miércoles, 8 de octubre de 2014

Editorial : 9 D'OCTUBRE

Demà els valencians cel.lebrem la festa que commemora la nostra identidat, per a alguns el nostre dia com a nació, per a altres la festa d' una autonomía, per a alguns inclús segúrament rés hi ha qué cel.lebrar.

Nosaltres com es sabut ens incluim entre els primers i si som partidaris de gaudir de la festa quant hi ha pel que siga, demà més si cap com a valencianistes,  pel que demà i com qualsvevol festiu sòls actualitzarem comentaris i si de cas publicarem si ha algo interessant en la premsa autonòmica amb noticies comarcals.
I com a valencianistes no volem deixar pasa la ocassió per a una vegada més demanar-li a este poble que deixe de ser meninfot, que prenga les riendes de la seua història, que deixe de ser sumís als de fora d'ací, que recapacite sobre a que ens ha portat tant d' oferir a uns i a altres i que isca al carrer a cel.lebrar esta festa.

Però també que isca a reivindicar el qué ens pertoca, però també a vore si d'una vegada fora possible que ho reivindicarem tots junts baix els plecs d'una mateixa senyera : La de la defensa dels interessos dels valencians per damunt de ideologíes o de caires de com entenem la valencianía cadascún : Segur que és més els que es unix que els que ens separa a aquells que som valencianistes de cor, tot l'any, tots els dies, totes les hores i no sòls quant s'acosten eleccions com ara mateix estem vegent amb alguns que sòls s'enrecorden de traure la bandera o la llengua per a atacar als altres i no perquè se ho creguen, donat que la resta de dies sel's han passat ficant els interessos del seu partit per davant dels dels valencians.  

Així que, com diu el nostre himne, valencians en peu alcem-se i que nostra veu la llum salude d'un sol novell, però un sol valencià i valencianista de cor i no sòls de boqueta, i amb aixo esta terra resorgirà, perquè si tenim que seguir depenent dels forasters ... ja ho estem vegent.     

No hay comentarios:

Publicar un comentario