cal posar al servei del benestar comú.
ACORDEM Tavernes està format per un grup de gent que tenen en comú una sensibilitat d’esquerres i progressista, i que estan convençuts que Tavernes mereix ja un govern participatiu, obert a la ciutadania i que escolte a la gent. És el moment perquè el poble decidisca sobre aquelles qüestions que els afecten i per aquest motiu, la gent que d’ACORDEM està oberta a sumar nous membres.
Sabem que la presència d’ACORDEM Tavernes serà atacada per partits que tenen por a perdre quota de poder. Buscaran difamar, mentir i malparlar. Eixa és la seua manera de ser. ACORDEM es preocupa més de fer i d’integrar a la gent que de desprestigiar uns polítics que ja han demostrat que no són capaços de donar a Tavernes l’empenta que necessita. Des d’ACORDEM estem convençuts que cal fer polítiques socials i per a la gent. Estem farts d’accions partidistes i de jugades de despatx que sols beneficien a uns pocs. ACORDEM Tavernes serà el nou espai polític per a tots els ciutadans.

81 comentarios:

  1. M'agrada la proposta de Karina.
    Participació i dialeg

    ResponderEliminar
  2. Nota preventiva : Com sabem com està el percal, no anem a admetre qualificions personals de Karina, sols comentaris de caire estrictament polític sobre esta nova opció.

    ResponderEliminar
  3. Nota preventiva : Com sabem com està el percal, no anem a admetre qualificions personals de Karina, sols comentaris de caire estrictament polític sobre esta nova opció.

    ResponderEliminar
  4. Coalició dels micropartits?
    Acordem & UxT?
    I ERPV,anirà amb el Bloc a Compromís, o per lliure?

    ResponderEliminar
  5. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT23 de enero de 2015, 9:25

    Units per Tavernes va a concorrer en solitari i molt bona tindría que ser l'oferta per a canviar-ho i vos assegure que hui per hui no la hi ha : No confundiu amistat i magnífiques relacions amb altres cosses com les opcion polítiques perquè també les tenim amb els altres i hem tingut ofertes de tot tipus i hem optat estar ací, com a partit local dels d'enmig.

    ResponderEliminar
  6. Hui en Compromis brindaran amb cava.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si, si, que el cava català és bo per a la panxa i talla la diarrea.

      Eliminar
    2. Els que estaràn brindant seràn els del PP.
      Una esquerra més fragmentada = una dreta més forta

      Eliminar
    3. Valencià o català?

      Eliminar
    4. Valencià home, valencià. De Xaló, i brut nature de la cooperativa. No és tan àcid com el de Requena-Utiel. I damunt allí té Compromís l'alcaldia.
      Bromes a banda: un bon cava. I sempre fent país.

      Eliminar
    5. Comentariste de les 12:25
      Si feres una anàlisi política de la notícia, i no el deixares portar pel cor, acabaries deduint que per al PP és una mala notícia.

      Eliminar
    6. El que s'està dividint és la dreta. Ara cmpartixen espai PP i BLOC. De moment.

      Eliminar
  7. "Buscaran difamar, mentir i malparlar. Eixa és la seua manera de ser." A mi em pareix que l'escrit és molt ofensiu i s'allunya dels principis democràtics que parla. Per a ser una presentació del nou grup no em dóna confiança perquè trobe molt de rancor i ràbia acumulada, cosa que no és bona per començar un projecte amb il·lusió i ganes de treballar. Si no vols ser com els altres no faces com ells.. I a més, si un gran exemple de democràcia és el transfuguisme i no respectar el grup d'on vens ja em direu. Un salut i ànims per aquella gent que té ganes de veritat que les coses canvien per a millor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No és ofensiu l'escrit, és real al 100%. I disme on veus el rancor. Jo pense que reflexa la realitat tal com es. Per el que dius del transfuguisme, per a mi no es igual que ten vajes o que el tiren. A Karina la van tirar perque no va voler seguir els interessos particulars del partit. Igualet igualet que Monica Oltra, a quivan tirar també del mateix partit. Pues igual de transfugues son les dos, però defensen el que creuen amb la veritat per davant. I finalment dirte que jo votare una transfuga per a la generalitat, votare a Monica que encapçala la llista de compromis. I tinc ganes que les coses canvien pa millor, de veritat.

