sábado, 18 de octubre de 2014

RESSUM SETMANAL

Víctor Borràs ha segut objecte i per diversos motius esta setmana d'editorials, i segur que en donarà més com a cap dels socialistes locals. Així ha encapselat el podium esta setmana i indiréctament té part en el segón lloc, tancant el podium la nota de premsa de D-UxT : Comença a fer soroll esta formacio?.

No s'esperen tampoc esta propera setmana esglais però mai se sap i més quant la polémica ja no es sols entre govern i opossició. 

Demà com sempre sols noticies de la premsa si son d'interés i si ens arriva algo dels actes de huí, bon cap de setmana i fins dilluns.


EntradaPáginas vistas
14/10/2014, 16 comentarios
210
161
96
89
15/10/2014, 4 comentarios
84
17/10/2014, 9 comentarios
82
76
75
62
13/10/2014, 2 comentarios
57

Páginas

13 comentarios:

  1. Borràs confirma hui en Las Provincia el que tu vaes adelantar ací respecte al colector de la platja.
    Vaes ser acusat de no tindre bones fonts i ara es demostra lo contrari.
    Borràs diu que no l'han informat del cost d'acabar el colector.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La rao té un sols cami i el temps ens fica i ens ficara a cadascu en el seu lloc. La meua font era directissima com pots vore i amb testics.

      Eliminar
  2. Haura de preguntar a la regidora d'Urbanisme del seu partit perquè no l'ha informat. Estos del PSOE.... Es que no es poden vore entre ells i la pobra Carmen Canet com no pinta res i cada dia menos.

    El regidor demostra una total falta de saber les coses que es veu en les manifestacions que fa i unes ganes de protagonisme.

    ResponderEliminar
  3. Ho estic pensant tot el dia si enviar-t'ho o no. Ho faig i m'explique.
    Tu dius la raó només té un camí i fica cadascu en el seu lloc. Això d'eixida no es exacte ni veritat perque tens una informació basada en el que t'ha dit un regidor. no es la veritat absoluta encara que hauràs publicat el que ell t'ha dit.
    I dius la veritat, has reproduit el que t'han dit. No anem a dir que hages actuat malament. El problema està en si qui ha informat ha dit la veritat i es correcte el que ha dit. No podem matar el misssatger - Quaderns - perquè simplement ha repetit el que li han dit. A banda quedaria la discusssió de si el missatger - en este cas tu- ha actuat com cal i no hauria d'haver esbrinat si el que li han dit es veritat. Però això es un tema a plantejar-te tu mateix: si poses tot el que el diuen o mires si es veritat.
    En el cas que ens ocupa ens resulta molt dificil creure que el regidor d'Hisenda i candidat a l'alcaldia s'ha passat tres anys sense saber res, sense que ningú li informarà de res quan es massa sabat el porjecte del co•lector perqupe l'hem tingut fins la sopa en plens municipals, en este mateix blog, en la premsa comarcal i sempre que ha plogut quatre gotes.
    El regidor des del 2011 ha passat del tema. No s'ha preocupat de res. No li ha importat res el problema del colëctor fins que no s'ha vist que ha d'estar al loro perquè es candidat a l'alcaldia. I es fa el martir i ens vol fer creure que ningú li ha informat de res. Pobre candidat, de què va?
    L'actuació de Borràs es per a plorar. Ha estat tres anys sense preocupar-se ni del col•lector ni de res, i ara li venen de repent les necessitats de ser protagonista, d'estar en tots els mitjans, i es capaç de manifestar el que manifesta, burrades completes, quan es veu que desconeix totalment el tema. Si el sabera no diria les incongruencies que diu de fer possibles vies de finançament del col•lector, que ningú les contempla - ell tampoc- per a les obres, sense cap euro assignat a obres.
    Les manifestacions de Borras són el cant d'un cigne afonic, que no va a obtindre res i ni tampoc el va a rebre el conseller d'Hisenda. Si el regidor te necessitat d'eixir en els papers que ho faça pel bon treball i bona organització del partit que tens davant.
    I espavila perquè hui nomes ereu 20 persones en la proclamació de Candidat. Esteu baix del tot i serà fins i tot complicat per no dir impossible traure tres regidors, repetir el resultat, i amb conductes i postures inadequades com feu més complicat

    ResponderEliminar
  4. Sobre si contrastem o no dir que la missio per la que es va fer Quadern era com hem dit moltes vegades mes que informar el qual no podem fer o fer be per manca de mitjans personals, es promoure el debat a partir de una noticia o opinió i es evident que ho estem aconseguint i per tant per a nosaltres objectiu complit : Si no haverem publicat estes paraules o no haverem comentat este artícul no haverem donat peu al debat i no havereu aportat la vostra opinió o informació i seriem tots menys sabedors i per tant menys lliures.

