viernes, 9 de enero de 2015

INAUGURACIÓ ECONOMAT CÀRITES

Com vos hem informat fa una estona, a les huit de la vesprada s'ha procedit a l' inauguració oficial del nou economat de Càrites en el número 37 del carrer Sant Joan Baptista. 

Una inversió de 90.000 euros ha destacat el pàrroco de Sant Josep Don José Vicente, parroquia propietaria del inmoble, dels que gràcies a la grandissíma solidaritat dels vallers ja sols es deuen 4.000 pel que es pot dir que Tavernes una vegada més ha respost, ens dia, pel que deguem felicitar-nos. 

En l'acte han estat presents a més dels membres de la ONG, autoritats locals , el pàrroco de Sant Pere, un representant de Càrites autonómica i sobre tot molts veïns vallers. Vos deixem unes imatges. 


En la planta baixa recepció, almacen i un aseo. 



I en la planta alta roper per a dones i per a sabates i varis (baix),
 i el d' homens i un despatx (dalt) a més de cuina i dos servicis. .




La façana del inmoble, que consta de zona per
economat baix i roper dalt.
Dalt Felipe Verdú i Mila Salinas, de la directiva
de l' ONG, i baix don Jose Vicente Sellés, pàrroco
de Sant Josep, que va beneir l'inmoble.

8 comentarios:

  1. Quants pobres estaven en l'acte o tots eren de l'alta societat? Si ni havera més repartiment de la riquesa ni hauria menys falta de caritat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo veig gent normal i molt solidaria

      Eliminar
    2. D'alta, baixa, mitja ... que més dona, no polititzeu inclus la solidaritat per favor.
      Molt ben contestat lector de les 8:49.

      Eliminar
  2. La desigualdad económica crece rápidamente en la mayoría de los países. La riqueza mundial está dividida en dos: casi la mitad está en manos del 1% más rico de la población, y la otra mitad se reparte entre el 99% restante. El Foro Económico Mundial considera que esta desigualdad supone un grave riesgo para el progreso de la humanidad. La desigualdad económica extrema y el secuestro de los procesos democráticos por parte de las élites son demasiado a menudo interdependientes. La falta de control en las instituciones políticas produce su debilitamiento, y los gobiernos sirven abrumadoramente a las élites económicas en detrimento de la ciudadanía de a pie. La desigualdad extrema no es inevitable, y puede y debe revertirse lo antes posible.

    ResponderEliminar
  3. I l'alcalde no estava, però son pare sí...

    ResponderEliminar
  4. No crec que denunciar que el repartiment de la riquesa i fer com diu l'Evangeli siga polititzar res. El que passa es que massa vegades, tenim mala consciencia i no ens agrada que ens recorden les coses que deixem de fer.

    Ven el que tingues i dona-ho als pobres, va dir Jesús, cosa que ningú no fa, ni la mateixa Església, que el que vol es acaparar mes i per això s'immatricula edificis publics.
    No crec Jesus considerara el que dic com politització, sinó fer efectiu els Evangelis.
    No confonem, per favor.

    ResponderEliminar
  5. I tsegur que també ni havia eixa gent d'eixa fa de la mentira en face, blogs i la premsa el seu mitjà per vora si arrapa vots. Segur que també ni havia. I això que mentir està prohibit per Déu.

    ResponderEliminar
  6. Jordi estava en Sueca fent la seua campanya a vore si pot entrar en les llistes autonòmiques de Compromís.

    ResponderEliminar