lunes, 6 de octubre de 2014

Editorial : I QUÍ MÉS ?

Ja sabem qui és pressenta com a candidat a encapselar la candidatura dels socialistes de La Vall, i diguem que ja se sap perquè segons ens han dit no és probable es pressente ningú més i per tant automàticament passarà a ser candidat a mitjans d'este mes.

I ara volem preguntar si sabeu algo de la resta, es a dir, de populars, Compromís , etc.

I Karina, qué fará Karina ?
Perquè en quant als primers hem sentit tant com que Manolo repetix,  qué es una dòna, ens han dit nom i tot però no creguem convenient dir més de moment al respecte, de les que ara son já regidores : Sòls hi han quatre, s'accepten apostes. 

En quant a Compromís lo normal salvo que se'n vaja a ocupar altres càrrecs que li foren incompatibles, serà que siga Jordi Juan qui encapsele la llista, I si no no tenim idea ni hem sentit rés de qui pugera sustituir-lo.

Esquerra Unida : Tot un misteri, varem sentir fa un temps parlar de un històric, però rés més hem sabut. 

I en quant a la resta Podemos és huí per huí un misteri, de ERC no sabem rés de rés i en quant a Demòcrates-UnitsxTavernes no anem a parlar perquè per raons obvies no sería especular, es podría prendre com afirmacions i ara no toca.

I queda el vers solt : I Karina, qué farà Karina ? Sabem que si és per ella es tornaría a presentar, però falta saber quins podríen ser els seuys companys de viatje.

Així que s'acccepten apostes, Quadern el fem entre tots i a vore si entre tots traguem més llum.

25 comentarios:

  1. Ese fin de semana se ha empezado a perfilar un frente de izquierdas con Compromis y Podemos. Veremos que pasa. Morera y Otra ya se han retratado. Vuelve el Frente Popular.

    ResponderEliminar
  2. També falta saber qui son els candidats de Podem i el de D-UxTavernes.
    Has sentit algo dels caps de llista de estos partits Enrique?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En quant a D-UxT algo sabem per raons obvies pero per aixo mateix no anem a dir res perque es podría entendre com afirmacions i este partit res ha acordat encara oficialment.
      I en quant ha Podemos res sabem sobre qui pot ser qui l.encapsale. Pero si dir que en la foto que ha publicat un blog local ens ha extranyat no vore als dos que iniciaren el cercle a Tavernes : Sabeu algo del tema ? Gracies .

      Eliminar
    2. Enrique, aunque no quiera mojarte y es comprensible porque eres juez y parte en este tema, todos los que seguimos tu proyecto sabemos que seréis tu o Vicen Cortés los que encabeceis la lista y si me permites un consejo que sea ella porque es la que llega limpia a todo ésto pues tu ya tienes mucha mili hecha en políticas y estás claramente identificado como valencianista e incluso nacionalista y esa no parece que sea la imagen que quiere vender tu partido si no otra mas neutral y local y eso lo representa mejor Vicenta .

      Eliminar
  3. Be, d'especular res de res estem en una situació amb un ambient polític raro, raro no molt raro, estem farts d'ells i dels XORIÇOS, ja siguen locals, autonòmics, com nacionals, tots estan per omplir-se les sues butxaques.
    Fa falta un bon escarment i ficar-los a toc, per aixó ni el PP, ni PSOE, ni COMPROMIS,ni EU, ni UPD.
    JO PER LA MEUA PART VOTARÉ A PODEMOS, si es presenta i si decideix no presentar-se, a calsevol partit minoritari, per façen un seguiment a la CASTA de Lladres que estem rodejats.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ya empieza a aparecer la verdadera cara de Podemos y que no es la de moderación que nos quiere vender el señor Iglesias, si no la del ODIO que se desprende de este comentario .Así que a ver si tomamos buena nota de ello y las gentes que de buena fe le apoyan ven quienes son realmente y que no son robinjudes si no revanchistas al mas estilo venezolano .

      Eliminar
    2. Hace unos días ví i oí en televisión al señor Rodriguez Ibarra que Podemos no se presenta en las locales para que no se vea quiénes son realmente con caras y nombres, dado que se descubriría mediante éstos quiénes y cómo son realmente y en futuras elecciones no les votarían. También el Sábado le preguntaron a Iglesias sobre el tema en la Sexta y no dijo que no a la preguntas de si tenían miedo de que se les colasen ciertas personas en las locales que dañaran la imagen de Podemos.
      Pués bién, después de este comentario y de conocer ciertas caras a nivel local le doy la razón a uno y al otro.

