miércoles, 28 de enero de 2015

Grup Muntanya Valldigna, FITUR

http://grupmv.blogspot.com / grupmv@gmail.com
http://refugialberglabastida.blogspot.com/
Tel. 685633185
Carrer de Gabriel Hernández, nº 51-2, Tavernes de la Valldigna (46.760)
LA VALLDIGNA

         El Grup Muntanya Valldigna amb l’ajuntament de Quatretonda, participaran en FITUR 2015 que es celebrarà del 28 de gener a l’1 de febrer. En esta ocasió es celebra la 35 edició de la Fira Internacional de Turisme FITUR2015, a Ifema, Madrid. La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida estarà representada dintre del Patronat Provincial València Terra i Mar.

 Durant la jornada del dijous, la Mancomunitat de Municipis realitzarà la presentació de la guia turística virtual, a les 18:00 h,en el Pavelló 7 estand 7B05, sala de Premsa A. 

El GMValldigna i l’ajuntament porten a esta Fira Internacional els valors paisatgístic, monumentals, culturals i mediambientals del Paratge Natural de la Serra de Quatretonda i el sender homologat  PR-CV 172, donada la privilegiada situació del Refugi-Alberg de la Bastida, com a centre de l’organització d’activitats en el medi natural.

Thumbnail for 5862

4 comentarios:

  1. Promoció de la Valldigna i enviem a la gent a Quatretonda? En la relació entre el nostre Ajuntament i el GMV quina part hi ha de política i perqué? Personalismes? Per qué hi han dos grups excursionistes al poble quant de tota la vida només hi ha hagut un? Tant dona de sí el muntanyisme? Mentres totes estes batalletes no es facen públiques i amb pèls i senyals,no avançarem com a poble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pot ser que com hi han 5 falles, dos o tres equips de futbol, set o huit dentistes, tres o cuatre supermercats............

      Eliminar
    2. No,no és el mateix,i ho saps. És com també n'hi ha altres associacions,una sola per temàtica,una Creu Roja,una Protecció Civil o un club per cada esport (només hi ha un club de fútbol,amb varis equips segons edats i categories), o un sol partit que es diga Compromís...
      A més a més,al cas de qué parlem sembla que va haver-hi una escisió de membres,i això no sol passar perque sí ni perque l'associació no puga atendre la demanda de tot el poble (mira sinó la polèmica que es va donar al fútbol entre la UD i La Vall d'Alfandec).
      Busca altra excusa o digues directament que no t'interesa revelar els fets que donàren pas a la polèmica (una associació crec tè subvenció municipal i l'altra no).
      Mentres d'estos tipus de casos no es puga parlar lliurement al poble denota que darrere sempre hi han interessos particulars o polítics (que també solen ser particulars).

      Eliminar
    3. Pues no contesta ningú,no. Es veu que els qui ho saben els interesa més continuar fent politiqueig que explicar les veritats en públic. Si foren empreses o persones privades..., però són càrrecs publics i associacions amb subvencions publiques,deurien estar per la transparència,que és el que està de moda.

      Eliminar