viernes, 9 de enero de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, costos cavalcada


Es l'ùnic tema que trobem huí i en Las Provincias sobre Tavernes. 

Ens crida l'atenció dos cosses, el càtering i que els reis cobren, creíem que ho feien de bades com en la platja. 

19 comentarios:

  1. Catering de 2000 eurosssssss?????pagats en els nostres impostos????...la cavalcada molt xula segons les fotos pero cateringggg?????caradures...i els reís cobranttttt!!!!!!puagggggggg!!!!!!

    ResponderEliminar
  2. El càtering no son 2.000€ es veu que hi ha molta gent amb problemes de comprensió lectora o amb ganes de criticar-ho sempre tot

    ResponderEliminar
  3. 2000 o 20,aixo s,ha pagat en diners publics....a sopar a sa casa

    ResponderEliminar
  4. Pues si Melchor no va fer el discurs, que torne els diners, no??

    ResponderEliminar
  5. Enrique, i el que organitzareu a la platja, quin es el desglos de cost que va tindre?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El penjarà Llàcer també xq així li ho hem demanat.
      Aceplat uns 233 euros dels seus fons. Es detallará.

      Eliminar
  6. la nota diu "caramels, llepolies i catering als participants 2.030 euros", caramels i llepolies se'n tiraren moltes, estaria be tindre-ho desglossat, de ben segur son factures independents.

    ResponderEliminar
  7. Quines coses no? Cada dia una notícia per una cosa o altra dels reis? I totes contra Jordi Juan, quines coses no? Ni que fora any electoral!!!! Però algú es creu que així conseguirà algo??? Ja cansa la veritat...

    ResponderEliminar
  8. Pues que fasa les coses com deu fer..jo no soc de cap partit pero la sinverguenseria ja es masa gran...damunt paganli un catering i mos unflen a impostos,pujant el ibi tots els anys...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Va, no digues tonteries!! No eres de cap partit...

      Eliminar
    2. Pero l'IBi no va abaixar? Jo vaig pagar menys ¿tu no? Mentiros pepero

      Eliminar
  9. Molt eficient la despesa, Enrique. Fent una simple regla de tres, si 233 € aproximadament 80 xiquets, 23.300€, uns 8.000. Si la cavalgata ha costat mes de 27.000, haria d'haver estat vista per mes de 8.500 xiquets, que ni de conya la meitat. A més a més, tota els xiquets que anaren a la visita dels reis mags a la platja, tingueren una bolseta amb una trompa i una corda de botar, a més de vairades xuxes. Em reafirme, Enrique, molt bona activitat, per a ser el primer any, l'any que ve, segur que més xiquets, i millor tot.

    ResponderEliminar
  10. Que li costava la cavalcada al PP? M'agradaría saber-ho sincerament i després ja opinar si 30.000€ es una quantitat normal.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que te que vore el PP ací? Sempre el Bloc tira balons fora però mai assumeix les culpes

      Eliminar
    2. Crec que m'has malinterpretat, no estic diguent res del PP, sols per curiositat saber quants dines es destinaven abans, ja que no se que pot valdre una cavalcada i si el govern passat destinava el mateix, be. Entendría que val aixó mes o menys, però si es molt menys algo no quadra.

      Eliminar
    3. I el Psoe? Que es gastava el Psoe? Ací sempre es busca una excusa per criticar al Bloc, almenys ells donen la cara i publiquen el que s'ha gastat i en què. La resta, si se'n gastaven 10, 20 ó 100, ningú ho sap.

      Eliminar
  11. Tres reis i tres patges solts de fa 4 anys no costarien tant. Ara si es van gastar 1'4 milions en palmeres igual si.

    ResponderEliminar
  12. Jo voldria que en ves de tant de críticar, es feren propostes i digueren com s'abaraten els costos. Perqué una cosa tinc clar: no crec l'Ajuntament haja regalat res ni hagen pagat mes del que valen les coses.
    Ars, tots pensem: L'espectacle X val 1.000 euros per tres hores totals. I ens tirem les mans al cap. I com jo, ningú pensa en les hores i hores d'abans d'assaigs, preparació, viatges anada i tornada, impostos que han de pagar, i que hi ha 15 persones treballan en eixe espectacle de carrer, des de els que han eixit, fins els que estan fora coordinant, etc.
    I passa com aquell que li va dir a l'mo que no li cobrava 30 euros pels 15 minuts que li havia costat la reparació, sinó per saber exactament com i que havia de reparar.
    Clar esta que calia comptar hores i hores d'estudi, el que havia pagat de ferramentes, del desplaçament, etc. que l'amo ni s'ho plantejava.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es que l'espectacle x en este cas no costa 1000 sino 7500€,no val l'exemple de viatges,assatjos ni ferramentes.
      Com estalviar? La part de catering fora,els reis,voluntaris,els 7500 de carrosses,la meitat buscant més proveidors i amb més temps o que les compren,els 7500 de la empresa,la meitat. I les falles,si són voluntàries que cobren algo simbolic,500€ per falla podria estar bé. 560 x carburant molt gasoil em pareix a mí. Jo crec que amb 30.000 € com enguany es fan 3 carrosses i es fa la cavalcada. I amb altres 30.000 es fan 3 cavalcades més.

      Eliminar