    ResponderEliminar
  5. Però es debat sobre fets i no sobre elocubracions d'un regidor.
    Mira, tu mateix, has posat una noticia on es veu gent d'ACEPLAT reunits amb els regidors Canet i Borras i en el text es diu que s'ha parlat sobre el col·lector.
    No em crec ni jo ni ningú amb dos dits de fronts que, si es va parlar sobre el col·lector com dius, i la regidora d'Urbanisme estava present no informara amb detall de com estava la situació. Això és de caixó. Per tant haurem de convindre que Borràs ha mentit als mitjans amb els quals ha parlat. Ara fins i tot mentint ha clavat la pota, perquè a qui deixa malament és a la seua regidora i a com estan organitzats dins del grup municipal, que no passen informació d'uns a altres.

    ResponderEliminar
  6. Borràs li donarà un bon susto a Jordi en les eleccions.
    Jordi s'ha desgastat molt i Borràs està fresc i ha fet una bona festió econòmica.
    Borràs és un candidat nou i Jordi no i la gent vol canviar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El tren s'agarra una volta i quan es passa ja l'has perdut. I el PSOE i Víctor Borràs ja fa temps que l'han perdut.

      Eliminar
  7. Víctor cuando los cotorros van a por ti y aquí tienes unas cuantas muestras y ayer en su blog, buena señal de que te temen porque como empieces a tirar de la manta a mas de uno se le van a ver los colores, a parte de que eres la alternativa moderada que necesita cualquier democracia frente a la derechona y el nacionalismo excluyente y fanático. Por eso van a tratar de desacreditarte al máximo.
    Como te dice Enrique deberías de levantar el vuelo y dejar el gobierno . Y a partir de ahí a por ellos que desde el anonimato ellos van a ir a por ti como ves y La Cotorra te va a dar de picotazos hasta en las orejas.
    Enrique los d'enmig deberíais plantearos no dividir el voto y apoyar a Víctor de alguna forma y veríais el susto que se llevarían mas de uno a derechas y izquierdas pues seríais una alternativa fuerte y seria y podríais llegar a tantos concejales como PP y la izquierda en conjunto, pues muchos estamos hartos del sectarismo y fanatismo del Bloc pero nos aterra la alternativa popular mientras siga dominada por Manolo y lo sigue y para rato, y apoyaríamos sin duda una alternativa como la que propongo, pero si vais por separado dividís el voto y se benefician los otros. Piensatelo seriamente.

    ResponderEliminar
  8. Jo he llegit els cotorros que dius tu i crec que està ben clar que les picotaes li les dóna al autor de la noticia del diari i que va publicar tan malament la informació. De tot el que tu dius, jo no he vist res.
    Igual és perquè el valencià no se te dona massa bé i no ho has entés.

    ResponderEliminar
  9. A lo mejor es tu ceguera mental la que no te deja entender lo que lees . Seguro que eres uno de ellos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Queden graciosos estos del Bloc,escrivint en castellà per fer-se passar del PP,com si el que critiquen ho feren des de fora.
      Després claven la pota i escriuen passa amb dues SS.Fins i tot en açò i sense voler,són transparents.Acabaran en Podemos de tan bons que són.

      Eliminar
  10. Si home si, ara ressulta que les paraules que diu el periodiste que diu Borras se les ha inventat ell i per tant el que diu Estruch que es lo mateix també . Val que li teniu una tirria a Gimeno que no vos cap dins del cos i a Estruch el trateu mijor o pitjor a conveniencia , pero ja arriveu al ridicul defensant lo indefensable i tractant de tirar balons fora o amagar la crisi com feu en eixe articul de La Cotorra atacant a Carlos.

    ResponderEliminar