viernes, 30 de enero de 2015

Nota de premsa de KARINA VERCHER SOBRE PROTECCIÓ DELS BOUS AL CARRER

La regidora progressista confia en tindre el suport dels regidors que a Tavernes es mostren defensors dels drets dels animals i espera que l’alcalde no s’invente cap jugada de despatx per impedir que eixa moció puga tractar-se al plenari.

KARINA VERCHER PRESENTARÀ AL PRÒXIM PLE UNA MOCIÓ CONTRA LA PROTECCIÓ DELS BOUS AL CARRER.

La regidora progressista, Karina Vercher, presentarà al ple de febrer una moció perquè l’Ajuntament de Tavernes acorde sol·licitar al Govern de la Generalitat la retirada del punt del avantprojecte de Llei de Senyes d'Identitat en el que es declaren els espectacles taurins com a bé d'interès cultural.  El govern valencià, amb l’aprovació d’aquesta llei, pretén blindar i seguir subvencionant els bous al carrer, cosa que Vercher considera que “és un desproposit, perquè ni és ètic ni està justificat protegir i consentir el patiment dels animals argumentant que és una tradició, i més encara quan aquest patiment es subvenciona amb diners públics”.
Karina Vercher  se suma així les peticions de col·lectius animalistes que veuen en esta llei una forma més de donar continuïtat al maltractament animal. En aquest sentit, la regidora progressista espera tindre el suport d’aquells partits i regidors que a Tavernes es mostren defensors dels drets dels animals i pensa que “ara tindrem una bona ocasió de mostrar que en realitat, quan afirmem ser defensors dels animals, així ho som”.
La regidora progressista espera que l’alcalde no s’invente cap jugada de despatx per impedir que eixa moció puga tractar-se al plenari ja que té dret a presentar mocions al ple, i així ho farà per a buscar suports que mostren el rebuig a actes on es maltracten a animals, com és el cas dels bous al carrer.
Karina Vercher recorda que Tavernes, durant aquesta legislatura amb el govern de Compromís, ha convertit els “bous al carrer” en l’acte central de les festes del poble, els ha subvencionat i els ha publicitat. Els recursos municipals i els diners públics s’han emprat en un espectacle on els animals són exposats a un elevat nivell d’estrés i, fins i tot, a agressions. Com a exemple, en les passades festes locals les vaquetes corrien amb sang a les cames, ferides per caigudes, i veïns d’avançada edat resultaren també ferits en uns actes que, segons afirma la regidora, “ no promouen cap cultura que no vinga del maltractament animal”.
Vercher ha afirmat que “sabem que l’alcalde es declara animalista, que Compromís on no mana critica que es facen bous al carrer, però després trobem a la premsa que col·lectius animalistes posen d’exemple a Tavernes com a municipi en el que els seus governants practiquen la incoherència i diuen defensar els drets dels animals, i amb diners públics, promouen espectacles que atempten contra estos drets”.
Esta és una ocasió única en la qual mostrar que defensem els animals i ens oposem a la llei que es prepara des de la Generalitat” manté Karina Vercher.

31 comentarios:

  1. Una proposta coherent. Al contrari del que fà Compromís que en les Corts vota en contra de la protecció del bous i ací a Tavernes fà el contrari i els subvenciona.

    ResponderEliminar
  2. Ayyy,els vots son els vots,que anem a fer..una incongruencia mes de compromis...

    ResponderEliminar
  3. Vorem el xiquet que diu

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Parles de Borras que ja li imposen fins i tot el numero 2? El euro pesa molt

      Eliminar
  4. Eixa dos es l'única que pot salvar els mobles als socialistes vallers i per això segurament estará ahí. Ara bé, com no canvien d'estrategia amb l'actual la tenen clara, la foto amb Karina i Vidal a la porta del pleno la tenen enmarcada i a punt per a la campanya electoral en Compromís i lo del mur de Vergeret va quedant infantil.

    ResponderEliminar
  5. El que té que fer la senyoreta, és cumplir en la moció que va presentar i que el Alcalde li va dir que posaria a tot l'ajuntament a la seua disposició i així ho ha cumplit l'alcaldia. Ella de moment no ha cumplit la seua tasca que tenia que fer en els bancs i els pisos, i ja vol imposar més mocions, sense poder portar-ne als plens per ser una regidora no adscrita, així que senyoreta deixe de fer demagògia i faça la seua feïna que ni tan sols això. Ara cobrar si que cobra dels plens si. Vergonyós!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ai ai ai. Guanyem!

      Eliminar
    2. mantenedor de goteo30 de enero de 2015, 17:00

      Amb els 60.000€ que mos costa Jordi Juan a l'any ja podria treballar i fer algo. Aixo si que es vergonyos!!!

      Eliminar
    3. 60.000€??? De que hem sona a mi eixa cifra??? Serà de la cifra que volies tú senyoreta, per a colocar a eixa persona que ja no està amb tú i que et va ajudar a fer la moció de censura??? Això si que és vergonyós i no el sou que guanya una persona portant l puesto els deutes que fan els demés!!!

      Eliminar
    4. 60.000€ a soles? No cobra dietes? i el sou de la Mancomunitat de la Valldigna? Crec que s'heu quedat curts... Cobrará vora els 70.000€ a l'any!

