miércoles, 21 de enero de 2015

XARRADA INFORMATIVA DELS SOCIALISTES VALLERS SOBRE EL MUR DE VERGERET


8 comentarios:

  1. El mes d'abril del 2010, amb govern del socialista Zapatero i sent president de la Confederació del Xuquer el socialista Juan Jose Moragues, el diari Levante-EMV feia una informació sobre els projectes que en el 2005, Acuamed, del Ministeri de Medi ambient i Medi Rural i Marí, anava a fer a través de la Confederació contra les inundacions de la Safor-Valldigna.

    Eixe 2010 els projecs anunciats en el 2005, excepte els de la Valldigna, es duien en marxa. El diari parlava de la adecuacion a Gandia del rio Serpis per a incrementar la capacitat d'evacuació al mar, entre el pont de la ronda de circumval·lació de la N-332 i la desembocadura del riu. Cost 18,7 milions d'euros.

    I la construcció de la presa de laminació del rio Vernissa que en abocar al rio Serpis, provoquen les inundacions de Gandia i el Grau. Eixe projecte i altres complementaris 36 milions.

    I deia el diari, l'abril del 2010,: " El cuarto proyecto, pendiente de aprobación, es el del río Vaca, que discurre entre Simat de la Valldigna y Xeraco y que se ha retrasado más de lo previsto".

    Rematem : El pla es va anunciar en el 2005. En el 2010 estava en marxa o acabat tots els projecte de la comarca excepte la Valldigna. Era el president de la Confederació del Xuquer que feia les obres el socialista lJuan Jose Moragues. Era el responsable de Acuamed i de la Confederació el govern socialista de Zapatero.

    - Explicarà demà Moragues perquè va executar tots els projectes que mes o menys afectaven la zona de Gandia, que és la seua ciutat natal i on vivia, i va deixar sense aprovar els de la Valldigna?

    - Explicara Moragues perquè en el 2010 unes obres del rio Vaca declarades urgents i prioritàries en el Pla Nacional no s'havien aprovat quan havien passat 5 anys del seu anunci i si que havien fet les que milloraven la seua ciutat?

    - Explicara Moragues perquè quan tothom sabia en el 2011 que Zapatero perderia el govern no va agilitar el projecte i l'adjudicació del pla del riu Vaca? Aleshores no li importava la Valldigna?

    - Explicarà el PSOE de Tavernes perquè els socialistes vallers van callar i van atorgar que durant set anys, del 2005 al 2011 inclosos, no s'aprovaren ni s' adjudicaren les obres del Vaca, mentre veien que es feien totes les de Gandia, del Sr. Moragues?

    - Explicaran que durant el temps que va del 2005 al 2015 no s'han preocupat per a res del riu Vaca i les solucions al problema del Vergeret?

    La solució demà.

    ResponderEliminar
  2. Que explique Moragues perquè va invertir un grapat de milions en la canalització del riu a Gandia i no va fer res per Tavernes?

    ResponderEliminar
  3. De tot este tema, els socialistes són uns impresentables. Si vols dir les teus coses, dis-les però deixa els altres tranquils. Són uns impresentables des del moment que enmig del full que han repartit per les finques del Vergeret s'atrevixen a dir que l'alcalde no ha fet ni fa res i espera que ho solucionen altres. I això no es veritat i ells ho saben.
    Els que vivim en el Vergeret sabem que quan va eixir la sentencia del Suprem nomes l'alcalde es va preocupar d'anar a la Confederació i després ens va informar que estiguerem tranquils, que Confederacio no anava a demanar que es complira la sentència i que d'eixes reunions va eixir el projecte de fer un mur fins la canalització del riu.
    És l'unic que s'ha preocupat, i això que urbanisme era responsabilitat del PSOE i Hisenda també. I ara ens venen en monsergues i volen explicar tot el que es inexplicable, perquè no han fet cap actuació.
    Ho senc però no aniré. I menys quan l'alcalde va deixar ben clar en el video com estava tot el projecte del muro. Este señor Moragues, que durant tants anys no va fer res per Tavernes i ara fa quatre anys que no pinta fava, no ens pot dir com estan les coses. I menys quan tota eixa xarrrada que fan estic segur que només té per misió criticar l'alcalde que es l'unic que s'ha preocupat. I el paper que han repartit ho demostra: nomes criticar l'alcalde.
    Al final, i per eixe camí negatiu i de voler desprestigiar els altres, no eixira de regidor ni el cap de llista.
    De pena com actuen els socialistes.

    ResponderEliminar
  4. Tan clar que ho deixa l'alcalde

    https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84359240&v=_COyCemQrKI&x-yt-ts=1421782837

    ResponderEliminar
  5. Enrique tots els que opinen ahi son del partit de lalcalde. Collo que prompte boten.tranquils, deixeu parlar els demes. Tanta por..

    ResponderEliminar
  6. Parla, parla... ningú t'ho ha prohibit. Ni a tu ni a ningú.
    Haveu tingut tot el dia per parlar. Anim que esperem les vostres opinions i sobre tot els arguments per justificar que s'anuncie el pla en el 2005 i arribem a novembre del 2011 sense haver-lo adjudicat.
    I ara el numeret que monten.

    ResponderEliminar
  7. PSOE i Bloc barallant-se per vore qui ha de fer el mur i qui no i quan i quan no,i mentres el PP rient-se amb la circumvalació promesa per fer (ni es farà ja mai com es pensava fer) i també algun que altre que feu negoci extra amb les finques vora riu.

    ResponderEliminar
  8. Jo no veig que el Bloc es baralle amb ningú. El Bloc aplica allò de "a palabras necias, oidos sordos" i va fent, va treballant pel poble. I d'aci poc noticies.

    ResponderEliminar