martes, 21 de octubre de 2014

Nota de Premsa GRUP MUNTANYA VALLDIGNA

http://grupmv.blogspot.com / grupmv@gmail.com
http://refugialberglabastida.blogspot.com/
Tel. 685633185
Carrer de Gabriel Hernández, nº 51-2, Tavernes de la Valldigna (46.760)
LA VALLDIGNA


La Valldigna, octubre de 2014


EL GMVALLDIGNA ASSISTEIX A LA REUNIÓ DE PRESIDENTS DE CLUBS DE MUNTANYA DE LA FEMECV

            Membres del GMValldigna assisteixen este dissabte dia 18 d’octubre a la reunió de Presidents de Clubs pertanyents a la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana, que ha tingut lloc la població Elda (Alacant). En ella es reuneixen tots Clubs de Muntanyisme per a aprovar i assignar, el calendari d’activitats que la FEMECV té previst per a l'any 2015.

            Les activitats d’esta reunió han començat durant el matí, on els participants van realitzar una marxa senderista a la serra del Cid, una serra situada al sud del País Valencià, al municipi de Petrer. El seu nom fa referència al topònim d’origen àrab que significa “Serra del Senyor”, es pot dir que conforma un massís amb un gran cim horitzontal, en els extrems del qual trobem els dos punts de més altitud de la serra, la Cadira o Penya del Cid que sembla tenir la forma d'una cadira de muntar a cavall, que va dels 1.103 m. al cim del Cid a una altura de 1.204 m.

            En l'Assemblea, ja a la vesprada els muntanyencs assistents vinguts de tots els racons de la nostra Comunitat, van debatre en la reunió les activitats que es van a realitzar durant l’any 2015, entre les que volem destacar les assignades al GMValldigna, El dia de la Muntanya Neta, una de la activitat mediambiental de rellevància de la FEMECV que dona a entendre el compromís del GMValldigna i els seus associats amb la FEMECV, a fi de difondre els esports de muntanya i el medi ambient en la nostra comarca de la Valldigna.

No hay comentarios:

Publicar un comentario