viernes, 17 de octubre de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA, Festivern

Abdós periòdics en l'edició digital de huí arrepleguen la noticia de que es confirma la X edició del Festivern, vos deixem el cartell anunciador.

15 comentarios:

  1. Collons que cares son les entrades.

    ResponderEliminar
  2. I el programa molt paregut com sempre, quasi calcat al de fa dos anys. D'acord que hi han els grups que hi han, però hi han més grups en valencià que no entren a la roda,sembla que per motius polítics, hi han quatre que des de les mateixes empreses menegen el cotarro, i qui no està (com deia el Guerra) no ix a la foto. Llàstima de barrejar cultura,negoci i política. Això és una cosa que no m'agrada del Bloc (en general de tots els partits casta), que no de Compromís.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo propose fer tres festiverns a l'any. I quan mes espuma per la boca traga Karl millor.

      Eliminar
    2. Pues ho tens facil per a proposar amb les amistats que tens. Un pa Obrint Pas,altre pa tú i el tercer pa mí. I com els dels bars triple contents,no ens podran dir res de la mangalatxa. Eixa argúcia ja fa temps que va posant-la en marxa el PP en politica,no cregues que has descobert res.

      Eliminar
    3. Monleon i les monleonetes20 de octubre de 2014, 10:09

      A guanyar diners,a guanyar diners...
      Karl,no digues això,xico! Que Obrint Pas és una "pobreta" empresa musical i arrisca el seu capital i pot perdre molts dinerets. Potser les demés empreses ninguna arrisque els seus diners,pel vist,però no totes cauen igual de bé.
      Es veu que l'alcalde d'esquerres que tenim ara pateix molt per les empreses com FG o la del passejador Estruch. Ahí,ahí,recolzant empreses vives que dinamitzen l'economia local.

      Eliminar
  3. Quants en governa la farina17 de octubre de 2014, 14:16

    El més encertat que fa l'organització del Festivern és repetir l'estètica del disseny del cartell. Perquè com porten anys donant-nos els mateixos grups amb diferents noms. I de vegades amb els mateixos noms. En fi, òptica estreta.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No cal més, facen com o facen tenen el monopoli. Ara, que no pretenguen vendre el producte mes enllà del recolzament politic. Es el que té jugar a empresa amiga de.

      Eliminar
  4. A l'ajuntament (al poble) li va costar l'any passat més de 20.000€ el festivern i ara porten als mateixos de sempre i ens pujen les entrades.
    Els del Festivern i els del BLOC es burlen de la gent del poble que paquen 2 vegades el Festivern (una amb els impostos i altra la entrada) i els de fora els posem zona d'acampar, sanitaris, seguretat i paguen soles una vegada (taquilla)

    ResponderEliminar
  5. Sargento Garcia canta en castellà?

    ResponderEliminar
  6. Darrere el festivern hi ha gent lligada a Obrint Pas, intims amics del senyor alcalde

    ResponderEliminar
  7. Tots els grups repetits i un que ve nou canta en castellà.
    Cartell ruin el del Festivern 2014

    ResponderEliminar
  8. El dia 1 de novembre fan un festival molt paregut i casi amb el mateix nom a Gandia,haveren pogut portar a algun grup mes conegut o algo ja q es el 10e aniversari

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En Gandia també tindran el mateix recolzament de l'Ajuntament,com ací?

      Eliminar
    2. Pues no,no crec que a Torro li interese recolzar molt la cultura.

      Eliminar
    3. La cultura és lo mateix que una empresa de cultura? Quantes empreses culturals financia l'Ajuntament al mateix nivell que la del Festivern?

      Eliminar