sábado, 25 de octubre de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA

Huí abdós periòdics d'ámbilt comunitari amb noticies comarcals arrepleguen la denuncia del PP sobre l'ús segons diuen particular per part del cap de policía d'un dels dos vehiculs policials híbrits adquirits recénment, el que justifica el regidor de Seguretat Ciudatana Evarist Sansaloni.

Símplement dir que podeu comentar però amb respecte al treballador al que li se fica una eina de treball, en tot cas la crítica a la decissió política, que als polítics els va en el càrrec, eixa és la nostra postura. 

21 comentarios:

  1. Zas en toda la boca a Jordi Juan. Otra muestra de ineptitud de Juan. Este chico no hace más que meter la pata y nos hace sentir vergüenza ajena. Este alcalde sabrá de matemáticas pero no tiene ni idea de gobernar

    ResponderEliminar
  2. Ara que l'alcalde torne a dir: "sin no voleu que el jefe de la policia del vostre poble tinga un cotse en exclusiva aneu a viure a altre poble"

    ResponderEliminar
  3. Com es pot justificar això?
    Era precis gastar un dineral en un cotxe per us exclusiu d'un funcionari? Amb el laguna blanc no tenia prou?
    No hi ha diners per a res, pujen impostis i estos gastant amb vehicles de 50.000€

    ResponderEliminar
  4. Vosaltres si que teniu poca vergonya i poc coneixement. Espere que vos denuncien al jutjat per totes estes burrades.
    Manant com manaveu i amb tot el que ho fet i sabeu, hi ha que tindre la cara molt dura per a ser tan cínic.
    Menysmal que al PP d este poble li queden dos telediaris. Vergonyós

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Amb eixe comentari ho dius tot. Les barbaridades no tenen justificació. No es pot dir que Jordi Juan té dret a fer barbaritats perquè els altres també en feien. Es suposa que gobernar amb responsabilitat és no fer borinotades, no fer-se menys que els altres.

      Eliminar
    2. Però,anònim 13:31,és mentida la noticia o et sembla bé la deferència del vehicle municipal amb eixe treballador fora d'horari? On està la burrada? Quan passe els dos telediaris que li queden al PP i desaparega,desapareixerà també la bula al Bloc o seguirà amb els mateixos abusos? Podries ser més clar?

      Eliminar
  5. Huí abdós periòdics d'ámbilt comunitari amb noticies comarcals arrepleguen la denuncia del PP sobre l'ús segons diuen particular per part del cap de policía d'un dels dos vehiculs policials híbrits adquirits recénment, el que justifica el regidor de Seguretat Ciudatana Evarist Sansaloni.

    I quina cosa mes rara al reves que sempre fas hui no has publicat la noticia sencera com ni ha per costum i no sabem quina defensa ha dit el regidor. Vixca la familia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Les relacions amb la meua familia son estupendes per que anem de bona fe i amb la cara en alt i no li busquem la volta a tot com si que fas tu que segur que no el parles amb la teua mala sombra.

      Eliminar
  6. P.D. Qui sap entrar en un blog sap entrar en els diaris digitals execepte aquells que voleu ficar cizanya i traure de on no hi ha que no teniu temps mes que per a fer mal.

    ResponderEliminar
  7. No he dit ninguna mentira. Tots els dies ho poses i ahir no heu vas posar i si tinc dret de pensar amb lo que vullc, pense lo que vullc.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No tots els dies es fica la noticia sencera, mirau be, es mes , des de que el Levante digital no desenvolupa la majoria de noticies per a que el sucribisques i LP fica unes molestes marques a l.esquerre del article per a dificultar que els copies , estem tendint a ficar sols els titolars i ressenya del article.
      Pero no , es millor pensar mal i atacar personalment i aixi desprestigiem que es l.enemic .
      Tal volta podríes plantejar.te si no ho hem reproduit tot per no ficar mes llenya contra no sols un familiar si no tb un bon amic que son els dos que mes afectats es poden vore. Per cert, al Regidor apenes li s.ha anomenat, i al altre lo mínim i sense atacs personals, a lo millor no anavem tant desencaminats.

