miércoles, 14 de enero de 2015

Nota de premsa del PP, L'ALCALDE EL GRAN ABSENT EN ELS ACTES IMPORTANTS

L’alcalde de Tavernes, el nacionalista Jordi Juan, torna a ser el gran absent en un dels actes més importants.

Jordi Juan no va estar present en la inauguració de la casa de Càritas en un gest que sols es pot interpretar com una falta de respecte a la seua obligació com a màxim representant de la ciutat. El Grup Popular creu que el poble de Tavernes mereix un alcalde present i no una persona que sols apareix quan li convé a títol personal. La inauguració de la casa de Càritas és un dels fets més rellevants pel que significa per una entitat com Càritas que, hui per hui, fa una tasca importantíssima i sense la qual els més desfavorits patirien més del que ho fan ara.

L’alcalde va preferir estar a Sueca, en un acte del Bloc, abans que estar donant suport a una de les entitats que més treballa en favor dels necessitats. En eixe acte es reunien 17 candidats a alcaldies pel Bloc, ni tan sols eren alcaldes. Juan va preferir estar a Sueca en un acte minoritari de partit que no estar junt al seu poble. Va donar preferència a la seua idea de treballar-se un camí a València com a membre del Bloc que preocupar-se d’atendre les seues obligacions com alcalde. El senyor Juan ha preferit ser del Bloc abans que ser l’alcalde de tots els vallers i donar preferència a les seues obligacions com a primer regidor de la ciutat.
La falta de l’alcalde en l’acte de Càritas és una falta de respecte, una desatenció a les seues responsabilitats i més encara si a més de ser alcalde ara és responsable de serveis socials. L’alcalde ha fallat on no podia fallar.

Les desaparicions de Jordi Juan són una constant en esta legislatura. La nit de disfresses no va assistir a la Plaça Major i va preferir anar-se’n al cine. L’any passat va llevar la festa de Sant Vicent a la gent del poble, però ell sí que va saber anar-se’n de viatge. En la proclamació de la fallera major va estar per la foto d’entrada però va desaparèixer per donar-li el ram. En la mascletà de festes no el vam vore i estava en un acte del Bloc. Sent president de la Mancomunitat de la Valldigna ja se’l va acusar de faltar a gran quantitat d’actes. A l’últim ple de la Mancomunitat ja no hi va assistir.
El senyor Juan cobra com a membre de la Mancomunitat i com alcalde. Per tant, les funcions com a tal han de ser una preferència per a ell i no una segona activitat quan no hi ha res del Bloc.

45 comentarios:

  1. Feia falta per a la benedicció? Es una edifici o propietat municipal? Estava representat? Esta representat l'Ajuntament com a tal en la Junta de Govern de Càritas?


    Si tota l'oposició es eixa...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es beneix perquè la casa ha sigut comprada per l'esglesia i fa en ella el que li dona la gana. Si el local del Vergeret destinat a Càritas JJ no l'haguera retirat segurament no faria falta que es gastaren diners comprant una casa

      Eliminar
  2. Está claro que la "real oposición" como dicen los británicos, tiene pocos argumentos contra el gobierno, porque si no no se entiende toda esta serie de denuncias chorra, que además después en el pleno ni pío por lo que leo en las estupendas crónicas que nos hace Enrique.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vale! Todo lo que no podemos defender es chorra.

      Eliminar
  3. Senyoooooorrrrr, a qui no té rés millor que fer déu li dona faena, i quant no hi han més arguments li dona arguments ridículs.

    ResponderEliminar
  4. És cert, que poc trellat que l'alcalde estiga o no en un acte on voluntaris treballen pels més veïns més necessitats.

    Ací l'important és que l'alcalde estiga treballant-se als del Bloc per a poder utilitzar el trampolí de l'alcaldia de Tavernes que tan amb tant de mèrit i amb tant consens té.

    La resta és igual, ja que va estar el regidor de serveis socials responsable de l'ajuntament. *Ahhh!!!!!! que tampoc estava'?? que és el mateix alcalde?? home açò ja comença a ser un poc preocupant. Però solament un poc.

    ResponderEliminar
  5. Perque carites esta asociat a la esglesia ..com avía de anar si tenen alergia a tot lo que signifique clero,encara que estiguent fent coses bones per la gent????está molt clar,perque vos extranya???si haguera sigut qualsevol ong que no tinguera cap connotacio religiosa ,ja haguera aparegut,ja..a ferse la foto...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues a les processons bé que no s'en perd ni una. I tots els del Bloc que ho defenen,com si hagueren anat tota la vida. Un que va a les processons no pot dir-se d'esquerres a no ser que abans ja fora catòlic practicant.

      Eliminar
  6. Senyors del PP, moltes però que moltes gràcies per fer-nos CAMPANYA, amb gent com vosaltres ho tenim cada vegada més fàcil.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es probable que creas que lo teneis facil, lo que os dice la "secta" es palabra de dios. Si ganar es tener la alcaldia con un escaso 20 por cien de los votos... Pues apañados vamos. Puñaladas a socios de gobierno, inversiones 0 ah y la estación en Bordería... Y el alcalde burlandose de los ciudadanos desapareciendo de los actos o simplemente ninguneando a instituciones de la solvencia de Caritas.

