miércoles, 15 de octubre de 2014

Editorial : VA DE RETRO

Aiii, el meu xic !!!
Nobles, bisbes i juristes
ens vengueren per un plat 
de llentilles a Castella

i els seus costums castellans.

Canviaren de casaca

i oblidant l’antic parlar
giraren l’esquena al poble
al bon poble valencià.

I afegim que alguns, polítics per a més senyes, es vengueren per un plat de llentilles però amb un troç de xorisso dins. 

Estem llegint en la premsa estos dies sobre que si Rita açò, sobre que si Rita allò, i entre altres cosses que si pot passar a encapselar la llista a la Generalitat, amb el que no repetiría com a cap dels populars per a la Alcaldía, i en dit cas sería Alfonso Novo qui ho faría, i ens han entrat eriçons. 

I es preguntareu, perquè ens han entrat eriçons ? Perquè el coneguem : Este senyor va ser uns dels "caxorros" de González Lizondo en Unió Valencian, de fet era un dels seus "hereus" i com tal fidèl Bruto li va pegar, ens va pegar, la gavinetada i es va passar , per no dir rés més fort, al PP , i ahí seguix un grapat d'anys després i cap amunt, de la mà de Rita i ara pareix ser que com a sucessor.

Damunt sobre ser Regidor en mando i entre altres cosses com a coordinador de qualitat urbana on està incluit trànsit, quant va ser pillat i denunciat per conduir bufat no va tindre el que es té que tindre i ni es va plantejar dimitir (abans ho havía segut de trànsit però va pujar de categoría).

I nosaltres no sabem vosaltres però no ens fiem un pèl d' aquells que no tenen on caure morts si no és com a polític professional, i este és el cas, i que son capaços de trair als seus si fa falta en tal de colocar-se perquè no tenen on anar i es pot més la panxa plena que l'honor. 

I es preguntareu açò que té que vore amb nosaltres, si estem parlant del cap i casal ? Doncs perquè el mon polític està plenet, per desgràcia, a tots nivells de gent d'este caire i açí els anirem denunciant  per a vore si els fem fora, ja que a alguns d'ells Roma no els ha pagat, encara, com paga normalment als traidors, i no voldríem caure en mans d'este tipus de gent. 

Així que que servisca d'advertència esta editorial i a per ells que encara en son per desgràcia molts també es cert que son covards i de debò.


'Cazan' al edil de Urbanismo de Valencia conduciendo bajo los efectos del alcohol

La Policía Local le hizo la prueba de alcoholemia a Alfonso Novo el pasado viernes a medianoche tras saltarse un semáforo en rojo, dando inicialmente un positivo de 0,60 mg/l que se rebajó a 0,50 mg/l en el segundo test, el doble del máximo permitido




4 comentarios:

  1. La verdad es que con esta calidad de candidatos aún es mas sorprendente que según las encuestas el PP aún roce el 30 % de los votos.
    Y lo de la bebida parece algo inherente a la alcaldía de la capital , ya me entendéis.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Un altre ex-UV fart de venuts15 de octubre de 2014, 9:48

      I comú també als ex-Unió Valenciana venuts al PP, recordeu que Vicent Ferrer, crec que ara senador popular, atre fillet de Lizondo i tan venut com Novo, també ha tingut problemes en la botella i no precísament la Ana, i també conduint, en retirada de carnet i tot.
      Enrique tu seguixes abstemio no ? Els que no se venguereu al PP no bebeu o qué ? Es broma, un abraç Enrique !!!!

      Eliminar
    2. Jo sòls aigua que fa la vista clara, jejejeje. Saluts company i veig que seguixes ahí, amb més o manco es del Puig , m'imatgine qui eres i quanta raò tens en este comentari i com nos la van pegar eixa quadrilla, mosatros ficant cartells i omplint sobres hasta ben tardet i ells colocanse.i no a soles políticament (s'escriu aixina? jejejeje ) .

      Eliminar
  2. Nota : No fiqueu pel mig i menys amb insinuacions a qui res te que vore en este tema i a mes no es pot defendre d.un anonim.
    Si teniu algo de que acussar als jutjats.

    ResponderEliminar