      Eliminar
  8. Acordem? Acordem la moció de censura! Si senyor!

    ResponderEliminar
  9. Sòc d'esquerres i m'agrada el que proposa Karina. Compromís no em transmet ni fred ni calor

    ResponderEliminar
  10. Segur que li paga la campanya el PP.

    ResponderEliminar
  11. Pues no t'arrimes ni a la paret ni al ponedor.
    Tu eres d'esquerres com jo soc una monja de la caritat. No vulgues ser "listo" que es nota massa.

    ResponderEliminar
  12. La cotorra s'ha quedat muda.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La cotorra es queda muda moles vegades que no li interessa publicar quelcom, i bes que els cotorros o el cotorro major es dedica a inundar amb comentaris els blogs que publiquen allò que la cotorra no vol airejar.

      Eliminar
  13. Anònim de les 12:32
    Bingo!!! Tot un encert. Suscric el que dius.
    Candidatura creada des de l'odi i no pensant en el poble. Per molt que ho disfresse d'esquerra, de progressisme i altres coses.
    Per cert: l'acte de presentació del nou partit servirà perquè Karina Vercher presente també l'ordenança sobre els pisos dels bancs que havia de redactar? I mira que ja portem més de mig any esperant....

    ResponderEliminar
  14. Per ací entra molt la cotorra a comentar pero enla seua "gabia" no diu res del tema. Vinga a desviar l'atenció!

    ResponderEliminar
  15. Karl Marx, i tu que opines de tot asò?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que faça el que vullga,la xica. Al igual que el PSOE,m'agraden algunes de les paraules,però em desencanten els fets. Tot i continuar dient el mateix que portava al seu programa, no deuria haver fet cap reunió amb el PP ni haver-se plantetjat lo de la moció junt amb la dreta,per molt que ho meresquera el Bloc. El PSOE en això ha tingut més trellat, encara que a mí,com diu un de dalt,de Compromís,cap del tripartit em dona ni fred ni calor. A les pròximes locals,molta gent progressista s'ho haurà de repensar bé per vore quins dels tres li dona menys fred. Sobre Acordem,no li done gens de recorregut,perque no té cap partit darrere ni massa gent tampoc crec,encara que pitjors que Karina ja n'han passat i molts per l'Ajuntament.
      Bo,ja he opinat,ara m'agradaria que opinaren del meu comentari els anti-Karinos,però no serà el cas. Mut i callós.

      Eliminar
    2. Opinariem si fos el teu comentari fet des de la imparcialitat i l'analisi objectiu, però com t'has decantat tant i tant en contra de, no vaig a perdre el temps comentant les elocubracions mentals subjectives.

      Fixa't com penses que ja dius "per molt que ho meresquera el Bloc". O siga tu no veus ni que el govern no era només el Bloc, que hi havia més i damunt el detonant va ser un tema de diners que volia per a no se que, i que era competència del PSOE.

      Amb eixos paràmetres, que vols que el comentem del teu comentari?.

      Eliminar
    3. He dit mut i callós,com sabia que de certs temes no existeix opinió,sols sectarisme. Per això es mereixia el Bloc la moció,i el PSOE per al Bloc no pintava res al govern,com ara s'ha demostrat. A Karina no la tira el PSOE,només aprofita per salvar el coll de JJ davant ella,és lo únic que li demanaven a CC,encara que la critiquen en totes les demés coses (però no la fan fora com KV per no cundisca-li la feina). Tot el meravellòs equip de govern progressiste una mentida només per salvar-tapar l'alcaldia.
      La imparcialitat que denuncia una imparcialitat,li diu el mort al degollat!
      Gràcies per no decebre, anti-Karinos.

      Eliminar
  16. Amb Aquesta Sra. no podem perdre ni un minut.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues ja porteu mesde 12 hores comentant!

      Eliminar
    2. I tractant-la de Sra,damunt. No serà per tapar les vergonyes pròpies? Copiant estratègia anti-Podemos a lo Rajoy o anti-catalanistes de Fabra? Deixeu-la en pau,que igual que aparegut,desapareixerà. Llàstima de la falta d'autocrítica als demés partits tradicionals,on també haurien de desaparèixer un bon grapat de membres,sobretot dels que tenen cartera i responsabilitats. La gràcia és que en compte de fer-los fora són els que promocionen. Estem ben aviats!

