martes, 20 de enero de 2015

Editorial : MÉS INFORMACIÓ DELS PLENOS

Volem traure a colació huí un tema que ha passat dessapercebut entre els tractats en el darrer pleno, es clar que interessen més els polémics que els que s'aproven per unanimtiat, i que es la reforma del Reglament Orgànic Municipal , on entre altres queda regulat el tema de la difussió dels plenos.

Així i a partir d' este pleno, les seues sessions no sols podràn ser grabades per a us de regidors i funcionariat que els transcriu, si no que a més podràn ser penjats, eixa es l'idea, en la web municipal de moment l'audio i en quant es puga, audio i vídeo.

Per altre costat també es podran fer citacions als regidors telemàticament, sobre el qual animem a que es seguisca avançant i en l'epoca de la tecnología es puga també per part d'estos consultar qualsevol document dels que poden consultar en paper, doncs tots deuen d'estar supossem informatitzats o quasi tots o del tot. Amb esta segóm messura el regidor no alliberat i si a més treballa fora del poble, com es el cas de varis dels nostres, podrà fer millor i de forma més efectiva la seua feina de control, amb el que la democràcia eixirà guanyant. 

Així que felicitar al nostre Ajuntamnet per estos dos messures inicials, doncs permetran per un costat que els ciudatans que no puguen o no vullguen asssistir als plenos però si assabentar-se del tractat en estos, puguen acccedir via internet a açò, amb el qual a més informació més lliures com hem dit varies vegades,i sobre tot quant s'incorpore el vídeo, que ho farà mès amé. I per altre la citació telemàtica permetrà estalviar temps i papers i per tant diners.

I per acabar dir que amb esta primera messura a més Tavernes es fica com a Ajuntament dels capdavanters en transparència i informació al ciudatà, front a altres que siquiera deixen fer fotos als pressents, com es el cas que denunciarem fa un tempos d'Alzira.

10 comentarios:

  1. Es podrà escoltar i/o vore en directe?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No ho sabem cert però el que entenguerem es que es penjarà en la web i per tant entenem que a posteriori.

      Eliminar
  2. Jo també vaig entendre que en la web i sols el audio de moment i pense que no serà en directe.

    ResponderEliminar
  3. Es va dir: Nomes l'audio per ara, per avançar fins a un futur video que, opinio meua, implicaria la gravació en camara i un cost afegit.
    I que fins i tot podria donar-se el cas que per motiu de la llei de dades, algunes frases no aparegueren en el audio, cas de dades personals.

    Áixò anira molt bé, i eixa transparencia crec que millorara a tots saber que passa realment en els plenos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies per la teua aclaració, així es va dir, efectívament ara que ho dius recorde lo de la protecció de dades que assenyales i per tant queda clar que será en diferit posteriorment als plenos i per mig de la web municipal.
      Almenys servirá per a que qui estiga interessat puga assabentar-se de primeríssima mà de tot el tractat en els plenos i més en cas de polémiques.

      Eliminar
    2. Lo de en diferit olora a xamusquina,o siga,a manipulació del qui mane. Si no es pot dir dades personals en audio,tampoc es poden dir en directe,es la mateixa infracció.

      Eliminar
    3. Un altre que sap més que els especialistes del tema de l'Ajuntament sobre dades, i en tenim un que es premi nacional.
      Es de por i fa feredat la falta de respecte i el menyspreu de la gent del PP envers els funcionaris ara que ells no governen. Ara, tampoc en tenien abans, que feien el que els donava la gana basant-se en la seua majoria absoluta.
      I com exemple l'adjudicació de la piscina amb informe valorat en 0.

      Eliminar
  4. No estaría mal que so i imatge fora en directe i després es penjara a la web.
    Als del PPSOE els cauria la cara de vergonya del poc trellat de les preguntetes que fan.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pitjor seria que la gent veiera el poc trellat del Bloc i com falten a la veritat en les seues respostes

      Eliminar
  5. Se cree el ladrón que todos son de su condición.

    ResponderEliminar