viernes, 24 de octubre de 2014

Editorial : PER A ACABAR AMB EL TEMA DE LES ANALÍTIQUES

I es que per a varis articles en la premsa autonómica, en els blogs locals, en el face d'algún candidat a President de la Generalitat, comentaris a go-gó ... i més d'un destarif que altre . I nosaltres huí, des de la serenitat i l'objectivitat  volem fer una serie de reflexions sobre el tema a arrèl del que hem pogut llegir .
- El contenidors viatjaren junt a material de construcció i a l'intemperie, i per tant algo de brutícia = contaminació arreplegaríen pel camí. Després els entraren en un centre sanitari i per tant en contacte amb infraestructures i material sanitari, pel que salvo que els desinfectaren abans ... doncs això. 

- El senyor Alcalde es va apressurar a assenyalar que no es tornaríen a portar més d'eixa forma, si no en un altre vehicle, amb foto inclosa, i que "ha donat les oportunes ordres perquè s'efectue només amb vehicles adequats i que les mostres viatgen en la cabina del conductor", pel que de fet ha reconegut la errada : De paraula ...  

- Altres mitjans afins a ell s'han dedicat a fer articles técnic-transportista-sanitaris sobre la normativa de transport i conservació de les analítiques, i a donar-li canya al missatger ....   

- Alguns comentaristes també afins i en este mateix blog han arrivat al deliri parlant de muntatges de la premsa ( no, no ho busqueu, ho eliminarem ) al estil d' aquelles confabulacions judeo-masòniques de les que ens parlava aquell senyor baixet i amb veu de pito ( Per cert, la foto i la denuncia no la va fer en primer lloc el periodista sino un particular, i es pot comprovar en el facebook d'este ) ...

I nosaltres en preguntem : Tan difícil es dir això de " lo siento mucho, me he equivocado, no se volverá a repetir "? Es veu que sí.

14 comentarios:

  1. Una imatge val mes que mil paraules i te molta força.
    Anime a fotografiar i difondre imatges que façen avergonyir i reaccionar als governants siguen del partit que siguen.

    ResponderEliminar
  2. Este tema no s'acaba ací.
    Encara hi ha molt que parlar i que aclarir.
    Han posat en perill a get, s'ha fet el riducul i l'alcalde ha mostat la seua soberbia enviant a Gandia als que no estigueren d'acord amb el transport en furgoneta.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Han posat en perill a gent??? Ai per favor, que redramatics sou, no passa absolutament res. Tot per a fer mal. Quan de rebombori per una foto amb mala idea. Les analitiques estan ben aillades. Soles fa mala imatge el camionet. Es nota q no treballeu en sanitat. Soles es aixo, una campanya per a intentar desprestigiar i difamar.

      Cinics i hipocrites aci pululen uns quants que no veuen lo que fa el seu partit corrupte a nivell estatal i autonomic. Gent que no te ni pi del tema, ni treballen en aixo i a la minima fan de la puça una montanya. La enveja i el rencor encara perduren.
      Repetisc, el camionet dona mala imatge, esta mal i s' ha reconegut, si. Les analitiques estan ben, si. La responsabilitat deuria ser de la conselleria de sanitat com antes, si. Part de culpa son els recortes en sanitat, educacio, ambulancies, transport, etc. SI!

      Eliminar
  3. Tampoc es molta la diferencia entre l'estat del vehicle de repartiment i l'hospital de Gandia, no se, no se, quin estarà en mes mal estat si el vehicle o l'hospital, si l'averen portat amb un carro de bous no havera passat res..... Arre Generalitat Valenciana.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sempre reconfortant-se amb el mal dels demés i casa per agranar. Que poca autocritica i amb que poc ens conformem. Després ens extranya que la gent no veja clar el relleu al PP on està.

      Eliminar
    2. I que te que vore el que diga la gent amb els partits?
      Si els partits feren cas del comentaris, començant pels teus anavem aviats. Si eres el primer que critica i no dones mai cap idea a res. No volem cap partit, estem millor sense cap. Tots fora.

