lunes, 26 de enero de 2015

Editorial : ESPAÑA VA BIEN SEGUR ?


Arrepleguem les dades que acompanyem del gràfic del face, una bona comparativa i fidèl termómetre , sempre caben matitzacions es clar, del estat real del país.

Per altres costat sentim en la tele que segons el Fons Monetari Internacional serem el país junt als EEUU que més creixeràn de certa i determinada zona, davant el qual apareix la Soraya "más feliz que una perdiz" i ens ven que açò ja marxa, que tot el que han fet xapó i ja es veuen els ressultats.

Però a continuació jarra d'aigua freda : Diuen els experts de la OCDE que fins el 2019 no baixarem del 21% d'aturats. 

I a continuació un altra : Espanya es desl paísos on més ha creiscut darrerament la desigualtat entre rics i pobres, el que junt a les xifres d'aument de la pobreça i desnutrició creixen infantil no pareix donen una imatge tan possitiva com la que vol fer creure el govern popular. O almenys ens diu que eixes teòriques bones noves no han arrivat al poble plà, tal volta als de dalt però no als de baix.

Perquè a més ixim al carrer i vegem que ningú salvo els acòlits compartix eixa percepció guvernamental, tot el contrari, seguixen queixant-se de manca de financiació si son empresaris o comerciants, i de que cada vegada els sous els dona per a menys si son treballadors amb nómina, jubilats i inclús funcionaris. I això els que tenen feina que els que no .... el diuen que van a buscar-ne i on hi havía abans una empresa amb deu treballadors ara esà la mateixa però amb dos si no es que ha tancat.

I vosaltres, vosaltres que penseu, que escolteu, que viviu, Espanya va millor ? I la Comunitat ? I el poble ? . 

14 comentarios:

  1. El més sentit pésame a l'amiga Merkel i l'amic Gekko per la victòria de Syriza a Grècia.
    Pròxima parada,Spain.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracies Karl. Pero no patisques tant per mi. Esta nit he guanyat una pasta invertint a la baixa contra el bono grec i el euro.
      Em fare un Jack a la teva salut. Tu mentre a seguir salvant el mon dels malos.

      Eliminar
    2. Syriza va a moderar como todos su mensaje en la práctica, he leído en otro medio que hay principio de pacto con la derecha anti-rescate, por lo que Karl no brindéis tan pronto porque también el Psoe empezó muy bravo y acabó muy a su derecha y Podemos lleva el mismo camino. Y acordaos de Amanecer Dorado.

      Eliminar
    3. Xe,que sabuts. Els de Podemos encara no han començat i ja n'hi ha per ací un Sandro Rey de la política que endevina el que eixe partit farà i li passarà. Entereu-se, que açò no és Gran Hermano VIP!

      Eliminar
  2. No. No va bien. Ni Espanya, ni la Comunitat, ni el poble van bien.

    ResponderEliminar
  3. España no va bien y te lo dice alguien que está todo el día en la calle, las estadísticas más reales es ver , pisar la calle y sondear el ánimo de la gente que también influye y mucho en la recuperación de un país y el de los españoles está por los suelos porque al pueblo llano no le ha llegado nada de anda de todo eso que Rajoy dice, seguimos igual o peor y no se ve esa luz al final del túnel que dicen los del PP, que tienen que seguir mintiendo para tapar la corrupción que no es sólo de unos pocos conforme quieren hacer creer, si no de su partido en general empezando por la caja B , y más en esta tierra valenciana donde están imputados los más altos cargos.

    ResponderEliminar
  4. Tavernes menys encara que Espanya, amb un poble sense fàbriques, agricultura en decadència progresiva, comerç així així però sense crear llocs de treball, i un govern local que sols sap que fer cicles d'economía als que van quatre rates i no servixen per a rés siquiera a éstos. Sols es crea treball quant hi han plans del SERVEF o similars.

    ResponderEliminar
  5. Ja estem tirant merda, mira que vos agrada, les polítiques d'ocupació son supra-locals pel que no tracteu d'amagar l'inutitilitat dels vostres dirigents autonómics i nacionals, prou fa el govern local ficant diners quant no li correspon.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els dirigents locals,autonomics i nacionals no son ni teus ni meus,son de tots
      El nostre poble esta fet pols i les politiques d'ocupació començen a nivell local
      A nivell autonomic i nacional poc a poc anem ixint,en grans desigualdads i massa paro
      Les dades macroeconomiques son bones pero tarden en que la gent eu note i puga trobar faena
      No es pot tirarse el trastos al cap i lo que tenen que fer les administracions es treballar junts siguen del color politic que siguen i buscar solucions al paro

      Eliminar
    2. Ara resultarà de que la culpa que haja tancat Federico Giner, que Tabervall haja fet 2 ERE que les poques industries que queden a Tavernes s'aguanten en pinces, que tots els polígons estiguen "empastrats" que l'agricultura se l'hàgen carregada i que el turisme siga el que és, tot això resultarà que és culpa del Bloc.
      De veritat, penseu que la gent és tonta??!!

      Eliminar
    3. El Bloc porta malgovernant tres anys i mig i per supost te responsabilitat,ara resultara que están pero damunt del be i del mal !!
      De la mateixa manera els altres partits que han governat al poble tambe deuen reflexionar i intentar fer les coses millor que les van fer tant EU com PSOE i el PP

      Eliminar
  6. El nostre poble el van fer pols quan alguns van enlluernar els llauradors i els van prometre PAIs i demés, i la gent va començar a deixar la terra esperant vendre prompte i car.
    Això es el que va destrossar el poble.

    ResponderEliminar
  7. Fins el regidor d'agricultura del pp, promocionava els PAIS, Vergonyòs. Tot un regidor d'agricultura cavallers!!!

    ResponderEliminar