      Eliminar
  17. Bueno la transfuga excomunista ja te partit. Proletarios del mundo uniros! Corred antes que os coja!
    La pinya que va a pegarse esta xica sera de campionat. Amb 60 vots es pot traure un regidor? Pregunte.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¿aixo no sera q esteu nerviosos? ay ayay!

      Eliminar
    2. per a traure un regidor depen de quanta gent vaja a votar i de lo que voten. Si en total van 60 persones a votar, en cinc o sis vots te segur un regidor. la cosa pot canviar aegons els vots en blan o nuls q sagen fet. Espere q me entengau! jahaja

      Eliminar
    3. Ex-EU no és el mateix que ex-comunista. El partit et pot tirar,però la ideologia la tria cadascú. En lo dels vots te n'has passat,jo dic que no aplega als 60. Però que EU no en trau més que les passades eleccions,també ho dic.

      Eliminar
    4. Lo d'excomunista ho deia perque ara esta del costat del capital. Benvinguda Karina!

      Eliminar
    5. Karina-Gekko,la nova parella neoliberal de moda.

      Eliminar
    6. Preferixc ser neoliberal que un malfeiner parlanxin.

      Eliminar
    7. Si,uns malfeiners que viuen dignament del seu treball i altres que per davant de la feina presumeixen de jugar en borsa. I que pobres d'esperit aquells que diuen de parlanxins a tot aquell que dialectalment està igual o per damunt.

      Eliminar
    8. Preferixc ser un neoliberal que un malfeiner parlanxin i damunt envejos.

      Eliminar
    9. Ja,ja,enveja de qué,de viure de les desgràcies dels demés?
      Els diners són com la matèria,no mai es destrueixen ni desapareixen,sols es transformen,i quan un guanya,altre perd.Mala sort que sempre solen perdre els pobres treballadors ignorants.
      Però com no et tinc cap enveja et donaré tres consells:
      Tindre o guanyar més diners no és viure millor.
      No hi ha cap jugador que conte les pèrdues,sols diuen els guanys.
      Cura amb la borsa i la salut,arriscar patrimoni no es bo per al cor.

      Eliminar
    10. No tens ni idea del que parles. Es fals que en borsa un guanya i l'altre perd. Aixo sols passa en els derivats financers. Estudia que estas fluxet en finances.
      A jugar es va al casino. A la borsa s'invertix en empresas. Es mes, el 80% de la classe mitja te els seus estalvis en renda variable i fixa a través de fons i plans de pensions. A lo millor fins un comunista com tu esta invertit en borsa i no ho sap.
      Respecte a la vida amic trotskista hi ha dos clases d'homes: els que toregen (i s'enporten mes d'una cornada) i els que ho veuen des de la barrera. I tu eres un d'estos, el listo que sap fer la feina dels demes millor que ningu i al que mai peguen una cornada simplement perque no sap torejar pero li fot que els altres si sapiguen.
      I no et preocupes tant del meu patrimoni i salut que ja me'n ocupe lloc. De fet la victoria de Syriza ha aumentat el primer i enfortit el segon. I si no t'ho creus el problema es teu xato. Ale a salvar el mon dels malos.

      Eliminar
    11. http://www.labolsa.com/foro/mensajes/122607271604234100/:
      Nada se pierde, solo se recicla
      En resumen, en las jornadas "negras" que vienen experimentando los mercados del dinero, billones de dólares no se evaporaron sino que solamente se pasaron de unas manos a otras ( y siempre según el valor que determina el mercado, y no en forma directa ) mediante el mecanismo de compra y venta de acciones.
      El dinero (duramente las "crisis" o las "burbujas" capitalistas) no desaparece, solo pasa de un bolsillo a otro, y se concentra cada vez más porque cada vez son menos los grupos ganadores que controlan todo el capital circulante.

