miércoles, 28 de enero de 2015

Editorial : EL MUR DE LA VERGONYA

Notes de premsa, vídeos inclús de resposta a altres vídeos i xarrades dels socialistes, vídeos dels nacionalistes i contranotes en el seu blog afí, més notes de premsa esta vegada dels populars ... el mur de Vergeret encara està donant que dir i pensem seguirà doncs serà un argument de campanya electoral.

Per la nostra part dir :

- Que segons entenem els socialistes diuen que el mur podría ser part del que s'ha de fer en el pla de laminació del riu, sería aprofitable en l'obra posterior. Per contra i a preguntes nostres l'Alcalde ens diu que no, que el que es puguera fer no sería aprofitable després i seríen per tant diners tirats, amb el qual no descarta així i tot fer-lo per a protegir al poble donat que no es veu dita laminació a curt temps, però quant técnica i materialment es puga fer.

- Uns per altres casa per agaranar i Tavernes en cas d'inundació aigua al coll. Ens expliquem. 

Primers culpables els socialistes a tots nivells per no haver fet les obres durant el grapat d'anys que han manat a Madrit i per tant en la CHJ, amb el senyor Moragues al cap. Els d'ací, locals i autonómics, per no haver-ho reclamat als seus companys de dalt. 

Segons culpables els populars per no dotar al pla económicament, tant els nacionals que ara manen en la CHJ, com els d'ací autonómics i locals per no apretar als seus companys de mes amunt. 

I abdós junt als del govern actual per no ficar-se d'acord en un tema tant important per a Tavernes. 

El repart del grau de culpablitat vos el deixem al vostre criteri. Però a pagar-la com sempre en cas d'inundacions caparrota.  

16 comentarios:

  1. Ací està la explicació:
    http://www.levante-emv.com/safor/2015/01/28/pspv-insiste-muro-inundaciones-vaca/1218084.html

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això es la nota resumida. Una col·lecció de mentires

      Eliminar
  2. A Compromis, PSOE i PP els interesa més armar lio que solucionar els problemes del poble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Les úniques responsabilitats de populars i socialistes, el govern actual està intentant resoldre un problema creat per aquells però sense demagogia i politiqueig com si estan fent ells i sobre tot Borras.

      Eliminar
    2. Si,el PP com es d'església resa perque ploga i el PSOE com es l'amo de la confederació diu quan s'ha de desbordar el riu. Tota la culpa d'ells,i el Bloc el que no li corre presa o li té igual,sempre es queda intentant-ho.
      Borràs i JJ tanto monta,monta tanto.

      Eliminar
  3. Els del Bloc sempre tirant la culpa als atres, si no es fa el muro es perque no vos dona la gana pues vos interesa mes fer aceres i demes que es veuen de cara les eleccions i del muro asoles mos enrecordem quant plou molt i el rui baixa ple. Dines si que ni han pero pal que voleu que es lluirvos i que el xiquet es fasa la foto

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tirar les culpes es cantar-vos les veritats? Ni s'estan fent aceres ni s'estan fent passos de vianants perque el PPSOE va votar en contra dels pressupostos on també es contmplava la pintura de senyals i arreglar parca i jardins.

      Voteu en contra i ara es queixeu?

      Eliminar
    2. Votar en contra dels pressupostos no es votar en contra d'una part del pressupost. Demagògia partidista. Com dir que el Bloc no vol el pressupost presentat per Borràs perque no vol fer el mur del riu,com diu el PSOE.

      Eliminar
  4. Totalment d'acord: El mur de la Vergonya per al PPSOE. I ho explique:

    EL PSOE
    - L'any 2004 segons la nota del PSOE comença el projecte del riu Vaca “Obras de laminación y mejora del drenaje de la cuenca del río Vaca (Valencia)”-
    - Inici del tràmit d'avaluació d'impacte ambiental en juny del 2005.
    - Fase informació pública septiembre del 2008 (BOE i BOPV). Tres anys i tres mesos per iniciar la fase d'informació pública. I les obres eren URGENTS I PRIORITARIES
    - S'acaba l'expedient en juny del 2009.
    - Però... en maig del 2010 ENCARA es demana a la Conselleria de Medi Ambient les repercusions en el LIC Marjal de la Safor i l'informe es rep el 11 juny del 2010.

    DES DE JUNY 2005 QUE S'INICIA EL TRAMIT FINS JUNY 2010 HAN PASSAT 5 ANYS. Això si, el riu Serpis i Vernissa per evitar inundacions a Gandia el fan en eixos anys i comencen al Gallinera i Alfallaí per defendre Oliva. Gandia i Oliva tenen governs del PSOE i a Tavernes no. Jo ho tinc ben clar. Els demés no sé que penseu.
    - El projecte final s'aprova en juliol del 2011.
    HAN PASSAT DES DE AQUELL 2004 FINS EL 2011 UN TOTAL DE 6 ANYS I 7 MESOS.
    És una bona mostra de l'interés del PSOE (en el govern d'Espanya i manant en la Confederació del Xúquer) per Tavernes i el Vaca a pesar de ser obres URGENTS I PRIORITARIES ¿No cregueu?


