jueves, 15 de enero de 2015

Nota de premsa del PSPV-PSOE de TAVERNES, ORDENANÇA FISCAL OCULTADA

LA MODIFICACIÓ DE L’ORDENANÇA FISCAL GENERAL, APROVADA EL MES D’OCTUBRE NO S’ANUNCIA, NI ES PUBLICITA

Després de la bona acollida que va tindre el pagament fraccionat de l’IBI, la distribució durant l’exercici de pagament dels tributs,la rebaixa dels valors cadastrals i la baixada del tipus impositiu de l’IBI, el passat mes d’octubre es va modificar l’ordenança fiscal general per tal de fer més fàcil i còmode el pagament d’impostos als veïns de Tavernes.

La sorpresa que tenim hui, és que demà dia 15 de gener, és l’últim dia per sol·licitar la inclusió en el nou sistema de pagament, nomenat Pla Mensual de Pagament, i que fa possible que es puguen pagar tots els impostos fraccionats en quotes mensuals, sense tindre que aportar cap garantia, ni aval, ni pagar interessos i l’alcalde no ha fet cap anunci en la web, ni cap campanya de difusió, i ni cal dir el que li agrada fer anuncis del que siga, per tots els canals possibles, haguts i per haver...

El Sr. Juan continua en la seua creuada personal d’intentar amagar a tot el món la bona gestió i les propostes, sempre que vinguen fetes per part del Sr Borràs, i sempre i quan no es puga posar ell alguna medalla.
Aquesta iniciativa, va ser aprovada per unanimitat al plenari i ara amb la nova remodelació de govern ha quedat en l’oblit,de manera intencionada o no, ho desconeguem, però permitiu-nos que tinguem la nostra opinió al respecte...

La qüestió es que els perjudicats per la deixadesa del Sr. Juan són una vegada més els veïns  i veïnes de Tavernes, que no podran gaudir de la comoditat de pagar còmodament els seus impostos en quotes mensuals... I encara s’atreveix a dir allò de rescatem persones?! De qui? D’ell mateix? Perquè no hi ha ningú que amague millor als ciutadans les millores a les que es poden acollir per a facilitar el seu dia a dia.  

Els impostos inclosos dins aquesta modificació, són l'Impost sobre Béns Immobles Urbana, Impost sobre Béns Immobles Rústica, Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, Taxa per aprofitament especial de la via publica amb entrada de vehicles, Taxa de recollida de residus urbans i Impost sobre Activitats Econòmiques.

Les persones que s'hi acollisquen, tindran una quota mínima mensual de 50€, que es domiciliarà, i aquest pagament es realitzarà el dia 5 de cada mes.
Una vegada més es demostra que els socialistes no hem fet més que treballar pel poble mentres altres es dediquen a treballar en benefici propi.


       Més informació podeu contactar directament Víctor Borràs al 634 204 518 ó 669 395 815

15 comentarios:

  1. S'aproba en octubre, Borràs està en el govern fins desembre, no fa res i ara lo tira la culpa als de Compromis.
    Este Borràs te la cara molt dura.
    Ara vol que l'alcalde fasa total el que ells no ha fet i lo tira les culpes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues al carrer (no votar-los a les pròximes) els dos per incapaços.

      Eliminar
  2. D'octubre a dessembre no dona temps per a ficar-ho en marxa per burocràcia pura i dura, però si per a ara, així que no tracteu de fer bó a un atacant a l'altre i menys amagar la falta de diligència del senyor Juan amb mentires, que se vos veu ja massa el plomer i el que vos queda.

    ResponderEliminar
  3. Ostres Enric, els socialistes enviant notes de premsa al teu blog, quina novetat : Que venen les eleccions !!!

    ResponderEliminar
  4. Victor Borrás el mentider. L'home que fa ombra ja li fa ombra al PP en les troles que diu.

    Fets indiscutibles.

    1- L'ordenança s'aprova en el ple d'octubre. Es regidor el Sr. Victor Borras. Es responsabilitat seua posar en marxa el procediment d'informació al ciutada. I va tindre dos mesos fins el 12 de desembre. I no va fer res.

