miércoles, 22 de octubre de 2014

Editorial : DE ALARMES SOCIALS

" I encara gràcies que ho faig ", és el que que sentim moltes vegades quant reclames a algú per una mala actuació que està fent sense tindre l'obligació de fer-la.   

I pensem que no, no és així : A nosaltres almenys ens han educat en que els cosses o es fan bé, o no es fan, i no val excusses quant decidixes fer una cosa encara no tingues l'obligació de fer-la.

I més quant pot tindre la teua mala acció uns efectes perjudicials per a algú, i menys si cap encara quant estes poden ser greus.

I no , no sabem si es este el cas, no som analistes clínics,  ni si ha segut algo puntual o algo habitual, algú ahir es va apressurar explicar-nos detallàdament que en principi no, altres a caxondear-se i uns tercers a atacar al Alcalde.

Nosaltres el que demanem es que per favor es prenguen les messures corresponents per a que no suceïsca ni puntual ni molt menys habitualment , per a que no es repetisca : Les pressuntes "alarmes socials" no es donen segur si no les dones peu i també poden surgir per una imatge (Tornem a dir que no entrem en anàlisis clínics i de si s'han de transportar així o aixà, no som experts i per tant qui per a jutjar-ho).

Però també demanem que no es repetisquen les excusses que s'han donat, es veu qué per a alguns és més fàcil matar al missatger, siga el que ha donat la veu d'alarma o el que s'ha fet ressò, qué assumir el que corresponga. 

1 comentario:

  1. El cas és que Levante i Provincias diuen hui que l'ajuntament ha ordebat que no torne a portar-se les mostres de sang en el camionet.
    Gracies a la "alarma social" i les fotos d'un veí l'ajuntament ha rectificat.
    No esperem disculpes de l'alcalde que ni ho farà ni reconeixerà que s'ha fet mal. Ell és masa orgullos per fer-ho i el seu blog també.
    Hi ha que fer fotos, denunciar i publicar el que els polítics fan mal perquè rectifiquen.
    El poder és del poble no és dels polítics i nosaltres manem.

    ResponderEliminar