miércoles, 28 de enero de 2015

ACEPLAT informa, FITUR 2015

Este mateix matí han partit tres membres de la nostra associació i una tècnic en turisme contractada per ésta cap a Madrit, on estaràn esta vesprada i demà tot el dia promocionant pel nostre compte i dins del stand de la diputació la nostra platja. I demà dos membres més reforçaran als ja desplaçats.

Es té previst fer una serie d'activitats de promoció activa preparades per la tècnic de les quals vos informarem en dies posteriors en mitjans de comunicació i en el facebook de l'associació. 

Aceplat vol amb esta acció fer una promoció del turisme com diguem activa per a atraure als màxims possibles interessats i donar-los la màxima i més puntual informació. 

La promoció i participació activa son el nostre objectiu.
En l'imatge el nostre president participant en l'estudi de paissatge . 

7 comentarios:

  1. Molt i bo!!! Ja era hora que una asociació de comerciants tant important com ACEPLAT, encertara en promoure un turisme on cal, en primer lloc...les fires de turisme, i anar fent el seu camí, independent-ment de les ajudes que puga rebre de l'ajuntament.

    ResponderEliminar
  2. Aceplat no reb ajudes del ajuntament, éste fa el que li pertoca que es promoure l.activitat económica del seu poble i que en estos moments la principal de Tavernes es la que hi ha en la seua platja i al voltant del turisme del qual hui per hui es la principal font ésta. Per contra Aceplat aporta fons propis a esta activitat de foment.

    ResponderEliminar
  3. Enric, hem refería a les ajudes ó promocions, ó millores, ó programes que es puguen fer desde la regidoria de foment a la platja de Tavernes, i no a ACEPLAT. Sorry!!!

    ResponderEliminar
  4. Nota : No anem a permetre politiqueig en el tema Aceplat-ajuntament.

    ResponderEliminar
  5. Nota : No anem a permetre politiqueig en el tema Aceplat-ajuntament.

    ResponderEliminar
  6. Pues en el cartell no s'heu lluit massa. Unes imatges colorides i transparents on no està clar el que són i uns rètols amb lletres massa menudes i poc resaltades. Ja sabem que Aceplat no té cap obligació en ser més que aficionats,però a l'Ajuntament no tenen cap entre els 200 treballadors que puguen fer-ho millor? El logo sí que el posen.

    ResponderEliminar
  7. No sé si ho fa fet o no l'Ajuntament, però el que feia els cartells per obra i gràcia del PPSOE se'n va anar al carrer.
    Ara pot ser Enrique ens done mes llums sobre el cartell.

    ResponderEliminar