      Sobre els fons d'inversions que cap dels ignorants financers coneguem,dir que el millor plà de pensions és el de la seguretat social, t'ho pot explicar qualsevol gestor, i dels fons, millor no parlem amb l'interés actual que deixen. A lo millor no he tingut mai 1€ en borsa i això a tú i al capitalisme us dona malicsia.
      Sobre les dues classes d'homes,no hi han toreros ni poregosos. Tots toregem, uns on poden i altres on triem i volem. La diferencia entre els homes és entre els que treballen honradament (i n'hi ha moltes classes de treball,i no sols és treball d'allò que s'en trau benefici econòmic) i els que només prosperen gràcies a padrins i enganyifes. Als últims tú li dius gent d'èxit i més llesta que els demés. En el PP ara els diuen altres noms menys graciosos.
      Ale,salvat tú que els demés ja ens salvem tots sols dels malos. Però després no puges a carro guanyador,et quedes amb els malos. I apexugues. Encara t'he de vore amb un pòster del coletas.

      Eliminar
    12. Hi ha tantes possibilitats de que jo tinga un póster del coletas com que tu en tingues un de Jordi.
      T'ho torne a dir. En el 80 % de les transaccions bursatils els dos membres guanyen. I L'exemple que poses correspon al mercat de derivats xato.
      Que te a vore un fons amb els tipus d'interes? Un fons no es deposit. I bueno dir que la seguretat social es el millor pla per al futur demostra que no saps del que parles. En un pla privat tu decidixes on van els teus diners, la rentabiltat mitja a 20 anys es del 15-30% i es un complement ideal per a la pensio pública que uno rebra en el futur.
      Sobre padrins, bueno padrines i enganys tu eres com Mourinho: el puto amo.
      Tila i bicarbonato amic.

      Eliminar
    13. Però ja heu fet pòsters de JJ i tot? En lo unic que supera JJ al coletas és en jornals tot i ser alcalde de rebot d'un poblet i l'altre a Europa i a punt de relleu de Rajoy. En compte amb les comparacions,Gekko.
      Pels negocis financers,dir que sempre que un guanya altre perd o almenys la paga un tercer,les dades no enganyen en que cada vegada hi han rics més rics i pobres més pobres,tot això per liberalitzat els mercats de qualsevol obligació ni responsabilitat pública. Lo únic que crea riquesa és la tecnologia,però els resultats solen aprofitar-los sempre la mateixa minoria.
      Sobre els plans de pensions poden ser bons com rentabilitat de l'estalvi sobre altres productes bancaris,encara que no pots tocar-los fins els 70 anys,tenen moltes comissions i la rentabilitat depèn del risc que prengués segons producte. Si tan roin és la SS,perqué els autònoms intenten complementar o cotitzar per la base màxima en comptes d'anar al banc? Has calculat la rentabilitat del capital cotitzat a la SS? Atén al que es parla,per no clavar la pota.
      De padrins millor no parlem,quan els contractes públics deixen de signar-los i posar les bases els polítics,tornem a parlar.Jo no tinc botifarra amb cap d'ells,i tú?
      Per la salut, ni tila,ni bicarbonato,timó de la muntanya i bona dieta,sempre amb lo natural, com les persones (haurien de ser).

      Eliminar
    14. No, no he calculat la rentabiltat de les aportacions a la seguretat social. Tu si? Com l'extraus? Quin metode utilitzes? D'on trau la suposada rentabilitat que tu li dones? On invertix els diners? Ja que tu ho saps dismeu. Il.luminamos. O si resulta (com suspite) que eixos diners van a parar a la compra de deute public espanyol a curt i llarg plaç. A lo.millor el que ha de repasar eres tu..... per no clavar la pota. Ale torna a obrir el Wikipedia i el google a vore si trobes algo. Per cert com sigam menjantnos el Fons de Reserva de la Ss al ritme que anem la nostra generacio cobrará en piruletes. Bueno tu ni aixo per molt que aumentes la base máxima de cotizació.

      Tens rao anire espai amb les comparacions. Hi ha molta diferencia entre Jordi i els Monedero i Rajoy. Un treballa i altres roben i defrauden sense donar explicacions.

      Ale a seguir salvant el mon dels malos.

