sábado, 31 de enero de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

El mur contra riuades de Tavernes bloquetja les inversions ens diu el Levante, que també ens informa desl vehicles híbrits de la policía local i els seus bon ressultats, i del oratge en la comarca. Mentres Las Provincias es fa ressò de la nota de premsa de Karina sobre els bous al carrer, i d'esports.

Discrepem amb el titolar del Levante sobre les inversions : No es el mur, éste es una excussa, son ganes de politiquetjar de tots i no arrivar a acords mitjansant no cedir ni uns ni altres ni un pam de les seues possicions, eixe es el fons.

Sobre els vehicles policials molt bé, l'oratge esperem no faça massa maldats, i sobre la nota de Karina ficarà en un compromís a Jordi Juan, ja vorem com ix del tema. 

9 comentarios:

  1. Jordi te 5 regidors. Hauria de ser el primer en negociar, está en clara minoría i no s'ha d'imposar la minoría. Que es fassa el que diu la majoria

    ResponderEliminar
  2. Si no estan conforme amb el govern ho tenen fácil i legal: mocio de censura.
    Però governar des de l'oposició, res de res.
    I en això te raó Jordi Juan. I farà molt bé en no deixar-se avasallar.
    Els pactes secrets, i les reunions en el despatx del PSOE al llarg de la setmana que ixquen a la llum, i que ens diguen i expliquen que han pactat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que dimitisca Jordi, está en minoría segrestant la democracia

      Eliminar
    2. Aleshores,amb un govern en minoria,les votacions del ple de l'ajuntament ja no valen pa res?

      Eliminar
  3. Quantes tonteries hem de llegir.

    La democràcia es segresta quan no es fa el que mana la llei.

    - No actua segons la llei? Porteu als tribunals.
    - No esteu conformes en un govern minoritari? El camí està clar: moció de censura i Jordi Juan a la puta calle. Aixina de clar. I jo aplaudiré que hageu demostrat tindre c.... això!

    Les lleis actuals que donen protagonisme a l'alcaldia per presentar pressupostos, presentar els punts de l'ordre de dia i marcar la línia pressupostaria no l'ha feta el Bloc, ni Compromís, ni EU per citar alguns partits de "xixa i nabo", l'han feta el PP i PSOE. Per tant que siguen consegüents amb les lleis que ells han marcat o presenten una moció de censura, pero ja!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No és pot firmar cap moció de censura. Això ho sabia l'alcalde de sobra. el que no va calcular bé va ser la moció de confiança. Si fora Jordi Juan, deixava a pa i aigua a tots els seus assessors.

      Eliminar
    2. Si que es pot firmar una moció de censura. ROF art.197 punt 2

      Eliminar
  4. L'ajuntament està paralitzat per culpa de JJ que preferix no fer res abans que buscar acords amb la oposició.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu creus? Jo no. Jo crec al contrari.Tot posar Ppals a les rodes del govern

      Eliminar