    2. L'article 120 bis 4 diu que s'ha de sol·licitar abans del dia 1 de desembre. Ell no va fer res per informar els ciutadans. Era responsabilitat seua perquè va ser regidor d'Hisenda fins el 12 de desembre.
    Ho podeu llegir en el decret:

    http://www.tavernes.es/images/stories/Documents/Normativa%20Municipal/Exposicio_Publica/015140058.04%20WEB%20MODIF.ORD.27.OFG.pdf

    3. Es fals que no esta en la web municipal. El document anterior es la prova. I damunt que ho diga qui el firma.

    4. I si Victor Borras haguera complit el seu deure d'informar a la ciutadania, ara no tindria que estar Compromís tapant les seues mancances i solucionant coses que eren de la seua competència.

    Quanta raó tenia Compromis quan va dir que el PSOE feia oposició des del govern. Es que cada dia està més clar.

    ResponderEliminar
  5. O siga que d'octubre a desembre no hi ha temps per posar-ho en marxa, dos mesos de temps, i vols tu que ho posen de desembre a gener en un mes, i amb festes de Nadal i reis pel mig, que realment ho deixa en mig mes?
    Mara meua, lo que s'ha de llegir!

    ResponderEliminar
  6. Per al bloc es o estas amb mi o contra mi

    ResponderEliminar
  7. No serà al reves, tots contra el Bloc?
    El Bloc no té per costum fer notes de premsa contra cap partit del poble.

    ResponderEliminar
  8. A bot de matoll.

    Ha segut publicar la nota de premsa del PSPV i automàticament La Cotorra ha tret una nota diguent que el Sr Perfecto Benavent, regidor d'Hisenda, de Compromís, ha prorrogat el plaç hasta el dia 23.

    Quina casualitat

    ResponderEliminar
  9. La mateixa que hui traga una nota el PSOE i no ho haja fet el 12 de desembre i per dir aleshores que calia donar eixa informacio que Borras en dos mesos no havia iniciat.
    Si tan interes teniu en que la gent estiga informada i que s'apunte, ampliar el termini es la millor decisio davant la perdua de dos mesos informatius de Borras: nota de premsa anunciant ampliacio del termini.
    Bona noticia i positiva de Compromis.

    ResponderEliminar
  10. El bipartito estava molt descoordinat. Els socialistes no feien la faena de les seues delegacions i l'alcalde no dirigia l'equip de govern perque es cumpliren els acords plenaris.
    Una gestió desastrosa.

    ResponderEliminar
  11. Ara es tiren els trastos un als altres. Els solcialistes als del BLOC i els del BLOC als socialistes i la veritat és que un per altres casa per agranar. Ningú dels dos ha fet ni fa res

    ResponderEliminar
  12. Aci qui governa es el bloc i ha de asumir culpes. El govern es cosa del bloc i el pspv te com a faena fiscalitzar. Qui s'ha de preocupar de menejarse en desembre es el bloc i el pspv supervisar la gestió del govern i denunciar els fallos. Una vegada mes el bloc tira balons fora

    ResponderEliminar
  13. Totalment d'acord. El Bloc s'ha d'espavilar com a govern que es, però això d'assumir culpes, i mes les de les altres, crec que no.
    El PSOE ha d'assumir que entre octubre i mitjan desembre no va fer res en el Pla Mensual de Pagament, i tenia la responsabilitat. I el Sr. Borràs sabia que el Pla s'aplicava a partir de l'1 de gener.
    No sé ací realment qui tira balons fora, però heu anat per llana i heu eixit esquilats. Si el Sr. Borras havera fet el seu treball quan tocava, abans de les vacances de Nadal i Reis dels funcionaris tot estaria acabat i el dia 2 de gener, encara que el termini acabe el dia 15, tot a punt i arreglat.

    Que explique el Sr. Borras perquè entre el 6 d'octubre i el 11 de desembre no va fer res per avançar un Pla de Pagament que entrava en vigor el dia 1 de gener. ¿Ho explicarà?

    ResponderEliminar
  14. Polp animal de companyia16 de enero de 2015, 17:44

    No. No sabe, no contesta.

    ResponderEliminar