      Eliminar
    5. Pero en estos cuatre anys, que ha fet Jordi? Si no ha deixat treballar a ningú, ni a Carmen ni a Borràs! I borras es el responsable de portar al puesto els deutes dels demes, no Jordi. Soles sap fer lo que ha anat a fer a FITUR, o no has vist la foto?

      Eliminar
    6. No, on? Jo he vist una foto d'Orengo amb unes xicones imponents.

      Eliminar
    7. Una miqueta de respecte a la vida privada de les persones30 de enero de 2015, 21:49

      Llaurador, crec que pots dir el mateix sense fer referència a la vida privada de les persones. Si parles de temes personals perds credibilitat perque manifestes la teua falta d'arguments. Enrique, no deuries deixar posar estos comentaris que fan referencia a la vida privada de regidors o alcalde. D'acord que son persones públiques i d'acord en que es parle de les seues vides públiques, però no de les seues families. Una miqueta de respecte.

      Eliminar
    8. O 80.000, o 100.000€...mira que digueu bovades. Cobra el que toca cobrar per fer la seua feïna, que ja ho crec que fa, després de com han deixat els demés les arques de l'ajuntament...perqué no li pregunteu o mireu el que cobraba l'alcalde de la passada legislatura per a fer la feïna que feia que eradeixar tresoreria en números negatius i amb uns prestecs que estarem mitja vida pagan-los. Que vergonya pagar-li un sou tan gran a una persona per portar a un poble a la ruina a costa de fer grans construccions...precuinades!!! Vergonyós també pagar-li a una persona per fer mocions de censura i ajuntar-se amb eixos que van deixar el poble afonat, i ara voler fer el paripé si es maltracta als bous...vergonyós!!!
      I que eixa persona que fà el que siga fins teatre amb els altres dos fen-se la foto davant de la porta de plenaris fent teatre...això si que estava precuinat...o no??? Jejeje i a l'anònim de les 21:35 dirli que a vore si sinforma un poquet i aixina sabrà que si, que té raó que el regidor d'hisenda té que portar al puesto els deutes i traure comptes i fer pressupostos i resulta ser que durant tres nys estaguent en la regidoria ni ha fet res del que li pertocava i ara vol fer i desfer...vergonyós!!! Tot una vergonya vore que ni PPSOE ni K s'han preocupat per els interesos del poble i de la gent del poble i pel bé del poble...simplement pel bé seu propi...i així està demostrant-se.

      Eliminar
    9. Si no es dedicareu a retallar fotos abans de posar-les als blogs afins al PP...vorieu que eren de Murcia...precuinades les fotos!!!

      Eliminar
    10. Jo crec que Llaurador no s'ha clavat en la vida privada de ningú, ja que sòls fà referència a una proposta que va dir la esmentada i no ha dit noms....si et pica és perque ja t'ha tocat la veritat. I a arguments et guanya ja que ho ha explicat com és. Rascat

      Eliminar
    11. Error. Qui no ha fet res es Jordi Juan. I tampoc ha deixat fr res, que no se que es pijor.

      Eliminar
    12. No són 60.000 euros, exagerats!!! Eren nomes 7.000 euros.

      Eliminar
    13. 7.000 € al mes? I que et pareix? poquet, no?

      Eliminar
  6. A vore que diuen els de la penya taurina. A mi em pareix correcta la proposta de Marina.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aniran totscels taurinos a abuchearla al pleno. A mi tambe em pareix correcta la proposta de Karina, i em sembla be que els aprete a tots.

      Eliminar
  7. La meua opinió del tema és que en principi no és una activitat amb objectiu de maltracte,però pel que s'ha vist per videos que Rubén per ahí,sí que ha hagut algo de burrera. Hagen sigut 1,2 o 32,si el poble no està preparat per fer bous,no s'en fan,i no,passaria res.
    Pel tema polític,si Karina no pot presentar res,estaria graciós que ho fera el PP que planta va la plaça de bous particular.amb bou embolat i corregudes de bous o el PSOE que fins l'altre dia estava al govern que ha fet bous 4 estius.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Rubén no,volia dir rulen,que rulen per ahí.
      El corrector.

      Eliminar
  8. No li deixarà presentar la moció. S'inventarà qualsevol cosa per a no quedar en evidencia. Li dirà que per ser no adscrita no la pot presentar i es passarà per l'arc de mig punt lo que ha dit wl Síndic de greuges.

    ResponderEliminar
  9. Estos del Bloc, com són! No diuen ni Mmmuuuuuu!!!!! en la cotorra i sen venen a comentar ací fets uns bous. Jajajaj

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

      Eliminar
  10. Estos del Bloc en Valencia son antitaurins i ací volen bous i Inclús fan una penya taurina.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Com que som antitauri? Amb tant com m'agraden els entrecots a la planxa o a la brasa millor.
      Sera possible, amb tant bons com estan!

      Eliminar
    2. I t'agrada que a més eixe entrecot que et menges siga d'un animal que ha sigut maltractat?

      Eliminar
  11. M'agrada que estiga al punt i la sal posada al final.
    Que tu saps que els han fet als que tu menges?
    Tu saps que li han fet al pollastre que menges de Marcadona que li canvien el tipus de menjar per un sintetic per engreixar-los en tres mesos. Això no es maltracte?
    O la manera com maten els animals en els mataderos, això no es maltracte.

    ResponderEliminar