      Eliminar
  8. Un no fica nyenya al foc quan no vol i agarra i no heu publica. Eixa basura de nota del PP difamatoria no mereix ninguna menció i menos venint del tio que tenia 4 guardaespales al seu servici i com es sabut el jefe de la policia usava els cotxes de la policia per fer lo mateix que critiquen ara amb la afegito que portava també al colege els seus fills i eixos xiquets gastavan els quads de la policia quan volien.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però la foto del cotxe és vertadera o falsa? Aleshores,on està la difamació? No ho entenc. Ací sembla que el que menys importa són els fets i sols es mira al missatger. Jo crec que la gravetat és la mateixa, i els polítics no han de rendir comptes als partits ni als palmeros,sino als ciutadans que som els que els posem i els llevem.

      Eliminar
  9. Es a dir,vols que ho censure ? Pués va a ser que no, això en tot cas en altres llocs, ací som neutrals d'uns i altres.

    ResponderEliminar
  10. Tu censures lo que vols i deixes pasar lo que vols igual que fan tots, no vingues en monsergues ara. I sino digues qui son els llocs que censuren i com saps que censuren per que jo se que aci he enviat en les ultimes semanes mes de 10 escrits i no has posat cap, res.
    Com en la noticia del cotxe de la policia, no has posat lo que diuen els diaris perquè no has volgut.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Efectívament, per això que soc el administrador faig el que em pareix millor , i de moment no en va gens mal, per algo serà, però el que passa es que certes persones son intocables per a alguns.

      Eliminar
    2. Fer com fan no és pecat, o millor en castellà,donde las dan las toman,o sempre parla qui hauria de callar.

      Eliminar
    3. Si hi ha una urgència el cap en cotxe aplega en 30' a l'Ajuntament o passa el cotxe patrulla a per ell,no crec que siga prou excusa. Crec que el primer que va fer Jordi quan va aplegar va ser obrir expedient a un cap de la brigada per tindre un cotxe municipal a la porta de sa casa. Tampoc Evarist va demostrar que el motiu de la qüestió siguen les emergències quan fa poc es va donar l'emergència del cas anàlisis sang i no va posar el cotxe híbrid a dispossició de sanitat, així ho havera pogut demostrar. Això és com quan la polícia o la guàrdia civil aparquen malament sense calfar-se el cap ni en missió d'urgència sino porque ellos lo valen. O no paguen a la barra dels bars. Crec que per ací van els tirs.

      Eliminar
  11. Desde el gobierno, el edil de Seguridad Ciudadana, Evarist Sansaloni, calificó de «deplorable» las críticas del PP y explicó que el mando de la policía tiene una disponibilidad de 24 horas «por si suceden incidentes».

    Por lo tanto, ve normal que este vehículo esté aparcado cerca de su domicilio para tener más capacidad de reacción ante un siniestro. «Otras prefecturas del ayuntamiento también tiene los coches municipales en sus domicilios. Fontaneros de guardia, técnicos, electricista. es habitual que por operatividad se lleven los vehículos a sus casas para poder atender mejor imprevistos».

    Sansaloni mantiene que de este coche se hace un uso correcto y profesional, no particular. «El jefe de la policía lleva un buen control de los coches policiales y dispondrá del vehículo siempre que sea necesario».

    Si que es pot copiar. No a soles este troç, si no tota la noticia. Tot excuses.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Com li he dit al de abans,segúrament tu mateix, efectívament, per això que soc el administrador faig el que em pareix millor , i de moment no en va gens mal, i afisc que a qui no li parega bé té altres mitjans per assabentar-se i comentar sobre l'actualitat local, i alguns segur que son més del vostre agarado, inclús aquells que no han dit ni pío.

      Eliminar
  12. ui no li parega bé té altres mitjans per assabentar-se i comentar sobre l'actualitat local, i alguns segur que son més del vostre agarado, inclús aquells que no han dit ni pío.

    Que, copiant a Jordi?

    ResponderEliminar