sábado, 24 de enero de 2015

ACEPLAT ES REUNIX DE NOU AMB EL REGIDOR DE PROMOCIÓ TURÍSTICA

Tirolina mòbil, dos verbenes, concurs de cassoles d'arrós al forn i activitats infantils a més de la falla son les activitats que acordaren i concretaren Aceplat i el Regidor de Turisme Josep LLàcer en una reunió celebrada ahir per la vesprada en l'ajuntament, quedant pendent de tancar un parell d'actes que es celebrarien en Maig, i la possiblitat de fer algo també ja per a Febrer.

Així, des des de Març fins a Juny es portaràn a cap en la platja en varis caps de setmana, i sobre tot entre finals de Març i tot Abril, activitats que començaran amb la falla de la platja el dissabte de Rams amb verbena, jocs infantils i la cremà, i seguiran els caps de setmana de Pascua i Sant Vicent amb més verbena i activitats infantils respectívament, a més d'una tirolina mòbil i concurs d'arrós al forn en Juny, i, per confirmar, un triatló organitzat pel club d'atletisme local també en eixe mes. 

Conforme es vajen concretant del tot els events anirem informant-vos: A vore si la platja comença a dessestacionalitzar-se poc a poc i deixa de ser un desert tota la temporada baixa.

13 comentarios:

  1. I que pensen fer amb l'oficina de Turisme?
    L'Ajuntament pensa tenir-la tancada com sempre en caps de setmana i festes assenyalades com Nadal, Falles, Pasqua, pont de l'1 de Maig, etc.?
    Que pensa ACEPLAT al respecte?
    Voleu que donen la informació turística en cap de setmana i festes als bars i comerços que estan oberts a la platja?
    Jo les oficines de turisme que conec, museus o llocs turistics si tanquen per descans del personal es en dies de poca afluencia de public, com dilluns o dimarts que no siguen festius.
    El que passa a este poble es per a enmarcar.
    I el que és més curios es que tots ho critiquen però ningú fa res al respecte quan està al govern.

    ResponderEliminar
  2. De l'ambulatori, la neteja o els jardins de la platja s'ha parlat o és que per ACEPLAT només és important fer festa?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pese al teu comentari amb ànim desqualificador el conteste : En cada regidor es parla de la seua regidoría i Llàcer en este cas ho es de promoció turística. De lo altre es parla i s'ha parlat amb els regidors corresponents, no tingues cap de dubte.

      Eliminar
  3. Per a quant ha dit el regidor que comensarà el colector?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En Setembre perquè l'obra durarà en total aproximàdament un any entre les dos fasses i es tracta de molestar el menys possible als ciudatans i més tenint en conte que es tallarà tot el carrer Blasco Ibàñez durant llarc temps i l'única alternativa per a arrivar a La Goleta seràn els camins marenys i real. A més i com l'obra es finança en dos anys, 2015 i 2016, i es paga conforme va fent-se, es fa tota de seguida. A més fer el primer tram que ja es tenen els diners i no acabar-lo amb la part més difícil que es la dessembocadura a la mar, es fer un troç més del col.lector sense eixida com el de l.avinguda. A tot açò i ha que sumar.li els plaços legals de licitació de les obres i demés pel que es comprensible el que no es puga començar abans però ara almenys ja podem parlar de dates certes.
      I al de dalt, veus com no sols parlem de festes ?

      Eliminar
  4. Com es nota que ja fa temps que no vas per la platja!! Abans de criticar, informa't. L'oficina de turisme ha estat oberta en Nadal i s'obri els caps de setmana.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Dades de la pàgina web www.tavernes.es

      Horari turis info:

      HIVERN:
      De dilluns a divendres: de 9h. a 14h.
      ESTIU:
      De dilluns a diumenge: de 10h. a 14h. i de 17h. a 21h.

      Qui va obrir?

      Eliminar
  5. A la Turis Info hi ha contractat abans de Nadal, un xic fins primera setmana de juliol per a substituir i ajudar a la tècnica de turisme.

    ResponderEliminar
  6. L'horari és fins a les 13 h. cada dia.

    ResponderEliminar
  7. Qui el contrata, aceplat o l'Ajuntament?
    I si es així, per què no es modifica o s'actualitza l'horari de la turist info a la pàgina web municipal?

    ResponderEliminar
  8. Aceplat convida a una Tècnica de Turisme priva a Fitur, li paga el viatge i l'hotel, ella va voluntàriament, també tenim altre voluntari com a Tècnic de Turisme, que se nos ha oferit per ajudar en allò que el necessitem voluntàriament, per a més endavant i és resident a la mar.

    En quan a la web municipal, Aceplat no té res que veure, els podem comunicar la incidència, més el que tinga ocasió i temps que avise al informàtic municipal.

    ResponderEliminar