jueves, 29 de enero de 2015

Editorial : FITUR

Esta setmana, en concret des de dimecres fins diumenge, en Madrid es portarà a cap la Fira del Turisme  amb este nom, la sense dubte més importants de les fires turístiques del país i una de les més importants a nivell mundial.

I si no passa rés huí dijous i en un viatje d'anada i tornada estarem allí, recolzant a altres tres associats d'Aceplat que estaran dimecres vesprada i dijous tot el dia, perquè des d'Aceplat i independenment del que faça l'Ajuntament hem apostat per esta fira i contractat els servicis d'una tècnic en turisme que ens ha assesorat, estarà allí amb nosaltres i ens ha programat una serie d'accions per a pormoure Tavernes i la seua platja, no volem ser uns mers convidats (això quat ens han convidat a anar ... ) de pedra.

Perquè el que tenim clar es que anar sols ha estar un ratet i tindre allí uns fullets en un stand junt a altres poblacions de rés servix, i així pareix ser ho ha entés també la regidoría local que va a desplaçar tots els quatre dies a una tècnica municipal a la fira. 

Nosaltres els de Quadern no tenim gens clar la rentabilitat de FITUR en les nostres circunstàncies concretes però si el que deguem d'estar  sempre siga Diputació o Generalitat qui correguen amb la despesa més gran que es ficar el stand i ens deixe expossar el nostre producte, i ajuntament i entitats privades ho complementem conforme ens parega millor, la despesa es assumible encara siga per no estar en inferioritat de condicions amb altres que també estan en similars condicions com Xeraco o les platges del sur d'Oliva per exemple.  

El que ja si tenim clar es que no val huí per huí la pena fer com Oliva o Gandia i tindre un stand propi dins dels comú, per a ells segur perquè tenen oferta hotelera però per a nosaltres huí per huí pensem que no i per tant sigam com estem però afegint com farem Aceplat algo diferenciat a lo comú, que no siga sols repartit fullets, fent accions actives de promoció, i com van a fer altres poblacions de les que tenim que prendre exemple i així ho està fent Aceplat.

I el que si tenim també clar que anar a altres fires generalistes com s'està fent servix per no dir rés, de poc, i sobre tot a l'extranger, no li vegem la rentabilitat, i apostem per fires sectorials, com per exemple les de natura, senderisme, turisme rural, etc , podent oferir com podem La Valldigna com a conjunt interessant i complementari a la platja.  

I en eixe camí incidirem sempre que pugam.

NOTA : Degut a esta circunstància huí no actualitzarem més que quant i conforme pugam els possibles comentaris.  

4 comentarios:

  1. Per que no esta en el cartell lo de la Crash i la Montecarlo?

    ResponderEliminar
  2. Perquè quant es va fer i imprimir encara no estava signat el contracte.

    ResponderEliminar
  3. Perquè quant es va fer i imprimir encara no estava signat el contracte.

    ResponderEliminar
  4. Colló amb els del Bloc i l'any electoral...
    De no poder fer res a la Montecarlo.
    Menys mal que els de la platja si volien algo s'ho havien de pagar ells,com dien per la Cotorra.

    ResponderEliminar