jueves, 16 de octubre de 2014

Editorial : DE PRIMARIES O DE FER O NO FER EL PRIMO

Llegim en la premsa de ahir que s'ha acabat el plaç per a presentar més candidatures a encapselar la llista socialista local les properes municipals i que al sòls pressentar-se Borràs estes no es cel.lebraràn i serà proclamat candidat el proper dissabte .

També llegim que comptarà amb el recolzament d'un 92% o el qué és el mateix, un 8% no el recolza pels motius que siga, i creguem per no dir que sabem, qué es perquè no compartixen la política de seguidisme absolut  que ha portat durant esta legislatura, el que coneguem dirèctament de vells socialistes amb els que mantenim excelents relacions des de fa un grapat d'anys quant socialistes i valencianistes governarem junts.

Llegim també que son molts els que critiquen el que diuen un paripé pel dit de que sòls s'ha pressentat ell i el que deixaren votar als simpatitzants però sòls com a opinió no vinculant doncs després decidíen els militants. I ja no diguem el fet de que al final no es cel.lebren dites primaries ...

Però sabeu el que pensem ?  Que menys dona una pedra i que al menys s'ha donat la possibilitat a alters de pressentar-se, de que opinen militants i simpatitzants i de que així sapigam que un 8% no
el recolzen, el que en altres molts partits en el que funciona el sistema dedocràtic alguens vegades maquillat amb elecció per comités també nomenats dedocràticament s'agraix que almenys es donen possibilitats de alternativa. 

Com sabeu no hem ocultat mai el nostre recolzament a Víctor en la seua magnífica llavor com a Regidor d'Hisenda, per a nosaltres el que millor ho ha fet en el govern, ni tampoc la crítica sobre tot recénment pel tema de la crisi de govern, pel que sopessant una i altra li desssitjem el millor i que sàpiga "vendre el peix" que ha peixcat i que s'atribuixen també i quasi quasi tot altres que tots sabem, i això que va en contra dels interessos de l'opció que nosaltres clàrament recolzem i recolzarem per motius evidents, però " al César lo que es del César " i " lo cortés no quita lo valiente".  

5 comentarios:

  1. De fer el primo res. Victor porta tota la legislatura gestionant be les seues arees i fent faena del partit al que representa, s'ha presentat a les primaries com qualsevol altre militant socialista haguera pogut fer i les ha guanyades perquè cap altre ha volgut presentar-se.
    Molts anims Victor.

    ResponderEliminar
  2. Así es , el que mejor lo ha hecho sin duda de todos los concejales.

    ResponderEliminar
  3. Las informaciones de dentro de la casa no son esas ni parecidas. Los presupuestos nunca los ha hecho Victor Borrás nunca ha sido capaz de cuadrarlos y los técnicos de la concejalía de Hacienda han tenido que apoyarse y contar con el alcalde para hacer numeros y cuadrarlos.
    Eso ha ocurrido hace unos meses, cuando en mayo no estaban a punto y no se concluyeron hasta que el alcalde cogio las riendas de los mismos y convocó y presidió diversas reuniones para terminarlos. Y eso es de dominio publico entre los funcionarios de la sección. Preguntad.
    Si lo tenemos claro, o que no veis lo que pasa con el nuevo retén.

    ResponderEliminar
  4. Si,todo sierto.Lo que no sé es como el alcalde (encara que sea catedrático de los números i las cuentas) no hizo con el malfaener de Víctor lo mateix que con la Karina. Se queixaban de que Karina cobraba 20.000 sin haser nada i ahora pagan 50.000 al socialista pa que Jorge le haga las cuentas. ¿Se lo cree alguien?
    Como siempre, las mollas para Jorge y los osos para Víctor i Carmen.
    I que quede claro que yo también soy progre pero sé escribir en castenallo.

    ResponderEliminar
  5. Se nota que no tienes ni idea de lo que significa cuadrar un presupuesto, como tampoco tienes idea de escribir en español.

    ResponderEliminar