viernes, 24 de octubre de 2014

El Quadern denuncia, BANKIA HA PERDUT DEL TOT EL CAIRE SOCIAL

RESULTADOS HASTA SEPTIEMBRE

BFA-Bankia gana 1.151 millones, un 77,7% más

VALENCIAPLAZA.COM  Solo Bankia registró un beneficio neto de 696 millones en los nueve primeros meses, lo que representa un incremento del 53,9% sobre el mismo periodo del pasado ejercicio


I mentrestant tancant sucursals en pobles xicotets i els preferentistes pleitejant per a cobrar. I tot açò en un banc en estos moments de propietat pública : Està clar que el govern no té ganes de solventar lo segón ni de atendre lo social ni podent. 

6 comentarios:

  1. Despres vas al Bankia del carrer Major i no hi ha manera que a la finestreta t'atenguen en valencià. Es que no soy de aquí, diuen. Però la pasta sí que la volen, la d'ací.

    ResponderEliminar
  2. Ara que tornen els diners de les preferents i el diners de tots els espanyols

    ResponderEliminar
  3. Jo m'alegre molt. Quan mes diners guanyen mes pujará l'accio i amb mes beneficis podrá vendre l'Estat. Goilgolzarri no es ni Blesa ni Rato. Es nota molt quan un professional gestiona i el deixen fer. Mentre no es claven els polítics pel mig Bankia seguirá guanyat diners. Ara quan recuperen els 30000 millones podrien ajudar als preferentistes per exemple.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si,tenim tots una alegria molt gran de que Bankia guanye molts diners, de segur que l'estat la vendrà superbé, igual que la va rescatar superbé amb els diners de tots. I els preferentistes que s'estan salvant sabem que és gràcies als seus advocats,no per les facilitats del banc ni per les denuncies ni ajuda de l'estat.
      Haurien tingut que deixar caure tots els bancs i caixes que abusaren tant en temps de bonança i després posar-los als Goilgolzarris a vore si aixína era tan bò. Quina ignorància dir que a vore si els polítics no es claven pel mig, quan els polítics es claven en tot (els que els mana el capital), a vore si penses que els polítics funcionen independentment del que diuen els bancs. Mira on demanen els polítics els seus préstecs avantatjosos (personals o de partit) i a canvi a quins personatges indulten (com p.e. el gran financer Botín,condemnat al seu dia).

      Eliminar
  4. Jo tb haguera deixat caure a Bankia, i a Cajasur, a la Cam, a la manxega, a Caixa Catalunya......per cert ningún banc espanyol ha quebarat. Pero t'agrade o no l 'unica forma de recuperar els diners es fent pujar la cotizació i esta pujara en la mesura que pugen els beneficis. De les batalletes anticapitalistes ocupat tu i el de la coleta. Teniu l'exclussiva.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tú hagueres deixat caure les caixes...però això no ha passat i tots han continuat votant (tú també?) als que se n'han beneficiat. I clar que els bancs no han quebrat, ja els ajuda el govern de torn. Que l'única manera de vendre una caixa siga revaloritzant-la ho entenem tots, però del que facen després dels beneficis no ho sabrem, bueno sí, part important anirà als megasous i black targets dels càrrecs importants (i polítics).
      I sí, el de la coleta s'ocuparà de tot gràcies a molts com jo i a pocs com tú. Eixos pocs aneu pensant on dugueu els diners guanyats en borsa, que a partir d'aleshores cadascú pagarà el que deu, en A o en B. Per cert, que no soc anticapitaliste, soc anticorrupció, en ser honrat prou i sobra, no cal ni ideologia. De fet, la idea del PSOE al seu dia va ser bona: d'esquerres en lo social i de dretes en lo econòmic, el que passa és que es van vendre massa prompte a la corrupció dels diners, i se'ls van acabar abans d'aprovar la llei de benestar social; després els altres que entràren darrere van perfeccionar el sistema. Per això ara cal ser antisistema, per fer-ne un altre just de sistema, i per això no cal muntar koljos de treball forçat. Els que parlen de Cuba i Veneçuela només ho fan per por de que els desmunten la paradeta, i altres -més i més ingnorants- per aspirancions a muntar-vos també paradeta pròpia. Quan hi ha el que hi ha (i els recusos ni els diners no apareixen del no res) per a fer-se un més ric ha de fer a altres més pobres. És de caixó.

      Eliminar