miércoles, 1 de octubre de 2014

Editorial : VA DE PRIMARIES

Llegim en la premsa que Víctor Borràs es pressenta a les primaries socialistes en Tavernes per a ser el candidat a les properes locals pel PSPV, el qual a ningú sorpren ni és novetat. Per altre costat llegim que al pareixer no va a tindre rival, recordem que en els passades li va guanyar Canet : Açò si ens ha sorprés perquè ens havíen parlat de certa jove de bona familia socialista.  

Doncs bé, quant açò passa, el que sòls es tinga un candidat, pot ser per varies causses : 

Tan de silencis acabaran
amb la seua veu
- O bé qué es tan bó el que es pressenta que ningú li pot ni vòl 
fer ombra.

- Perquè té el partit en un puny i ningú s'atrevix a plantar-li cara.

- Perquè la resta son tan mediòcres que no son vàlits per a 
eixe càrrec.

- Perquè altres possibles no tenen la disponibilitat per a ocupar 
el càrrec per motius personals o professionals.  

- Perquè no es plat de bon gust. 

Cabem moltes altres més que esperem ens apunteu vosaltres estimats lectors, perquè sobre açò volem preguntar-vos, sobre el perquè cregueu que sòls es pressenta un candidat, si penseu altres persones seríen igual o millors per a dirigir als socialistes locals, si Borrà és el millor candidat, si no, perquè ...

Personalment pensem que la causa no és ni molt menys la segona ni la tercera, perquè ens consta que ni té dominat el partit de forma que ningú li plante cara, ni és per falta de més persones vàlides perquè els socialistes vallers en tenen unes quantes més. Sobre la manca de disponibilitat no ho sabem però pensem que tampoc, i sobre que no és pla de bon gust ... la veritat que no massa tal i com estàn els socialistes en general i els locals en concret, i la batacada que es van pegar, pensem, estos darrers si seguixen com van, no cal que expliquem el perquè pensem açò.

Per tant centrent-nos en la possibilitat de que siga tan bó com per a que ningú li faça ombra. 

Tots sabeu perquè així ho hem dit varies vegades que pensem que Borràs ha segut realment qui més mérit té en el govern local per la recuperació económica municipal, per a noslatre la millor llum d'este govern, Però també li tenim que recriminar els seus silencis, perquè va callar quant els jovens socialistes varen clamar contras el Bloc en les paelles del any passat; va callar quant l'Alcalde va maxacar a la seua companya Canet en lo de la no-festa de cap d'any, I ara està calladet en la crisi actual i els darrers desprecis a la seua companya Altur : Pensem que tan de silencis acabaràn amb la seua veu.  

7 comentarios:

  1. Muy buena descripción . Falta una medida más. Ocupar la silla por la pasta. Tras la crisis de gobierno solo se entiende que sigan juntos porque el PSOE saca tajada económica de estar con dedicación en el gobierno y porque Compromis no asume públicamente la gestión fracasada de su gobierno

    ResponderEliminar
  2. Borràs ha fet una bona gestión econòmica en l'ajuntament però totes les medalles se les ha penjat l'alcalde. Va cometre una gran errada no exigint una alcaldia rotatoria i això ha afonat als socialistes de Tavernes que l'any que ve encara traurà menys vots.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I si ara si l'alcalde diguera que donde dije digo,digo Diego, y torna a pujar l'IBI (o no baixar del 0'48 al 0'45 com va prometre), no li s'anirien vots a altres partits? Al PP? Al PSOE? A UxT?

      Eliminar
  3. Qué poc interés desperten els socialistes, dos comentaris a soles, van al clot, la gent passa d'ells i no interesa a ningú ni qui es pressenta i es pel que dius Enrique.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si que es patétic si, diumenge amb la polémica cent i pico comentaris i hui sols quatre a mes de migdia : Sols interesen quant tenen cacau, estan acabats i de aixo es beneficiara el partit de Estruch.

      Eliminar
    2. Serà per que cauen millor que els xiquets del Bloc?

      Eliminar
  4. No crec que calia que passara el cotxe de megafonia per informar de les primàries locals del PSOE. Ni hi han tants afiliats ni crec que es presenta ningú més que Víctor. Sona a campanya preelectoral.

    ResponderEliminar