      Eliminar
    3. Que qué té a vore el que diu la gent amb els partits? Doncs que ací i altres blogs, com a llocs de diàleg polític, molts sols opinen a favor o en contra del partit de torn. També hi som altres més neutrals o sense cap mentalitat dirigida per cap sigla, però malhauradament encara som els menys.
      Je,je,je, que no done mai cap idea...
      El que passa és que les meues idees no agraden.. a les butxaques dels polítics i els seus deixebles. Quan la idea no els interesa diuen que eres demagog i populiste.
      Espere no et queixes després quan gràcies a grans mentalitats com la teua de no a anar a votar isquen reforçats els partits majoritaris, que són els que més malvat han fet el sistema. O a lo millor quan dius tots fora significa tornar al franquisme i llevar la democràcia, perque de Podemos, si dius que totes les meues idees són tan roins, no et veig.

      Eliminar
    4. Disculpa, però ni aci ni en cap blog hi ha diàleg. Entre tots els blocs no arriba a 15 persones les que sempre comenten/comentem i es un diàleg de sords o de besugos com dia un tebeo, i com que cada u te la seua idea clara no anem a fer canviar d'idea a ningú.
      Això de reflexions, arguments, debats i diàlegs polítc tu i jo sabem que es mentira en els blogs. I crec que els altres 13 ó 14 que hi ha també.
      I és que eres un demagog: quan el veus rodat, sempre ixes amb els sous. No sé a que ve ara dir les butxaques dels polítics i els seus deixebles. Si tan bones son, tu si que eres tonto de no dedicar-te a la política. I es veritat, mentalitats com la teua malven el sistema.
      Tu no em veus en Podemos, bé els votarem, com jo el veig a tu al costat d'Espanya 2000, que també els deus d'haver votat.

      Eliminar
    5. No comment.
      Por sus hechos (i comentaris) les conecereis.

      Eliminar
    6. Tota la raó el done. I tant com els coneixem. I per alguna cosa més que publiquen en altres llocs.

      Eliminar
  4. Ni s'ha posat en perill a la gent, ni res de res. Ho diu Les Provincies i el seu corresponsal, que ja li haura costat posar les declaracions del gerent que diu que no hi hagut cap perill.
    Jo tambe pense igual: estaven mes segures les mostres en el camionet que en el mateix hospital, que es cau a trossos i fins i tot va ferir una dona de Tavernes. Per no dir com estan les habitacions i altres. D'aixo no digueu res i té importancia i no si les mostres, que sempre estan dins d'un contenidor homologat, es transporten en un camionat o en Mercedes ultim model.
    El que heu de fer els del PP es no parlar tant del tema i gastar les forces en exigir a la Conselleria de Sanitat que organitze un servici d'arreplegada i que el pague. Que ja seria hora! I si la Conselleria i el PP pagara el servici que li correspon, ara no estaríem parlant.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eres muy cínico. Como puedes defender que la sangre iba bien en una chatarra de vehículo? Aplícate el cuento y exige a los políticos responsabilidades y no ataques a quienes se atreven a denunciar las majaderías del gobierno

      Eliminar
  5. Senyora, sí l'estil d'escriure no enganya, jo no he defés que vaja en un vehicle sense condicions, jo he dit que el director de l'Hospital ha confirmat que l'analitica no ha patit perill per anar dins de contenidors homologats que és molt diferent.
    I de cinisme millor no parlar. Crec que són més cinícs els que, com tu, calleu davant la destrossa de la sanitat i s'esgarreu les vestidures davant un fet com este, que també es derivat de que ells hagen deixat de fer un servici com toca.
    Això si que es cinisme.

    ResponderEliminar
  6. I ara mos enterem que un cotxe que va costat un dineral el te en exclusiva el jefe de la policia i a la gent de la brigada la fan portar la sang a Gandia en una furgoneta per no tindre altre vehícle disponible.
    #JordiDimissió

    ResponderEliminar