domingo, 25 de enero de 2015

JA ESTEM BENEÏTS

I ací vos deixem unes imatges, però abans un recordatori als que ens sumem doncs el compartim al cent per cent : Va per tú una vegada més i les que faça falta Paco.

HE NOTADO A FALTAR A UNA PERSONA

Hoy hemos celebrado la Fiesta de Sant Antoni. Como todos los años ha sido un éxito. Mucho colorido, música, alegría. Todos hemos preparado a nuestros animales para su día grande, para celebrar la fiesta de su Santo Patrón, Sant Antoni del porquet.

Hemos disfrutado y hemos hecho disfrutar a pequeños y mayores con el espectáculo que representa pasear por las calles a nuestros animales, animales que cuidamos con esmero y que nos hacen sentir mas humanos y mas felices.

Pero he notado a faltar a una persona, mejor dicho, a una gran persona. Todos los años estaba sobre el tablado instalado para la bendición de los animales nuestro llorado Paco Teodoro. Todos los años estaba haciendo fotos e inmortalizando esta fiesta y esta celebración. Todos tenemos fotos hechas por él con nuestros queridos animales, que nos servirán para recordarlos toda la vida cuando ya no estén con nosotros.

Este año no está sobre la tribuna del Paseo Colón, este año está sobre otra  mucho más elevada donde tendrá una vista más panorámica, tendrá una visión mas general de la fiesta, desde ese lugar privilegiado las fotografías que nos estará haciendo serán todavía mejores. En ese lugar donde ahora se encuentra, el cielo, sólo están los elegidos. Estoy seguro que estará compartiendo nuestra alegría codo con codo con Sant  Antoni del porquet. Estoy seguro que hará reír a Sant Antoni con sus ocurrencias.

Mi deseo es que todos los años nos contemple desde su nuevo pedestal.

La fiesta de Sant Antoni ha sido muy bonita y entrañable, como todos los años, y los que amamos a los animales hemos disfrutado, pero no ha sido igual. En el momento de la bendición, al pasar ante la tarima donde él siempre estaba haciendo sus fotos se nos ha puesto a muchos un nudo en la garganta al ver que faltaba una persona, una gran persona, Paco Teodoro.   

Vicente Gómez Fuentes

Esperant la benedicció, que s'ha retrassat
per motius ben dolents. 
Músics i balls populars encapselaven la desfilada.

I ha arrivat el sant.

Una dansada abans la benedicció.

I darrere la desfilada d'animals, primer cavalls
i carretes i després els domèstics.


I la benedicció del cura, acompanyat d'autoritats.

12 comentarios:

  1. I l'alcalde ? Perquè passejarse i llui-se si eu ha fet, però después ha desaparegut. Vamos, com quant les falles, que es va fer la foto i cama.

    Favor li ha fet a Manolo que ha fet d'alcalde de fet, mentres el futur alcalde diuen si Jordi es reelegit i sen va a Les Corts, el senyor Perfecto, allí arrimadet a un costaet.

    O tal volta siga la foto del proper Sant Antoni, amb Manolo de nou alcalde i Perfecto cap de l'oposició i Jordi de diputat, o de professor interí.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I si deixem de dir tonteries, inventar, especular, etc? I esperem a que passe. I parlar quan toca

      Eliminar
  2. Visca Sant Antoni del porquet!

    ResponderEliminar
  3. A qui ha dit: O tal volta siga la foto del proper Sant Antoni, amb Manolo de nou alcalde i Perfecto cap de l'oposició i Jordi de diputat, o de professor interí.

    No caerá esa breva, sobre tot la de Manolo de nou alcalde.

    I favor a Manolo, no cap. La gent no el vol. I es notava: mira tu mira, com si fora l'amo, dient-li al retor que ha de fer i posant-se per davant de tots. Quina manera de fer el ridicul volent aparentar lo que no es.
    Comentari real sentit al meu costat.



    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Manolo es un líder i Jordi fa el que li manen

      Eliminar
  4. Jo els que no he vist per cap lloc son els socialistes.
    No se si serà conseqüència del que es diu, millor dit, el que alguna persona molt dins del partit, un angelet, ha dit: que el PSOE s'ha carregat a Pilar Altur i no anira de segon en la llista, sino una altra dona, molt assessora, i que fins fa poc era una treballadora de l'aparato.
    La cosa ha sentat molt mal en alguns sectors del partit per tal com s'ha fet i hi ha una completa divisió entre la poca militancia i simpatitzants que queden. Ja es podeu imaginar com estarà Pilar i la seua familia, perquè a partir del dos cada dia veuen mes clar que no ix. Saps alguna cosa Enrique?

    Tampoc seria l'unic partit que te dificultats. Fixat que fa dies que sempre van els mateixos regidors del PP als actes i hi ha que ni se'l veu per a res. I garganda profunda confirma que el PP està arreplegant més carabasses que hi ha en tot el terme: la gent no vol apuntar-se a entrar en la llista, no vol carro perdedor i partit de corruptes. Nomes faltava ara Barcenas.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La familia de Pilar sempre ha estat de dretes, no?? Ara amb tant de problema per omplir llistes el PP i amb tant de PPSOE, doncs a omplir la llista del PP, no??

      Eliminar
    2. El PP carro perdedor? Espera a que siga l'hora de votar i voràs que és un carro perdedor.

      Eliminar
  5. No se rés però si m.ha cridat l.atenció no vore a ningún dels tres regidors socialistes i més quant Víctor i Pilar darrerament es deixen vore en tots els actes.

    ResponderEliminar
  6. No se rés però si m.ha cridat l.atenció no vore a ningún dels tres regidors socialistes i més quant Víctor i Pilar darrerament es deixen vore en tots els actes.

    ResponderEliminar
  7. L'alcalde huí tocata i fuga de nou, no s'ha quedat a la bendició, algú sap on ha anat , estaría compromés de nou i mai més ben dit amb la seua candidatura .

    ResponderEliminar
  8. Diuen els correllengües que el proper candidat de compromis, com que Jordi se n'anirà a les corts, es quedarà Perfecto. el que m'extranya es que ni entren més viejas glorias de UPV o BNV.

    ResponderEliminar