lunes, 13 de octubre de 2014

HUMOR INTOLERANT

5 comentarios:

  1. No ha anat cap representant del Bloc al quarter de la G.C. per la pilarica? Com va Jordi a les processons en mig dels poders militars i ara es queda a Catalunya?

    ResponderEliminar
  2. Tots, tots els partits del consistori estaven representats i tenien els seus representants en l'acte.

    Comprenc que a tu t'agrade mes "el completo" que va fer algun partit, un completo que no van fer a l'acte del 9 d'octubre i es van quedar la mitat en casa.
    Al cap i a la fi, sou espanyols i de rebot valencians, per això quan governaveu no va fer cap acte per al 9 d'octubre.

    ResponderEliminar
  3. Sí,tu ho has dit, estaven tots representats...
    ...menys el que representa a tots. Si és pro-Església i pro-Guàrdia Civil ha d'estar a les dures i les madures,no sols al mig de la processó per que el Vega tot el poble. Si l'excusa que doneu amb les processons és que és una tradició popular, la pilarica n'és una altra amb el mateix dret.
    Per mí,l'alcalde no deuria anar a cap dels dos actes, la patrona de la Guàrdia Civil és de la Guàrdia Civil i el Crist de la Sang tampoc és de tots els vallers,sols dels creients.
    Cal ser coherent amb la suposada ideologia.

    ResponderEliminar
  4. Jo no ho he dit. Jo ho vaig vore. Tu no vas estar, i has parlat i de manera difamatoria.
    El mostres com un intransigent i un intelerant i jo crec que ningú devem posar les normes als demes en questions que afecten a les propies creences o conviccions. I més si eixes normes no existixen a nivell d'Ajuntament que no les hi ha. Quan tu governes, les poses.

    Eixa manera d'actuar intolerant front a les possibles conviccions dels altres en este país sempre s'ha dit intolerancia i feixisme. Confie que tu no estigues entre eixa gentola.

    Sense valorar o entrar en altres temes, com seria si el regidor de Seguretat Ciutadana el representava. O es que a cas Rajoy va estar l'altre dia en l'homenatge a la Guardia Civil que es va fer a Valencia? El van representar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo ni governaré,ni em presentaré ni posaré cap norma. Pero votaré el que em parega. I com a ciutadà diré el que em parega. I el conjunt dels vots i de la paraula dels ciutadans hauria de ser el camí a seguir pels nostres polítics. No haurien de fer això que diuen fer, RE-PRE-SEN-TAR-NOS?
      Torna a llegir la última frase que dic a les 12:22, pensa-la bé i després assessora com vullgues al teu ídol.
      I no vingues per ací parlant-nos de fascismes ni de Rajoys que ja ens tenen prou contents. Si l'únic argument per defendre quan claveu la pota és dir fascistes igual que el PP et diu nazi-onaliste, vas per molt mal camí. Mira com ha acabat Cotino, i això que deia que no el treien ni amb Salfumant.
      I menys excuses i evasives,quan un polític té algo important a l'agenda no falla. Per que no va anar Evarist a representar al Sr. Juan a Catalunya?

      Eliminar