jueves, 23 de octubre de 2014

Editorial : MÉS SOBRE BORRÀS

Llegim una llarga entrevista en la premsa de Víctor Borràs, de la que ens crida l'atenció entre altres cosses la seua asseveració de que no sap si tornaría a pactar amb els nacionalistes.

Es a dir, que el panorama post eleccions locals es pot vore complicat i de debò si ningú trau majoría absoluta, que no creguem perquè ni els populars estan per a tirar coets ni JJ ho ha fet tan tan bé com per a assolir-la, pel què Borràs pensem pot ser clau per al govern futur, i vist el vist la cossa es complica .

(Foto pressa del facebook)
Tampoc creguem que ell vaja a ser el més votat, doncs tampoc estan els socialistes ni ell personalment, pel tot el que hem anat dient, lo suficienment atractiu per a superar en vots a JJ o a qui designen els populars, amb estos en tot cas pot nivellar-se creguem però més per la baixada dels populars que per una pujada espectacular dels socialistes.

I tenint en compte les males relacions d'esta darrera etapa en el govern, amb desconfiança total entre ell i Jordi Juan, el que es reafirma en esta afirmació, i les no massa bones tampoc relacions també amb els populars, la cosa pot ser peliaguda. Ara bé, diuen que la política fa extranys companys de llit . 

Però bé, açò és el que pensem però com també hem llegit estos dies comentaris a favor i en contra de Borràs, des del que diu que ja farà prou si mantén els tres qué té o inclús menys, fins al que li pronostica un bon futur per ser l'opció moderada que necessita una democràcia, aconsellant inclús la unió al seu voltant dels "d'enmig", vos deixem el tema ahí, per si voleu opinar i entre tots i com es l'objectiu de Quadern, donar més lluny al tema i tractar d' esbrinar les opcions de Víctor i quin cregueu serà el seu futur en el proper govern local.

6 comentarios:

  1. Borràs ha fet una bona gestió econòmica. Reducció déficit, compra parking o pressupost ajustat i realiste entre altres.
    Segur que trau 4 o 5 regidors.

    ResponderEliminar
  2. Jordi com a alcalde no ha fet res de bo en 3 anys. Ha anat cobrant mes impostos perque ha pujat l'ibi en 3 anys, a rebaixat serveis com el de la basura i poc mes. Aixo ho sabem fer tots

    ResponderEliminar
  3. Ya lo dije otro día y lo vuelvo a repetir, sólo si Borrás logra aglutinar el voto "dels d'enmig" que dice Enrique tendrá opciones de crecer porque si no y compartiendo lo que dice la editorial lo tiene difícil entre Jordi Juan y el PP que siempre contarán entre un 25 y un 30% de los votos mínimo y Jordi probablemente más aún pero tampoco creo que alcance la mayoría absoluta, por lo que Borrás sólo tendrá opción de crecer si no tiene a otros/s partido/s disputando el voto por el centro político local, por lo que yo de él empezaría a hacer buenas migas con Enrique y compañía, los dos son personas tolerantes y moderadas y lo mismo sus compañeros en ambos partidos por lo que no creo que sus diferencias a nivel local sean tan grandes como para no confluir en una opción con la que nos identifiquemos los que no pensamos votar al PP ni por ideas ni por los hechos en Tavernes, pero tampoco a Juan ni a Podemos ni a IU porque tampoco somos de izquierdas.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Podemos encara no s'ha presentat a Tavernes. De fet,encara no existeix com a partit ni té llistes a nivell estatal. Quan dius que no sou d'esquerres, a qué et refereixes, als de ta casa? Perque et recorde que tant Eduardo com Eugenio han governat amb majories a Tavernes.

      Eliminar
  4. Borras no ha sabut vendre el que ha fet i que es prou, té set mesos per a fer-ho i traure rédit.

    ResponderEliminar
  5. Poca gent apoiant a Borràs en el dia de la seua proclamació.

    ResponderEliminar