      Eliminar
  7. Una vegada més el PP usa a Caritas per atacar i menysprear a l'alcalde i al govern municipal, que va estar dignament representant per dos tinents alcaldes.
    Per cert persones tan religioses com la Sra. Tudela, o el Sr. Enguix, que li agrada portar l'anda del Sant, no estaven. ¿per què?

    I que opina Caritas Interparroquial de vore's, una vegada més, usada i manipulada pels interessos partidistes del PP?

    Ii damunt la nota conte prou mentires sobre l'alcalde. Com ens tenen acostumats.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Digues les mentides,no val tirar la pedra i amagar el braç.

      Eliminar
    2. No veig que se utilize a caritas. El que passa es que es veu que l'alcalde fa el que li dona la gana. Mireu la noticia está al ventilador

      Eliminar
    3. Al ventilaor no posen que eixe mateix dia es va fer un acte de l'Associacio de Comerciants, la entrega dels premis, i no va anar cap del PP i del PSOE.
      No els interessa l'Associacio de Comerciants. Estan contra el comerç del poble.

      Eliminar
  8. Enric, amb més notes com aquesta sols teniu que esperar sense fer poc més i com li passa a Podemos amb l'esquerra, els vots d'aquells de centre-dreta farts de tonteríes i politiqueig barat del que tu dius.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Home, careta de frare o de retoret si que té el Jordi amb eixa mitja barbeta i més quant es fica traje.

      Eliminar
  9. O siga que per al PP allò que era important no era la inauguració o jornada de portes obertes de Caritas, sinó si l'alcalde estava o no estava.
    Quin espectacle més lamentable esta donant Manolo i Cia. Vergonyós.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El que deuria de haver fet el senyor alcalde és acudir ja que moltes vegades per a la foto si que baixa si. Ara ja no li interessa el nostre poble ell soles vol ser diputat en les corts i cobrar 6.000€ sense fer ni la mitat de feina que en fa ací i mira que en fa poca

      Eliminar
  10. Els del PP no van a la plaça a rebre als reis d'orient i ara critiquen que l'alcalde no vaja a una inauguració. Manolo & company donen pena.

    ResponderEliminar
  11. Critiqueu, critiqueu. Renegueu de tot. Del parc canino, del festivern, de la cabalgata. Rencorosos de poca fe. En arguments tan ridiculs com estos. Continueu clavant-se en l'aspecte fisic, continueu menyspreant a Jordi. Doneu pena. En maig recollireu els fruits

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es que el que ha fet Jordi aci es ben criticable. Fallar al poble i anarsen a Sueca

      Eliminar
    2. Pense que no s'ha criticat el festivern sols s'ha plantejat una alternativa on la gent que no li agrada la musica en valencia puga tambe eixir de festa. No sols beneficiar als del seu partit prque és lo q ha fet governar sols per a ells. Respecte al parc cani molta gent no li mola eixa idea perque per a una zpna verda que hi havia lan llevat. Deurien de haver-ho fet en un altre lloc.

      Eliminar
  12. Als de la Cotorra tampoc els ha agradat.

    http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2015/01/lestat-de-la-questio-el-pp-de-tavernes.html

    ResponderEliminar
  13. Jo entenc que lalcalde representa a tot el Poble o deuria.. Xq esta clar que com son minoria menyspreen la resta de votants. El despreci a caritas es un insult a la gent que desinteresadament esta treballant I oferint el seu temps a la gent necessitada. Aixo es un actitud molt lletja o que diu molt duna persona. Eixa persona sols representa a una minoria que pensa com ell.Hi Han coses que no tenen excusa..un deu a caritas..

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si van dos representans a una acte que es d'una entitat privada i representen a l'Ajuntament, com era els dos tenientes alcaldes que van anar, ja esta bé. Que mes vols?
      Per a que vols tant de florero? A Caritas se l'ajuda d'una altra manera, no fent de florero en la presentació de la casa.
      Efectivament, hi ha coses que no tenen excusa i es el fanatisme que teniu els peperos menysprean i insultant als demes.

      Un deu a Caritas que li estan traguent les castanyes del foc a tota la politica contra les persones que fa el PP i dexant cada dia mes pobres a tots els espanyols.

      Eliminar
  14. Estos de la cotorra no tenen vergonya.. Ja no saben per on ixir...fan risa. La gent no es tonta afortunadament

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Afortunament no es tonta i sap que alli sobraveu tots els polítics, començant pel PP que son els culpables de la situacio que passa la gent.
      Allí nomes calia el retor per a beneir i els voluntaris. Tots els demes sobraveu.

