martes, 27 de enero de 2015

El Quadern denuncia, DE QUÉ TÉ POR EL SENYOR FABRA ?

Que vissita el monestir ahir i no ens assabentem la majoría fins després d'haver estat per ací. Quant mira que els agrada fer-se propaganda, nosaltres ens hem assabentat per un blog de Gandia, Diari Serpis, i després de la vissita : Tornem a preguntar, de qué/quí té por, de que li digam algo lleig ? Algo haurà fet malament. 

FABRA ANUNCIA INICIATIVES PER A IMPULSAR LA XIFRA DE VISITANTS AL MONESTIR DE LA VALLDIGNA
Valorar aquest article
(0 vots)
Fabra, acompanyat de l'alcalde de Simat, a la seua arribada al Monestir. Fabra, acompanyat de l'alcalde de Simat, a la seua arribada al Monestir.
El president de la Generalitat, Alberto Fabra, ha anunciat aquest dimarts que el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport va a ratificar la inclusió davant el Consell d'Europa del Monestir de la Valldigna en la 'Ruta de les Abadies Cistercenques'.
Fabra ha fet aquest anunci durant la inauguració de les obres que permeten visitar la recuperació del Palau de l'Abat del Real monestir, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.
La iniciativa, proposada el passat mes de desembre pel Patronat de la Fundació Jaume II El Just, va ser elevada fa unes setmanes per la Generalitat al Ministeri i permetrà promocionar el Monestir en els Itineraris Culturals del Consell d'Europa amb els quals es pretén crear un vincle entre els ciutadans d'Europa i el seu patrimoni cultural.
 Així mateix, el president s'ha mostrat "convençut" que amb aquesta iniciati"va es va a promocionar el Monestir com a referent del turisme cultural a la Comunitat", i ha avançat la realització d'activitats culturals que afavorisquen la dinamització del monument i de la comarca per a incrementar el nombre de visitants.
Fabra també ha visitat el Centre d'Interpretació del Monestir, on s'expliquen els treballs de recuperació i s'exposen algunes de les peces arqueològiques restaurades, i ha recordat que el Real Monestir de Santa María de la Valldigna "reflecteix la diversitat cultural de la Comunitat per ser temple espiritual, històric i cultural de l'antic Regne de València, i símbol de la grandesa del poble valencià".
El cap del Consell ha agraït els "esforços" realitzats per totes les persones i institucions "perquè aquest lloc lluïra amb la dignitat que mereix". En primer lloc, ha destacat l' "obstinació dels simaters", ja que "gràcies a la tenacitat i bona voluntat de 375 veïns de Simat que van lluitar per preservar el patrimoni de tots, la Generalitat va adquirir el Monestir i va començar les obres de recuperació". En realitat els 375 als qui es referia Fabra no són simaters en la seua totalitat, també veïns de la resta de municipis de la Valldigna signants del manifest que fa més de tres dècades reivindicava la titularitat pública del recinte. 
Fabra ha aprofitat l'ocasió per a retre homenatge a Francisco Teodoro Calataiud, un funcionari de la Conselleria de Sanitat que "es va enamorar del monestir i no ha deixat de fotografiar-lo fins a la seua sobtada defunció el passat 5 de novembre", ha explicat el Consell.
El president ha recordat que el Patronat de la Fundació Jaume II El Just ja treballa per a realitzar una exposició enguany d'una selecció de les seues fotografies.

3 comentarios:

  1. Ja veus si tenien por que no han anat ni els del pp del poble jajaja

    ResponderEliminar
  2. Que no han anat els del PP del poble?? possat ulleres, que en primera fila estava Manolo Vidal, María Ciscar i Salva Simeón.

    ResponderEliminar
  3. I no els va caure la cara de vergonya anar a fer el rendevú al president que s'agenolla constantment davant Madrid i ha deixat la nostra comunitat feta una merda en tots els sentits?
    Tots son iguals.

    ResponderEliminar