      Eliminar
    15. De les cotitzacions de la SS és molt fàcil traure'n la rentabilitat,no cal calfar-se el cap en qué inverteix els teus diners el govern o no,vas a cobrar el que et pertoque els isquen bé la jugada o no al govern o venguen poc o molts bonos. Qualsevol gestor t'ho podrà calcular, tant cotitzes i tant se te queda la pensió, mira si és fàcil calcular-la. Molt més del que donen els bancs.
      El fons de reserva,apart de com el buides també caldrà pensar en com l'omplis,abans no calia perque la bombolla de l'obra anava que volava i teníem 1/2 milió d'immigrants més cotitzant. i Zapatero donant 3000 € per xiquet nascut,fora en família rica o pobra. I com es fa això? Llevant les SICAV's? Fent pagar les grans empreses al que deuen 35-40-45% de beneficis i no al 7% com fan ara de mitja? Perseguint amb ganes (o siga,mitjans) el frau fiscal? Anant a per la corrupció política i que el poble passe a ser el comissioniste? La solució ens agrada sentir-la,no sabem si ho faran però l'únic que ho ha dit ha estat Podemos. Els que tú votaràs,siga qui siga,no ho diran,tot el contrari,li tenen pànic baixar de tants esforços en estafes i mentides com els ha costat.
      Ale, aprofita els últims bons ratos del malos. Alguns s'estalvieu els remordiments dient-vos "els llestos".

      Eliminar
    16. Fals. Els plans de pensio donen mes rentabilitat sobre els diners posats que el que rebs per la Ss. Un grec que tinguera un pla de pensions privat normalet tindria el 100% de la inversio intacta. La pública com saps els ha baixat un 30. A Espanya pot passar tambe. I jo t'assegure que si seguim aixi ni tu ni jo cobrarem la pensio máxima a la que tindrem dret.
      Respecte a la fiscalitat vaig a ferte una premonicio que vull que t'aguardes. Podemos, quan governe recaptara menys impostos que el que es recauda ara. Efectivament les Sicavs tributen a l'1%. Ara es recauda l'1% de algo. El Coletas recaudará el 10%.......de res. Pero posats a buscar el frau podrien començar per casa propia i preguntar a Monedero com ha tributat les subvencions rebudes de fora a través de sicietats instrumentals, vamos al mes pur estil Ruiz Mateos.
      Per cert la borsa grega es desploma un 15% i la prima va ja cap a 1000. Estic posantme les botes. Este cap de setmana em fare un Jack a la salut de Syriza.
      Gracies per la teva atencio. Pero no et preocupes, quan guanye Podemos omplire una instancia i en 24 hores el meu bróker em tributará les ganancies a Irlanda. Es com el que fa Monedero pero jo jo done lliçons d'etica i moralitat.

      Eliminar
  18. Podem, Acordem,... Fotem,...
    Podem acordar fotre?

    ResponderEliminar
  19. però tindrà prou gent per a fer la llista? jejeje

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. 6 partits mínim que es presenten a 17 candidats + reserves són més de 100 candidats locals. No veig al poble tanta gent preparada i sobretot servicial per aprofitar com a polítics. D'altra banda,hi quedarà molta gent vàlida que no té lloc amb el partidisme que es practica hui en dia,una llàstima.

      Eliminar
  20. Que mal es ser jornalera de la política i que et tiren del govern. Esta persona no coneix la vergonya? Vergonya... la que no tindrà quan veja la trompà que va a pegar-se!
    Ahhhhh... la nova casta... AcordemPP??

    ResponderEliminar
  21. Per molts omentaris veig que defensors de la gestió de Compromís són poc tolerants amb el que ens ofereix la democràcia que és que la gent puga fer el seu partit i anar a eleccions.
    Karina està en el seu dret de fer un partit i la seua proposta és atractiva pels que defensen la democràcia real.
    Si tan molesta a Compromís que faça un nou partit el problema real està en els nacionalistes que no són gens tolerants.
    Per cert, que diga Compromís ara si pactarà amb algú després d'eleccions? Seria gros un nou pacte quan ha trencat govern amb el PSPV i Karina.
    Segur que no diu ben clar Jordi Juan si pactarà o no després d'eleccions.

    ResponderEliminar
  22. Com em riuria si Karina trau representació i torna a ser la clau del govern.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I el mal de panxa que els entraría a alguns pardals voladors i afins .

      La veritat es que Jordi si no obté majoría absoluta i arriva a Alcalde per ser el més votat ho va a tindre mal, però que ben mal, perquè ja no es parla ni amb ella, ni amb els socialistes, amb el PP ja vegeu i sols li quederà Guanyem-Podemos-EU i els d'enmig , i com amb ells no tinga els nou regidors i tinga que decidir Karina o els socialistes o abdós, va a tragar de la seua pròpia medicina.