      Eliminar
  15. Tens prou mans per escriure tots els comentaris que critiquen al PP? Ací sí que hi ha desfaenats i no del PP exactament....En un comentari i un anónim sols valdría...està clar on té possat els ulls l'alcalde...i no és a Tavernes...igual falta a un acte a Càritas que a la festa de disfresses o canvia dies de festes i ell se les pren per anar-se’n de víage. ..els fets el delaten. .

    ResponderEliminar
  16. Las ocurrencias con las que tapáis las faltas del alcalde son brutales....y yo no soy del PP...pero desde luego mucho menos votaré extremistas aprovechados como los que estoy viendo en los últimos meses...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu del PP i tant del PP. Faltaria més.

      Eliminar
  17. El que és vergonyós es que el alcalde no estiga al costat dels més necesitats del poble

    ResponderEliminar
  18. Si l'alcalde no va a un acte de Caritas i això vol dir que estan en contra de Caritas per la mateix regla de tres Manolo Vidal i el PP no van a la presentació del calendari de la Mancomunitat estan en contra de la Mancomunitat i per no anar a un acte de l'Assocacio de Comerciants estan en contra del comerciants de Tavernes.

    Que expliquen perque van a la de Caritas i a les altres no. Tenen mala consciencia de saber que la gent patix per culpa de Rajoy i les retallaes i volen tapar-ho.

    ResponderEliminar
  19. I a tot això Carites que diu? Per que alguna cosa hauran de dir que el PP els use com a arma llançadora contra l'Ajuntament?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que pesaet estas, nacionalista, el PP no utilitza a Caritas. Tu vols desviar l'atencio. Aci es parla de que Juan primer se'n va a un acte del Bloc que a un del poble.

      Eliminar
    2. Son igual que vosaltres. Va anar a un acte que tenia compromés abans que es sabera l'acte de Caritas.

      I a tot això Caritas que diu? Alguna cosa hauran de dir de que el PP els use com a arma llançadora contra l'Ajuntament?

      Eliminar
  20. Después de todo la escrito,lo cierto es que Caritas se lo merece TODO y eso lo dice alguien que se considera apolítica, que la representación política a la inauguración de ese acto, no significa nada , el único que tenia la obligación de asistir era el sr. alcalde que por eso lo es y si tiene que decidir entre un acto y otro , por supuesto como alcalde de este pueblo su obligación es estar aquí. Pero no solo en presencia sino dando el apoyo necesario. Los demás sobraban todos los dos tenientes alcaldes y la concejales del PP. el único y repito una y mil veces que debía estar era el alcalde que para eso esta gobernando aunque sea en minoría.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que l'alcalde te obligació d'anar a un acte de Caritas? On o posa això, en quina norma de protocol o llei? Que l'alcalde té l'obligacio d'anar a un acte d'una entitat privada? Obligació jo crec que cap, pot tindre una deferencia com l'havera tinguda de no tindre un compromís abans.
      Però com s'ha de deixar un acte en Sueca, on el convidat i protagonista es ell com a candidat de les primaries, a més d'altres canditas? La nota del PP es falsa. Ni alcaldes ni pitos ni flautes. Menteixen perque nomes busquen el folklore, la pandereta com en els plenos.
      A Sueca hi hava un acte de presentacio de candidats i de molt abans que el de Caritas.

      Eliminar
  21. Pues hui un dels membres destacats estava que tirava pestes contra el PP perquè ells sabien que l'alcalde no podia anar perquè tenia abans d'eixa presentació un acte en agenda de primaries i ell era un dels participants a xarrar i havia quedat amb Carites que enviaria a Perfecto i Evarist, ja que Llacer tenia l'acte dels Comerciants i LLum guardia en l'Hospital.
    I sembla ser que aixo els de Carites els ho van dir també als del PP en l'acte, que aixina estava la cosa, pero ells tenen igual, llenya al mono. I pareix que Caritas si no tots que peperos ni ha els que no estan per eixes coses estan de la nota del PP farts. Alguns han dit que fins que el PP no prometa que no nomenara per res a Caritas igual ni s'acosten, que ells van a treballar no a que el PP els manipule i els use.
    La nota tal com a anant coneguent-se a sentat prou malament i gent del PP també comença a estar farta que quatre niñatos porten el tema de comunicació i claven tanta merda donant l'aspecte d'un partit sense idees i totalment en contra i radical.
    Com meu han dit ho dic.

    ResponderEliminar
  22. Els NACIONALISTES si que tindreu castig a maig xq estan governant per a uns poquets. Encara no shaveu enterat que no teniu el suport del Poble? Aixo si que es ser RADICAL

    ResponderEliminar
  23. Que no volem catalanistes. Bloc catalanista.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Menys mal que no tenim el suport del poble.
      Les ultimes elecciones que es van fer van ser una desfeta total per als nacionalistes.
      Es van quedar a la cua dels resultats electorals.

      Que? que dius? Ah, si no havia vist que estava llegint la llista de resultats al reves.

      Eliminar
  24. Els ultims no eren municipals.digueu el que vos interesa i si sou una minoría radical i absolutista

    ResponderEliminar