      Eliminar
    3. Igual el PP que el Bloc gasten el mateix discurs proteccionista. Que venen els de Podemos i que venen de Veneçuela,son marxistes,i venen plens d'odi. No sé si la paraula és odi,desencant,ràbia o cansament,però sí sé que és el mateix sentiment que els estafats amb preferents, o els que esperen ajudes de dependència, o els desnonats pels bancs que reben ajudes estatals. Com bé diu el de les 8:42 ningú dels tradicionals han jugat net,continuen fent i demanant favors a empreses i càrrecs de confiança i diguent que treballen per a les persones demostren que per a uns més que altres,només cal vore el planter de FCC. Clar que el de les 9:10 diu d'odi a Podemos,com que al PP se li acaba el xollo es defensen atacant i mentint. Vinguen de Veneçuela,de Cuba o de la Xina. Als del sistema d'ací ja els coneguem massa bé a tots, mireu sino al cas de les targetes negretes, fins i tot sindicalistes que ara damunt justifiquen despeses d'hotels i restaurants. D'Alcampo no tenen cap de ticket.

      Eliminar
    4. Al de las 9:10. No amic no has encertat ni una, jo sempre he votat al PP, pero no va a tremolar-me la ma votant a PODEMOS, per que tots els altres han arruïnat este país, Arruïnat per molts anys i el que han fet es omplir-se les butxaques. No es odi, es vergonya e impotència de vore el que estan fent amb el poble i les barbaritats que vesc. Fa falta que tots esta gent vaja al presó, presó i mes presó.

      Eliminar
  4. No tires balons fora Enrique. Hauries de dir qui serà el cap de llista de D-UxT.
    No és serio que parles d'uns i d'altres i tu quedes enmig sense dir res.
    Crec que eixa indefinició li fa molt de mal al teu partit. No conec a molta gent de D-UxT però Vicen Cortés seria una bona candidata.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No puc dir el que no está decidit i el meu partit encara no ha tractat el tema de forma oficiosa .
      En quant als demes tot el que fem es supossicions i fer supossicions sobre algo que coneguem per raons obvies es podría entendre com dic com a fets i no es aixi.
      I si, pense igual que tu sobre que Vicen sería una bona candidata.

      Eliminar
  5. He llegit una opinió de de Jordi Juan que diu "si Compromís aporta l'organització i el municipalisme i Podem aporta nova gent, aleshores, guanyem la Generalitat". Hi ha que fer el que siga per guanyar a la dreta i crec que un acord Compromís/Podem com diu Jordi Juan és positiu per guanyar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I jo, com a particular i amb una ideología concreta pregunte : I el caire nacionaliste , no es perd amb tant de sumar amb altres que no ho son ? Val tot en cal de tocar poder ?

      Eliminar
    2. Pienso que si la perderán pero también es verdad que desde el poder luego se puede hacer nacionalismo, la prueba la tienes aquí en Tavernes.

      Eliminar
    3. Pues jo se de uno que sol escriure per aci que no li fara gens de gracia el posible pacte Compromis-Podemos.

      Eliminar
    4. Pues si la candidatura de Podemos es la de unes fotos que ha publicat algun Blog del poble, no vullc opinar, cadascú que traga les seves conclusions.

      Mare meua, excepte uns pocs de la foto, la resta els veig molt capacitats per estar al front d'un Ajuntament com el nostre

      Eliminar
    5. Tu creus que Jordi pot pactar en Podem i de 3.600€ que cobra la mes vullga-ne 1.800€ ¿

      Eliminar
  6. I del PP, qué se sap, tenim Manolo per a rato o qué ?

    ResponderEliminar
  7. I Esquerra Unida? Qui serà el seu candidat?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eduardo Bononad, i si no, al temps. Te que llevarse la espineta.

      Eliminar
    2. Quina espineta? La de Ximo Altur? La de Karina?

      Eliminar
  8. Qui de Podem Tavernes estarà en la llista de Compromís Tavernes i qui ixirà de la llista de Compromís Tavernes per donar cabuda als de Podem Tavernes?
    Mal lio tenen ara Compromís/Podem després de les declaracions de Jordi Juan.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No tenen clar d'anar junts a nivell autònomic ni estatal, no hi ha cap llista ni partit de Podemos a Tavernes i tu ja saps que aniran junts amb Compromís Tavernes? Si que corres tú, xe!

      Eliminar
  9. A estos del bloc tot els para be.
    Ara voldran pactar amb podemos.

    ResponderEliminar