sábado, 31 de enero de 2015

RESSUM SETMANAL

La nota de premsa del PP sobre el mur de Vergeret en el tercer lloc, la de Karina sobre el seu nou partit en segón i la nostra editorial sobre quiniela electoral local han encapselat esta setmana el podium d'entrades, encara que en quant a comentaris ha segut Karina i amb diferència la primera. 

El dilluns pleno encara que descafeinat i en l'editorial d'eixe dia entendreu pel que ho diguem, pel que segur que algo hi haurà que comentar com sempre al llarc de la propera setmana : Fins dilluns doncs, i en cap de setmana sols repàs premsa salvo novetats com sempre.    

EntradaPáginas vistas
27 de ene. de 2015, 47 comentarios
286
23 de ene. de 2015, 80 comentarios
265
24 de ene. de 2015, 26 comentarios
183
25 de ene. de 2015, 12 comentarios
149
28 de ene. de 2015, 16 comentarios
119
26 de ene. de 2015, 14 comentarios
100
30 de ene. de 2015, 21 comentarios
96
30 de ene. de 2015, 13 comentarios
94
24 de ene. de 2015, 2 comentarios
90
28 de ene. de 2015, 7 comentarios
85

9 comentarios:

  1. Enrique, no traus el mes sorprenent de la setmana? La foto de l'alcalde abandonant el mostrador de Tavernes en el moment mes álgid de la fira per a anar a fer-se fotos disfressat? Qué no et callen, que la gent ho puga vore i que pense cada u el que crega

    ResponderEliminar
  2. A mi no me calla ningú, simplement que no m'agrada eixa forma de fer política denostant a la persona per un fer insignificant i que si t'assabentares dels fets com he fet jo, sabríes que per exemple Orengo té feta una foto similar i com ells un grapat de gent.
    No m'agrada el politiqueig barat i no vaig a contribuir per tant a ell, en les urnes es on deu ú guanyar i no tractant de denostar la persona del adversari que mai enemic polític.

    ResponderEliminar
  3. M'agrada la teua postura enric, crec que es molt logica i demostra el teu talant. Una llastima que gent deplorable utilize eixes formes per fer politica. Pocs arguments tenen.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Abandonar la imatge del poble perque vaja l'amic dels corruptes no es d'inteligent,es xulesc.
      Tampoc li agraden les processons ni les falles i va i fa el paripé.

      Eliminar
    2. Estàs comparant les processons i les falles amb les corrupteles??? Argumenta...

      Eliminar
    3. Amb Fabra no es deixa de fotografiar per corrupte,sino pel que significa. I pel que significa l'esglesia tampoc va massa sobrada de honestedat. Vols que parlem de pederastia,de la financiació pública estatal,d'inversions financeres amb diners dels feligresos,de les immatriculacions,de la visita del Papa-Gürtel,de l'educació concertada,de la religió a les aules,de la declaració d'hisenda,de la manipulació de Càrites,etc,etc,etc?
      Que no ho compare? Un líder polític marca una linea roja i l'altre espiritual fa declaracions "alternatives" però cap dels dos canvia el tufo ranci de les seues congregacions.
      I clar que després existiran simpatitzants conservadors i creients catòlics honrats i bones persones. Però no estem parlant d'això.
      I,de les falles,millor que et parle la gent de dins del teu partit,t'ho explicaran millor que jo.
      Argumentat?

      Eliminar
  4. La foto está al Ventilador per Tavernes.

    ResponderEliminar
  5. Home justament en el Ventilador? Ja m'has dit prou.
    Has fet be Jordi no siga cosa que dones la mà i el contaminen i el peguen la corrupció i balafiament.

    I quin merit té Fabra, el que no pinta fava, per buscar la foto amb l'alcalde de Tavernes? No te a Manolo? Ja ho te bé.

    ResponderEliminar