      Eliminar
    2. A ell li dona igual,ja té el pis i un possible escó a València, el Festivern desapareixerà i el Facebook tornarà a ser personal i no per fer cursa política.
      Imagineu a Llàcer o Evarist d'alcaldes?

      Eliminar
    3. Que va, jo crec que millor qualsevol dels comentaristes, incloent-t'hi, ho farien millor que Jordi Juan i tota la retafila de gent que ara tenim.
      No el presentes? Jo el vote

      Eliminar
    4. ni a Llacer, ni Evarist, vi a Llum... bo, sempre hi ha històrics a punt per tornar a les llistes.

      Eliminar
    5. Pues agarra a Vidal o a Borras. I si no en tens prou a Karina.

      Eliminar
  23. Karina com a persona es una gran xicota, i políticament va errar perquè el que defen es el programa pel que es va pressentar, però la moció l'ha cremat, altres tal volta no poden dir el matei segúrament. I ara que s'ha llevat una grossa mal influència de damunt es una bona regidora, i si tingura més temps tremolaríen més d'un i més de dos , i per això tracten de desprestigar-la contínuament qui tots sabem. I es molt fàcil dir-li si fa o deixa de fer quant saben viu en Catalunya menters altres cobren sous a milers per a fer i desfer.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bona xica,si. Pues com Carme, o Llacer, o Pilar. Bons xics amb bones paraules però que no aprofiten per agafar el bou per les banyes. I fixeu-se que no dic res de partits. Les bones persones a misa, en la gestió política es necessiten persones que porten endavant els projectes,isquen bé o mal.

      Eliminar
    2. discrepe! En politica necessitem gent que porte endavant projectes que isquen be. Per a que isquen mal, ja tenim politics anteriors i alguns a l'ajuntament, mira com està la urbanitzacio al costat del riu.

      Eliminar
    3. Quin era el projecte de legislatura?
      Tots tenien el seu programa que van haver de canviar obligatoriament per uno: Sanejar i alçar a flote l'Ajuntament, en fallida econòmica, que no teniu ni un euro per a paper de water dels funcionaris, amb parametres com -4'5 milions negatius en caixa, -3'5 milions de deute a proveidors, 2'4 (d'eixida) de deute aparcament reduit despres a 1'8 milions i a més s'ha rebaixat el deute del banc de més de 16 milions a 14. Suma els milions. Amb un presupost del 30% menys que el PP.
      Numeros son numeros. I quins son els numeros ara? S'ha complit l'objectiu?
      No crec que hi haja cap que diga que no. I no tira el merit a Compromís a soles sino al govern que ha estat dirigint fins fa uns mesos l'Ajuntament.

      Massa prompte s'obliden com estaven les coses.
      I no es com està la urbanitzacio al costat del riu sinó com estan tantes coses en el poble producte de tindre primer que fer el sanejament i damunt per obligacio legal del PP i Montoro.
      I quan es presenta un pressupost que contempla pintar senyals, arreglar parcs i jardins, millorar semàfors, canvis en el mobiliari urba, etc. per valor de 900.000 euros i poder deixar el poble un poc millor i començar a fer cosetes, el PPSOE vota en contra.

      Eliminar
  24. Nota, tornem a dir que qualificacions personals no, parleu del projecte.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quin projecte? El de l'ordenança dels pisos buits dels bancs que portem quasi un any i no ha fet ni farà?
      Si tot ho fa com eixe projecte d'ordenança, apaga y vamonos.

      Eliminar
  25. Karina no traurà representació.
    Compromís no traurà majoria absoluta. paerò pactarà amb EU-Podemos-Guanyem.
    PSOE descalabra
    UxT, un

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Amb EU,per a pactar,primer haurà de traure un regidor mínim. Amb Podemos Guanyem primer que pactar s'haurà de presentar primer,que no es donarà el cas,i si n'hi ha partits que ja han demostrat ser casta per no pactar amb ells són PP-Bloc-PSOE,per eixe ordre. Una vegada més,pot donar-se el cas que el més menut decidísca,i pot eixir més d'un menut,i el PSOE el podríem contar com a menut,i igual de decisiu.

