lunes, 5 de enero de 2015

ACEPLAT informa , EL REIS D'ORIENT EN LA PLATJA

Com vos hem anat informant estos dias , este matí els reis han arrivat a la platja per primera vegada en l'història, i després de pegar una volteta en carruatje per la platja, han rebut als xiquets en l'escoleta, on els han escoltat i donat uns regalets, i de ahí han partit a decansar una estona per a esta vesprada continuar amb la cavalcada pel poble, a la que han convidat a anar a tots els xiquets pressents. 

Després de la marxa de sa majestats, un contacontes ha prés el comandament, mentres en l'exterior del edifici hi havíen montats tres castells unfalbles, a més d'un futbolí, i s'han porat a cap a més tallers de papirofèxia i pintacares i carreres de sacs, animat tot pels patges reials.

I ara la nostra reflexió : Un éxit que sincèrament no ens esperavem en quant a magnitut, doncs vora una vuitantena de nanos calculem s'han preseentat huí, el qual si tenim en compter s'ha muntat en no arriva a dos setmanes, pensat i fet, i s'ha mancat en publicitat en part per la manca d'experìència, ha segut tot un acert, pel que els propers anys, almenys per part d' ACEPLAT, més i  millor : Lo important era començar, crear la costum com fora, i si damnut s''ha començat i amb millor peu del que esperevam, mèl de romer i més ànims per a no sols seguir si no millorar. 

Donar les gràcies a la nostra vicepresidenta Conxa que ha suplit en faena les altres mancançes, a Juanjo Tradicions per la seua gran professionalitat, i a la Regidoría de Turisme per haver fet possible per primera vegada algo que veníem demanant des de l'associació i que era tindre algo de nadals en la platja, que siga per a sempre. Vos deixem imatges. 




Els reis perparant-se per a pegar una volteta
per tota la paltja, on han repartit caramels.




De volta per la platja

Quant han tornat a l'escoleta estava ple
d' entussiasmats xiquets i majorets esperant-los.

Els reis han escoltat als menuts i els han donat
un cucurutxo amb llepories i regalets. 




I després contacontes, tallers, castells ...


Carreres de sacs, pintacares, futbolí ...


                                                Fins el proper any !!!

13 comentarios:

  1. Que xulo..llastima que no hem pogut estar ahí..els nanos ho deuen haver pasat de lo mes bé..un aplaudiment a l.organització..👏👏👏👏👏👏👏

    ResponderEliminar
  2. La meua dona i els xiquets han vingut encantats, enhorabona.

    ResponderEliminar
  3. Enrique , ha sido una maravilla, enhorabuena a Aceplat, lo habéis conseguido y por muchos años.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si nomes cal deixar treballar als que saben.
      No està mal l'acte,diuen a La Cotorra. Tres anys i mig han tardat en enterarse.

      Eliminar
    2. Tens raó, 20 dies porta en el càrrec el nou regidor de turisme i ja es nota el canvi.

      Eliminar
    3. Sí,estava guapo Llacer fent de Rei,o era de paje? Abans manaven atres? Quan han vollgut fer coses d'atres regidories també ho han fet, i en la platja també per esports o joventut. Ma que els agrada a alguns ferse la foto i posarse la medalla, i damunt ara en any de eleccions, cabotá a tot.
      El señor alcalde,on estava,encara de vacacions?

      Eliminar
    4. Ja van els amargats sense arguments atacant. Qui devia fer-ho era festes o turisme i mai ho van fer. Sempre es fixeu en la palla en l'ull aliè i la biga en l'ull propi encara no l'heu vista. Vos molesta que es facen coses i que isquen bé perque això demostra la poca iniciativa que heu tingut en estos 3 anys i mig. Molt de criticar però quan ha sigut responsabilitat vostra no ho heu fet.

      Eliminar
    5. Crec que la iniciativa de l'activitat es d'Aceplat i que haja eixit bé es deu a Aceplat i la empresa treballadora, això de que ha vingut Llacer i Compromis a arreglar-ho tot en la platja es prou demagògic. L'alcalde delega tots els departaments en els seus regidors,i tant siguen d'un partit com d'altre demostra conformitat en la seua feina durant 3 anys i mig. No val dir que la feina d'hisenda era merit de l'alcalde i el demerit de platja i turisme sols dels socialistes. Estos sis mesos son preelectorals i Aceplat ja ha tret el compromis a Compromis de una activitat a la platja per mes. Que ho aprofiten els marenyers,faran bé,però a buenas horas mangas verdes. I pels palmeros que eixiran a defendre,ara no val a queixar-se del que feien o deixaven de fer els socialistes,si eren tan roins com ho han segut en el pressupost,haver-los tirat abans per platja,turisme,cultura,educació...

      Eliminar
    6. A l'anonim de les 20:43 d'ahir, cal repartir tots els mèrits,també en 20 dies no ha estat capaç d'organitzar res en nitvella a la platja. Caldrà demanar-ho per a l'any que vé als Reis Mags de la platja per que es puga fer? O dependrà de si torna o no el Festivern?

      Eliminar
  4. Quien la sigue la consigue.
    ¡Gracias ACEPLAT!

    ResponderEliminar
  5. 12 anys de PP a Tavernes i mai am pasat el Reia per la Platja i la Platja abandonada i ara am la oposició(durant mol de tems segur) mes que volen clavar el clau per la cabota

    ResponderEliminar
  6. 12 anys de PP a Tavernes?
    Aixó és fals.

    ResponderEliminar
  7. Tens raó am segut mes(per desgracia)

    ResponderEliminar