sábado, 10 de enero de 2015

El Quadern denuncia, FORA ELS FEIXISMES DE TOT TIPUS

Els nostres compamys d'informació de La Cotorra han autoritzar l'ús d'esta imatge a qualsevol que vullga condemnar este fet, i nosaltres anem a fer us d'ella per a condemnar que per tercera vegada ha aparegut esta pintada intolerable, esta vegada en el IES Jaume II. Desterrem tot tipus de feixisme de les nostres vides, la tolerància i el respecte per damunt de tot. 

27 comentarios:

  1. Ací mai passa res als delinquents.
    Uns pinter banderes inconstitucionals i no passa res.
    Uns furten i cremen banderes constitucionals i no passa res.
    Ací maí li passa res als delinquents.

    ResponderEliminar
  2. Perque els delinquents potser no serien els que volien fer creure. Perque aci als que no els passa res son els de sempre, els de dreta.

    ResponderEliminar
  3. No magrada gens eixa bandera ni el que significa. Jo vaig naixer amb democracia. Pero em resulta curios que sols es critique aquesta i durant tot el festivern no vareu ser per traure ninguna foto de les banderes que teniem alli ni el que impliquen.
    si podeu explicarme per que ho agraria. Ni magraden unes ni magraden les altres

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Les segones poden no agradar-te,però representen opcions polítiques i nacionals a respectar,com el comunisme o l'autodeterminació. La primera no es pot respectar en quant representa al feixisme.

      Eliminar
    2. Jo en vaig vore de Terra Lliure al Festivern. Això és terrorisme i ningú es va atrevir a llevar-les. Fora tots els radicalismes. També els del Festivern

      Eliminar
    3. Pues mal fet,encara que Terra Lliure no existeix i la majoria dels acampats no saben ni que existia ni el que vol dir. Jo crec que ni els policies tampoc no sabien el que significava,però sí,algú deuria haver demanat que eixa la llevàren.

      Eliminar
    4. Hi havia una vasca... I no la van llevar

      Eliminar
    5. Perquè havien de llevar la basca? No es tan respectable com la catalana, la gallega o la d'Andalusia?
      O es que ara els valencians que sempre hem estat respectuosos amb tots els pobles peninsulars - cosa que al reves no passa- ara ja hem perdut les bones formes?

      A vore, explica'm perquè havien de retirar una bandera que es legal?

      Eliminar
  4. Pero ¿van haver pintades de banderes en parets i murs dels edificis publics en el Festivern? Primera noticia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues van costar quasi 8.000€ la seguretat de la zona d'acampada,segons diu la Cotorra. Molt ben cobrat i molt poc vigilat.

      Eliminar
    2. Quina empresa va cobrar quasi 8.000€?

      Eliminar
    3. No sé si empresa o són els municipals extres i hores extres, la Cotorra,o siga el govern de l'Ajuntament és qui diu la quantitat en la relació de despeses del Festivern que publica, però no especifica més. Pregunteu-ho allí,segur ho saben,que vullguen contar-ho o no ja no ho sabem.

      Eliminar
    4. Jo ho he llegit en el Levante. A qui ho pregunte?

      Eliminar
  5. A vore si s.entereu be abans de parlar,tant la bandera del águila com la republicana son anticonstitucionals perque açi lo que tenim es una monarquía parlamentaría, vos agrade o no...hi ha gent de dretes que tambe creu en la republica,per lo que aquesta bandera no es de exclusivitat de gent de esquerra...lo de terra lliure,si es aixi,que jo no ho se perque no he anat,es un delit,que es diu apología del terrorisme....

    ResponderEliminar
  6. Ja van eixint els defensors de Franco i cia. Que amagadets estaven.
    El recorde que la Republica va ser votada pel poble.
    Allò de Franco va ser un colp militar i com a caudillo no el va votar ningú.
    La Monarquia parlamentaria tampoc l'ha votada ningú. I ni ens han deixat el PPSOE poder-ho fer ara amb l'abdicacio del Borbó.
    I Terra Lliure ja va molts anys que va desapareixer.
    Es nota que els vas quedar en l'any 1975 plorant el dictador.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I tu tens una gran dificultat de comprensio lectora,ningu ha defes el siatema dictatorial de franco,esta clar????iterra lliure,enterat be encara te brots per ahi...llig un poquet que hem pareix que tens molt poqueta cultura

      Eliminar
    2. On es diu que Terra LLiure té brots? A vore si els has confos amb els brots del PP en l'empleo o els del PSOE.
      Confons els desitjos amb la realitat. I tu estàs defensant el sistema de Franco. Rellig el que has escrit tu, ja que tanta comprensió lectora tens i adona't que estàs defensant implicitament la dictadura franquista i feixista. No cal tindre massa comprensió lectora per a vore-ho, el problema es que tu no comprens ni el que lliges.

      Monarquia parlamentaria imposada pel regim de Franco i sostinguda en el 2014 pels vots del PPSOE quan Juan Carlos - que no Joan Carles- va abdicar en Felip VI, mira per on el numero que li correspon en la relació de reis de Castellà i no de la Corona d'Aragó.

      Redeu, ¿serà que tinc comprensió lectora selectiva i nomes comprenc allò que afecta la meua terra i no a Castellà, com fa l'anonim de les 11:18 i el de les 14:08?

      Eliminar
  7. Segurament, serà la mateixa empresa que va cobrar mig milio d'euros la passada legislatura

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Insistim. Quina empresa va fer la seguretat del Festivern?

      Eliminar
    2. Insistim: Segurament, serà la mateixa empresa que va cobrar mig milio d'euros la passada legislatura

      Eliminar
    3. Quin problema tens en dir l'empresa que va facturar la seguretat del Festivern?

      Eliminar
    4. No crec siga la mateixa,al Festivern li van donar "dos molletes" i només pa que calle en preeleccions.

      Eliminar
  8. Per que no es diu el nom de l'empresa que va fer la vigilància del Festivern? No és il.legal dir el nom. Quina por hi ha? Qué presenten la factura.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Nota del administrador : No sabem qui va ser però certes persones i empreses com sabeu ens han demanat no apareixer nomenades si no es identificant-se qui les nomena a fi de poder defendre's en igualtat de condicions, el que ens pareix molt correcte i ho respectem.

      Eliminar
    2. Les empreses que es nodreixen de diners públics no tenen dret a demanar no ser anomenades, el que hauria de ser públic són serveis i factures del que ens costa a tots. En este cas crec que el cost era per a l'Ajuntament,encara que la festa era d'una empresa privada.

      Eliminar
    3. Pues Jo pense que shauria de dir, per que no? La seguritat la paguem tots o ho fa lempresa privada? Aclariho.gracies

      Eliminar