    EL PP
    - Fa la gran empastrada autoritzant finques al costat del riu.
    - Aprova que es mengen la reserva que hi havia de terrenys per a fer la circumval•lació
    - No va previndre cap mesura de seguretat i això ho diu el TSJ valencià i el Tribunal Suprem de Madrid: fallen que van autoritzar obres en zona inundable.
    - Vaa paralitzar l'adjudicació del projecte quan Rajoy va pujar al poder. (principi 2012)
    - El PP ha impedit durant tres anys seguits que els pressuposts de l'Estat dediquen els 34 milions que fan falta votant en contra en el Congrés de Diputats contra la inclusió del projecte-
    - En tots estos anys, no es coneix cap reunió ni cap gestio del PP davant els seus màxims responsable per avançar el projecte, l'unic que queda per fer en les ciutats on governava.

    L'unica que s'ha preocupat pel tema, per anar a la confederació i vore solucions ha sigut l'alcalde. Això es massa sabut. I l'unic que va donar la cara davant els veïns quan el Suprem va fallar que les finques no tocava estar allí construïdes.
    I l'alcalde, que sap com està el tema perquè l'esta duent ell i ho explica ben explicat:

    https://www.youtube.com/watch?v=_COyCemQrKI

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si, i tot el que vullgues, però qui ara té que mirar pels veïns es el govern local i aquest preferix gastar en cosses més lluidores com voreres i passos de peatons que en la defensa de les inundacions i la tranquilitat dels veïns de Vergeret i Colon.

      Eliminar
    2. O siga ara ha de mirar el govern local. El govern local sense mitjans ni recursos per a eixa obra ha de mirar.

      El govern estatal que té els diners i els mitjans no havia de mirar res quan governava el PSOE.

      El PP que governava en la Generalitat i ara en España també amb diners i mitjans no han de mirar res. A estos del PP fins i tot se'ls pot recordar les promeses de Zaplana quan les inundacions del 11-11-1996 i la canalitzcio que van prometre entre l'assut i l'autopista i que no feren res.

      I ara te que mirar el govern local. I tant com mira. Si no mirara no havera consensuat eixe mur que si esta pendent i no es per culpa de Jordi i mira l'explicació i enterat.

      Si les coses son com son ara tenen un cami i unes causes i eixes causes estan ben clares:
      El PSOE va mirar els pobles on governava i el PP ha mirat donar-ho tot als amigos del alma i deixar arruinat la comunitat i sense cap obra important.

      Eliminar
    3. T'ho he dit dalt i com ho tornes a repetir, mas de lo mismo: .
      Tirar les culpes es cantar-vos les veritats? Ni s'estan fent aceres ni s'estan fent passos de vianants perque el PPSOE va votar en contra dels pressupostos on també es contmplava la pintura de senyals i arreglar parcs i jardins.
      Voteu en contra i ara es queixeu?

      Lo que vos fot es que el xiquet vos a posat firmes al PPSOE i vos deixa continuament en evidencia que interés pel poble ni en teniu ni n'haveu tingut.

      Eliminar
    4. Pos sí,la culpa de Manolo,Fabra i Rajoy. Esperem a que Jordi siga diputat,i Compromís mane en Madrid. Mentres, el mur no corre pressa.

      Eliminar
    5. Efectivament, ni per al PP ni per al PSOE solucionar el problema del Vaca ha sigut important ni ha corregut pressa. Des del 2004 ni Confederació ni els governs del PPSOE han mogut un dit, com ara no mouen un dit per arreglar les solsides del Vaca que trenquen els camins.
      Això amb un partit o partits valencians estrictes a Valencia i amb un bon grup en el Congres de Diputats no haguera passat. Com tampoc haguera passat que continuara anys i anys l'autopista sense rescatar, o el tren Gandia Denia per fer o el Corredor Mediterrani sense termini de fer.

      Hem collit el que durant tants anys hem sembrat: una destrossa del nostre territori a tots els nivells (cultural, social i econòmic) després de mes de trenta anys de votar només partits de Madrid.
      Canviarem d'una vegada?

      Eliminar
  5. Uns per altres mur per fer

    ResponderEliminar
  6. Uns parlen i altres treballen, i mentre treballen no es parla. I ja fa temps que Compromís està treballant amb això.
    D'els altres nomes sabem, d'uns 6 anys de paralisi i ara arreplegades de firmes i dels altres, negatives en les Corts Espanyoles al projecte.

    ResponderEliminar