jueves, 2 de octubre de 2014

Editorial : NI UN EURET

És el que anem a rebre els vallers dels Pressupostos Generals del Estat. 

I ara eixiràn els defensors de la causa popular a dir que és que per l'herència rebuda dels socialistes no hi han diners per a més.

I una vegada més els tindrem que recordar que per a autobombo del senyor Fabra, 18.000 eurets al mes, si que hi ha, o per a rescatar recénment autovíes dels seus amiguets, per no ficar-nos a recordar altres que tots sabem, 

I ara més que mai pensem qué és necessari que els valencians prengam la batuta de la nostra orquestra i deixem d' oferir tant a altres, i això sòls ho podrem fer quant nosaltres sigam qui arrepleguem els nostres impostos i després decidim nosaltres mateix i no des de Madrid en qué els invertim.

O com a mal menor quant els valencians tingam una força valencianista que sòls obedisca als interessos dels nostres ciudatans i no als interessos de partits amb seu fora de la nostra terra, que "talle l'abadejo". 

Mentres tant se'n anem a comprar "un pato" de goma per a les properes inundacions, que si no ens pillen el la platja ens pillaràn en el poble, i esperem que l'Ajuntament execute prompte, ja deuría de estar, eixa mota de defensa que va anunciar, perquè si tenim que dependre de Madrid ... apanyats i aiguats anem.

4 comentarios:

  1. Mira que els valencians seguim sent meninfots que ni un comentario a esta editorial, no tenim remei.

    ResponderEliminar
  2. Aci es clar que els peperets sóls entren que quant tenen peu per a atacar a Jordi o al Bloc, quant es dius veritats es queden mudets .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si no tingueren tant peu no entrarien gens. Massa vegades els ho posen fàcil, inclòs de vegades s'en riuran sense tindre que passar-se a comentar.

      Eliminar
  3. Madrid sols sap arreplegar,es un forat negre que xucla els bitllets.Despres pasa el que pasa,com lo ultim de caja madrid i cia...que asco de gentola!!!

    ResponderEliminar