      Eliminar
  26. Quina manera de defensar a Karina Vercher. Dir que no te amics de colla en el poble i que no va mai amb ningú es una desqualificació ? I això en politica és un punt en contra molt important.
    Amb la de burrades a altres politics que s'han permes en este blogs i ara que censuren dir que Karina es com si fora de fora i recent vinguda: no te cap amic.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ai senyor! Que mala és l'enveja! Se vos nota que no podeu digerir que la xica es marque uns objectius, siga constant i al final els conseguixca.

      Eliminar
    2. Si no té amics serà una garantia de que pot ser democràtica i mirará per tots igual. Com no te amics no té a ningú a qui ferli favors, no cregueu?

      Eliminar
    3. I com mirara per tots si no ix per falta de vots?

      Jo crec millor que ella no es preocuparà de ningú, només d'ella o algun acostat. Això ja va ser el motiu de trencar i la moció. Ella encara no ha explicat per a qui volia 30.000 euros a l'any durant 3 anys.
      Sabem que era per a fer un treball de participació, però mira per on en això treballava el seu company.

      Eliminar
    4. I com saps tu q no ixira? I si aconaeguix rwpresentacio? Ai mare! entonces si q els acostats del govern actual patiran fam! I voreu com tampoc fan falta tants columpios ni tants pinets!

      Eliminar
    5. Anònim 18:44, és millor fer nous amics constructors des de dins de la política,molt millor que no tindre'n. On vas a posar!
      Sempre poden fer alguna rebaixeta o tornar favors.

      Eliminar
  27. Els del pp porten tota la legislatura igual. Ara van amb els pissets i coses per l'estil. Com si la geny proxima a jordi no sabera q eixe pis es de antes fe ser alcalde. Difameu, mentiu. Intenteu punxar, pero no caurem burrots!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El que diuen que obra el pis també es amic "de passeig" d'abans de ser alcalde?

      Eliminar
    2. Segurament. Per mi que siga lo que li done la gana. Eixa pregunta soles destila odi i rencor. I saps q? M'alegre. Perque estaras aguantant temps amic... Bon asunt i bona direccio quan la vida privada de la gent entra als blogs per a fer draps bruts. Senyal de que no teniu que fers. Gracies per apuntarte a les primaries pilotaire!

      Eliminar
    3. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
    4. Pues sí, que siga el que li done la gana, menys impulsor del clientelisme. Ah,que es tractava d'això lo del amiguet? Així ja no ens agraden eixes exhibicions públiques que fan olor no massa bona. I la vida privada dels polítics ja s'encarreguen ells de exposar-nos-la (a conveniència) a l'est xarxes,només cal vore La Cotorra fotogràfica o el Facebook de l'alcalde barrejant qüestions personals i polítiques.
      Explica lo de dirigir-te en plural,jo parle per mi sols.
      I també per lo de les primàries,jo he votat per les de Podemos. Tú també?

      Eliminar
    5. Com pica a alguns que Karl diga les veritats als que manen!
      Li diuen d'odi i rencor i li responen amb qüestions personals. Vaja manera més pobra de predicar amb l'exemple!
      Molt fort que no puguen rebatre des del poder lo de les "amistades peligrosas".

      Eliminar
  28. Sincerament, lo que doneu es pena. Ahi investigant com a espies facebooks, on va la gent, qui passeja en qui i especulant si es per allo o per lo altre. Heu dic i torne a repetir, molt be van les coses i estareu tragant uns anys mes segur. Jo podeu omplir el blog defensant transfugues i difamant en 100 comentaris o 200.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si que doneu pena si. Tan de parlar de transfugues i en la llista de compromis a les autonomiques en porteu una encapçalant-la. I ara a dir la veritat li digueu difamar? Pues ja esta bé que vagen coneixent.se les veritats, que ausaes que n'heu fet de bones... En 4 anys heu superat els 16 del PP.I esperem que vagen ixint totes les veritats a la llum.

      Eliminar
  29. I hasta aci els comentaris. Lo que fa falta es mes dialeg i mes participacio, que ens hvan prometre que escoltarien a tots i no han complit. O es que sols escolten i ens deixen parlar quan els conve?

    ResponderEliminar