miércoles, 29 de octubre de 2014

Editorial : LA CORRUPCIÓ A TOTS NIVELLS I EN TOTS ELS LLOCS

I es que fins ara s'havia sentit de corrupció a alts nivells, amb grapats de milions, en administracions supra-municipals i si es en poblacions ho era en grans normalment, slavo excepcions, que es on es meregen els diners en sumes importants en construcció, servicis de neteja, residus, etc. 

Però ahir es va donar un preocupant pas més, i els detessos eren maoritariament Alcaldes de poblacions algunes grans, però altres també no tant, inclús moltes més menudes que la nostra i per tant amb xifres de corrupció individualment no tan escandalosses, misseèies en alguns cassos en comparació amb uns i altres més sonats.

I a més ha afectat majoritariament a Alcaldes i regidors de tots colors, inclús independents, a algún técnic, fins un Guardia Civil.

I el dona que pensar si per ací prop esclatarà alguna vegada algún escandal, i si afectarà a algún conegut, perquè algo has anat sentint estos anys i encara vas sentint. Però més que per diners per afavorir a algú.

I esperes que no, que els teus siguen honrats , huí per huí no ho dubtes perquè a més que els coneixes personalment ni t'ha demostrat ningú lo contrari, ni has vist indicis d'altra cossa. Però bueno, vist com estan les cosses no t'atrevixes a ficar la mà en el foc més que per uns pocs, i en alguns cassos així així. 

I esperes no tindre que traure ningún escandol de prop ací, per a nosaltres almenys no sería plat de bon gust, perquè no tenim enemics en lo polític. Esperem. 

NOTA : No se van a consentir comentaris més que sobre si penseu si per ací es dona o no el cas però sense noms ni particularismes, com diguem sempre qui tinga algo que denunciar al jutjat.

9 comentarios:

  1. Si escorcollaren a fons trobarien el mateix % de corrupció que als de les black targets, sobre un 95% a ciutats grans,menudes i aldees.

    ResponderEliminar
  2. En Tavernes tot a girat al voltant de lo verd i el fem, pense, i més com dius en favors a amiguets i familiars que per diners en comissions a algú en concret, altra cossa sons els pernils a cap d'any.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Algo de urbanismo se ha oído también y desde el principio de la democrácia.

      Eliminar
    2. Per qué no es pot dir res del que fan els polítics amb els funcionaris de l'Ajuntament? Això no és dir res dels funcionaris.

      Eliminar
    3. Si es pot dir i tant , enviau via email i amb dades teues i voras.

      Eliminar
    4. No entenc el vet a parlar d'eixos abusos si com en altres casos no es diuen noms dels actuants ni dels afectats.

      Eliminar
  3. El político no hace al corrupto, el corrupto se hace político y aquí en nuestra ciudad veo más amiguismo favoreciendo a los de uno y desde siempre y como en todos los lugares, qué posibles casos de corrupción, aunque se ha hablado y mucho de un ex-concejal en concreto, yo lo he oído incluso de boca de sus propios compañeros de partido.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. L'amiguisme també és corrupció, i ací l'han practicat tots.

      Eliminar
    2. I el productividisme també ho és. I el horaextramisme. I el cotxepublicpersonalisme.

      Eliminar