lunes, 6 de octubre de 2014

Nota de premsa del PP sobre turisme

Comunicació PP Tavernes

10:34 (hace 1 hora)

El turisme a Tavernes es recupera 
malgrat l'abandó del bipartit

Els empresaris de la platja de Tavernes veuen millorança durant el mes d'agost a pesar que el juliol no ha estat l'esperat.

Des del Partit Popular sí que creguem en el turisme, i per això hem preguntat a empresaris de diferents serveis a la platja per saber com els ha anat la temporada i quins són, des del seu punt de vista, les millorances que es podrien realitzar per recuperar la platja.

Tant en lloguer d'apartaments com a comerç i restauració tots han coincidit en remarcar que el mes d'agost ha estat el millor de l'estiu des de fa molts anys, acumulant la millor afluència de gent a la primera quinzena. És cert que el mes de juliol ha estat el pitjor des de feia temps, tant en negocis oberts durant tot l'any com en negocis només de temporada.

Han volgut remarcar que la ruta de les tapes ha estat de nou un èxit, fins i tot han notat un canvi destacable en els clients: ara es queden a acabar el sopar a un restaurant en comptes de fer una ruta llarga per diferents establiments.

Vists aquests resultats només podem deduir que els empresaris turístics de la platja de Tavernes ha pogut treure endavant els seus negocis sense la col·laboració, ajuda o respatller del govern del bipartit. I que els seus esforços comencen a donar els seus fruits i permeten que el futur del turisme en Tavernes no caiguen en l'abandó a causa del poc interès que l'alcalde Jordi Juan, de Compromís, té pel sector.

El Partit Popular vol denunciar l'abandó que ha rebut la platja i els empresaris per part del bipartit fent promeses que mai han complit – alguns pàrquings estan en males condicions, sense senyalització i alguns no s'han possat en funcionament- i discriminació front uns altres associacions -ACEPLAT és l'única associació empresarial que aquest any no ha rebut subvenció des de l'ajuntament-. El portaveu popular Manolo Vidal afegeix que "no fa falta que recordem les inundacions patides en l'avinguda ni l'estat en què es troben els jardins malgrat rebre una subvenció des de la Diputació per condicionar-los".

Tot ha estat un cumul de despropòsits amb una única base: un govern que no sap gestionar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario