viernes, 23 de enero de 2015

AHIR XARRADA SOBRE EL MUR DE VERGERET

En el soterrani de la Casa de La Cultura i davant una setantena de persones, presentat i moderat pel ara líder socialista local Víctor Borràs es va portar endavant una xarrada com vos informarem, sobre la possibilitat de construirse o no un mur de defensa en la zona de Vergeret que acabe amb l'inundabilitat de la zona i per tant quede legalizat tot eixe sector.

Va intervindre com a ponent Juan José Moragues, ex-president que va ser de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer en l'era socialista, el qual acompanyat d' audiovissuals va explicar que el projecte per a la laminació del riu que evitaría dita inundabilitat i faría innecessari el mur que ara es demana està a punt a falta de consignació económica, 47 milions d'euros, mentres si s'ha portat endavant altres actuacions en la comarca compreses en el Pla en el que s'incluía dita laminació, com son l'actuació en Gallinera i Serpis.

Per la seua part Borràs va dir que hi ha que seguir exigint la laminació ja, però mentres tant fer un mur de defensa a càrrec del Ajuntament, uns 300.000 euros, i després reclamar-ho al ministeri o al agent urbanitzador de la zona, mur que deu de ser compatible amb la posterior laminació, destacant que es sols un 2% del pressupost municipal i que a canvi s'acabaría amb el problema. Va explicar que els socialistes feren una esmena en tal sentit al Pressupost pressentat per l'alacaldía i que el govern actual no va acceptar.


10 comentarios:

  1. Setanta persones un fracas de participació per a tot un partit socialista i més en un tema que afecta a una zona amb centenars de veïns i en un local prop d'ella. Segur que convoca l'alcalde i havera omplit però el saló principal de dalt. Així que ja anem vegent amb el poder de convocatòria de cadascun com els anirà en les properes eleccions locals.

    ResponderEliminar
  2. Puntege caps i els 70 no m'ixen, ni 60, ni els vaig vore en l'acte. I es una foto feta quan mes gent hi havia. Molta gent del partit, algunes persones majors del Vergeret i poc joves, ben pocs. Ni cinc.
    Populisme d'enfrontament del PSOE contra l'Ajuntament, o ¿millor contra Compromís, no? amb un actuació més pròpia de partit residual i testimonial com s'esta quedan el PSOE a Tavernes. On estan els 1.200 que van firmar? Ni tan sols eixos van anar.
    El mur com es veu no pot ser una excusa per no aprovar els pressupostos del 2015.

    ResponderEliminar
  3. Nosaltres abans començar l'acte en comptaren exàctament 48 i mentres este es dessenvolupava s'incorporaren una dotzena més, i segons ens diu qui ens ha facilitat la nota perquè per raons personals abandonarem l'acte a les huit menys deu, més menys altres tantes persones acudiren durant este, pel que de ahí ens diu ell lo dels menys més setanta. En la foto doncs no hi han efectívament tants.

    ResponderEliminar
  4. Està clar que l'alcalde no vol fer el mur.

    ResponderEliminar
  5. El mur que el pague la Confederacio igual que amb Gandia oes que nosaltres no som iguals. Que baixet a caigut el Psoe

    ResponderEliminar
  6. Si el mur es pot fer o no o si interesa fer-lo o no,ací no li interesa a ningú,sols les velles guerres de partits de a vore qui convoca més gent o menys. Afegir,que,una vegada més,sembla que el partit socialiste aplega tard una vegada més i usa qualsevol excusa com a tema electoral. Molt fluix el nivell polític general al poble,canvien cares però no canvia res més.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estem tots expectants esperant el salvador:
      Karl Marx al poder!!!! Voteu-lo!!!!

      Què? Què dius? Que té por de presentar-se? Que millor parlar i criticar des de fora. Ah, val ....

      Eliminar
  7. Es clar que el PSOE no sap ni el que diu ni el que vol.

    Partit residual a Tavernes amb només esperança de dos regidors i vorem.

    Enrique, i no van explicar perquè Tavernes te que pagar el mur i en Gandia no s'ha pagat res i s'ha fet per la Confederació? Com es nota qui manava en la Confederació.
    I per a vergonya nostra i del PSOE que el responsable el duguen a Tavernes a buscar culpes en els altres. El malfactor acudix al lloc del succeit com en les millors novel·les negres.

    ResponderEliminar
  8. No entenc, cuant estava governant el Psoe perque no va fer el mur,¿ será perque tots el diners van anar a parar al Serpis? i perque tenim que pagar nosaltres el mur i Gandia no? el Psoe a perdut els papers i tenen un gran problema. Van pegant bandades com una bola de billar i no saben de on agarrarse.Tots el diners van anar a parar a Gandia i la Valldigna olvidada

    ResponderEliminar
  9. El que el PSOE no vol vore i no vol saber. I mira que li ho van explicar fa dos mesos ben explicat i segur que el video també l'ha vist.

    https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84359240&v=_COyCemQrKI&x-yt-ts=1421782837

    ResponderEliminar