sábado, 17 de enero de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

En 5 milions d'euros valora l'Ajuntament els arreglos necessaris en les infraestructures a càrrec del Confederació Hidrogràfica del Xúquer i per a la que ésta diu o té diners, ens informaen en abdós diaris de referència. 

A més Las Provincias ens parla dels costos del Festivern i el Levante de les activitats del fútbol i del Grup Muntanya Valldigna.

Dir respecte a lo primer que per a Madrit l'estat espanyol si han tingut diners i li ha rescatat les autopistes als seus amiguets, els valencians com sempre a la cúa de tots, a vore si deprenem i votem a qui tenim que votar, i per lo demés enhorabona al GMV per la seua activitat sense parar, que el fútbol vajas millorant amb el nou entrenador i sobre el Festivern rés més que dir.

8 comentarios:

  1. Espere que la valoració dels arreglos que ha demanat a Confeferació no l'haja fet el mateix que va valorar lo del reten.

    ResponderEliminar
  2. Pero el cami es de l'ajuntament, normal que confederació no vulga pagar la seua reparació

    ResponderEliminar
  3. Quina burrada, amic de les 10:52.

    Si el teu vei per no actuar mantenint la paret mitgera en la part de sa casa, cau la paret... l'has de pagar tu?
    Si el teu vei va i pica per la seua part de la paret mitgera i cau.... l'has de pagar tu?
    Si el camí es clavilla i es bada perque el murs del riu cauen i solsixen perquè la confederacio no els mante ni repara les solsides del riu .... ho ha de pagar l'ajuntament?

    Mira els peperets com defenen a la Confederació primer que els interessos de Tavernes. Este es l'interes del PP en Tavernes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Amic, hauras de demostrar que la paret del veí es l'origen. I tu hauras d'actuar en el que es possible i a Tavernes el govern de Jordi Juan no ha actuat en cap cami rural en tota la legislatura. Igual de mal ho ha fet confederació com l'ajuntament dut per Juan. Cadascu haura d'assumir el que ha deixat abandonat. Confederació que arregle el riu pero l'ajuntament que arregle el cami. Que no es lleven les pusses

      Eliminar
    2. Doncs sí,que CHX arregle el riu,i si després continua garantint-se el clavill ja vorem que fem amb el camí. Si altres camins rurals llunyans al riu necessiten arreglo,ahí sí es podrà dir que és problema del poble,però tornant al riu,si la humitat et sura pel sostre,el problema te'l provoca el veí de dalt,sí o sí.

      Eliminar
    3. No t'ho creus ni tu, però val.
      Això està demostrat. I de pas, perquè no demostren la quadratura del cercle?
      A més la Confederació ho reconeix: no diu mai que no li pertoca arreglar, sino que no te diners. I per això la possible demanda: li toca a confederació.
      La noticia es la tercera o quarta vegada que ix en premsa i es diu que les solsides dels rius deixen un costat sense refoç i van fent que s'obriguen els camins en no tindre reforç i isquen els clavills. A més hi ha els informes tècnics.
      Que si, que ja ho sabem, els tècnics de l'Ajuntament no valen per a res, varen conseguir el titol en una tombola, i veges tu el que ara diuen: com ha de tindre la culpa el desmoronament de la paret, o de les motes del riu.
      Si vols seguir discutint, seguix. Tu pel que es veu saps més que els tècnics. Jo no.

      Eliminar
    4. Si per un costat socaves una paret d'una casa, acaba caiguent encara que en l'altre costat no facen res. Per això quant tomben les cases, reforcen les parets perque no caiguen les mitqeres.
      Si cau el mur del riu, es normal que el cami es claville i s'enfonce fins i tot, com un mur d'una casa.
      I el mur del riu i les motes del riu i això tots ho sabem la responsabilitat del manteniment i reparacions son de la Confederació. La Confederació culpable, per tant, i responsable de les reparacions.
      Ellsa el PP de no haver fet en el riu molts anys i d'haver paralitzat la canalització. Si eixes obres que van fins Xeraco en la desembocadura estigueren fetes, ara no parlariem d'este problema.
      Els comentaris dels PPerets juguen a tirar balons fora i mirar a un altre costat.

      Eliminar
  4. Els 5 milions no es per reparar el cami sino les solsides i caigudes dels murs i en arreglar el riu i refer tots els murs s'arreglen els clavills del cami que estan al costaet mateix del mur.
    Está ben explicat en els diaris i això es obligacio de Confederació, com canalitzar el riu que el PP de Rajoy va paralitzar fa mes de 3 anys.

    ResponderEliminar