viernes, 31 de octubre de 2014

AHIR XARRADA SOBRE BALANÇA FISCAL VALENCIANA

Rafael Benyto, ponent del acte. 
De excel.lent es podría qualificar este acte de ahir vesprada, perquè el ponent, Rafael Beneyto, es va explicar d'una forma tan plana i clara que tots crec eixirem ben assabentats de la situació real de l'economía valenciana, i a més amb les preguntes i respostes posterior a la xarrada i en el torn del públic. 

Nosaltres no anem a fer una crònica exacta del acte, sòls un ressum de les conclussions que entenguerem : Els valencians deguem 32.000 milions d'euros, una xifra impossible de tornar amb el sistema fiscal actual. pelque sòls cap canviar-lo i a més que de lo degut l'estat descompte com a deute històric els 13.000 milions d'euros que tenim al coll d' infrafinanciació per dit sistema injust i que fa que seguent una comunitat per baix de la mitjana estatal en riquesa, aportem al estat més del que rebem i que en estos moments seguim sent deicitaris i sòls pogam en quant a dit deute pagar els interessos, 1.300 milions este any, pel que de seguir així no eixirem mai d'este forat. 

Sols afegir que animem als ciudatans vallers que acudisquen a este cicle el qual tindrà una periodicitat mensual, que senten i s'assabenten per ells mateix i no pel que es compten, i que després ho analitzen i obren en conseqüència.

L'acte va ser moderat per Pau Pérez, de cercle
Euramsafor, i va pronunciar unes paraules 

d'introducció al acte l'Alcalde Jordi Juan . 

6 comentarios:

  1. ¿ A parte del Alcalde y de Josep había algún concejal más ?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí, Perfecto Benavent. I Jordi no anava a parlar,estava com un espectador sentat amb el public y ho va fer perque el moderador el va invitar a fer-ho.p, al César ...

      Eliminar
    2. Que coincidència, i això que el moderador no el deu conèixer de res...
      Al Cèsar li van dir que sa muller a banda de ser honrada hauria de semblar-ho.

      Eliminar
  2. Jordi com sempre de protagonista encara no li tocara parlar.

    ResponderEliminar
  3. I els del pp?? No van no siga cosa els traguen els colorets pel deficit economic i de inversions que patix la CV per culpa el seu partit

    ResponderEliminar
  4. Es que el moderador era regidor del BLOC d'Oliva i per això coneix a l'alcalde i per això l'alcalde lloga als de Euram i Pau Pérez. Tot queda en casa... del BLOC.

    ResponderEliminar