martes, 14 de octubre de 2014

Editorial : VÍCTOR FINS LA SOPA

I afegirem jejejeje, perquè no ho diguem amb ninguna mala llet, si no com a dit popular per a reflexar el que anem a opinar en esta editorial.

I és que es notaria, creguem, i palpable la campanya d'imatge que estàn fent els socialistes de Tavernes a favor de Víctor Borràs, el qual es perfila donat que de moment i que sapigam no es va a pressentar ningú més a les primaries, com a proper candidat socialista a l' Alcaldía de Tavernes. 

Així tenim a Víctor :

- Algo normal, arreplegant signatures pel mercat a tal efecte, supossem que per algún lloc públic més li s'ha vist o el vorem.

- Facebook i sobre tot darrerament tant d'ell com el d'altres militants traguent fum amb imatges d'ell ací i allà .

- En quasi tots aquells actes de tot tipus públics, semipúblics o privats celebrats darrerament : Actes institucional i no institucionals del 9 d'Octubre ( Víctor de paelles, Víctor en els balls , no sabem si dega pujar també a alguna atracció infantil ... més jejeje ) , recepció al conseller (algo normal també), dinar posterior ...

- Víctor en la fashion week de Madrid amb modistos reconeguts ( ahí si que no sabem com qualificar-ho : És adicte a la moda ? Ben mudat si que va sempre sí, inclús quan va d'esport va "informal però arreglao" ...  i torna-li al jejejeje )

- Víctor el 12 d'Octubre amb l'Alférez de la Guardia Civil .

I més que de segur ens hem deixat : No para en torreta !!!! (seguim amb el jejejeje) 

I la majoría d'estes cosses no es que no siguen normal en un regidor i més del govern, però ens ha cridat, igual son quimeres nostres, la sobre-esxossició estos últims temps, pareix que vullga igualar al "jefe" ( tornem al jejejeje) fent-se fotos .

I ara venen els dubtes :

Son quimeres nostres o està apareguent més en un poc temps que en tot el que portem de legislatura ?

Li servirà per a compensar tot el temps que ha estat callat, massa callat per a nosaltres inclús en esta darrera crisi com hem dit ?

O per contra no li sevirà per a rés pel que el mal ja està fet i ja farà prou si mantén ressultats ?

Ahí ho deixem.

15 comentarios:

  1. Victor aprofita que ultimament l'alcalde no asistix a molts actes per a promocionar-se.
    Esta clar que Jordi li lleva protagonisme a Borràs i per això Borràs aprofita les primaries socialistes i les absencies de l'alcalde per deixar-se vore.

    ResponderEliminar
  2. Tots sabem que si victor no ha trencat el pacte amb el bloc es per diners, per no privarse del jornal que te. Ell i Jordi ens costen als veins uns 100.000 euros a l'any

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I han estalviat o han fet possible pagar:
      4'5 milions de defecit de tresoreria; 3'5 milions a proveidors, 1 milio tornat de capital i interessos dels prestecs fets pel PP i han rebaixat l'IBI en 1'2 milions

      Que barat: ens costen 100.000 euros i ens ofereixen amb la gestio un benefi de 10 milions d'euros.

      Manolo, Amparo, Ribis i Lluisa Mifsud ens contaven sobre els 150.000 a l'any i ens van deixar arruinats.

      Eliminar
    2. El problema no es de car/barat ni d'eficiència política. El problema dels sous polítics és d'etica i solidaritat amb els ciutadans que els han donat la confiança perque gestionen en nom seu. Una mica de coneixement seria donar exemple i arrimar-se més al minim interprofessional que als mega sous de consells d'administracions de grans empreses. A més a més, el currículum i formació que s'els demana als polítics és ZERO! Molt mal el PP,mal exemple també (i pregonant el contrari) dels progressistes.

      Eliminar
    3. L'ajuntament de gandia l'ha arruinat el PSOE.

      Eliminar
    4. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
    5. S.ha acabat la discusió perque se.n haveu anat pels cerros de ubeda, passeu a altra cosa, gracies.

      Eliminar
  3. Què mala és l'enveja!!
    Preocupeu-se per fer algo bo per al poble, i intentar superar a Víctor (cosa difícil), i deixeu-lo a ell treballar i fer la seua feina, que per a un que s'esforça i fa el que ha de fer...tampoc us pareix bé.
    La qüestió és criticar.

    ResponderEliminar
  4. Falta explicar que la participacio de gent normal del poble i simpatitzants en les primaries es una presa de pel i una farsa des del moment en que els resultat de les seues votacions no son els que valen sino la votació que fara la militancia, que pot triar un altre candidat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per qué no valen els vots simpatitzants? Aleshores, per a qué els convoquen?
      I ja posats, que pinten unes primàries on només es presenta un candidat?
      Imagineu se un partit on només es presenta un equip. I l'àrbitre diu que es jugue...

      Eliminar
  5. Victor és un bon candidat a l'alcaldia de Tavernes. No ha tingut el mateix suport mediàtic que l'alcalde però ha fet una gran tasca en l'àrea econòmica que ningú pot posar en dubte i ara té que posar-ho en valor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tot això és verdader,però sobrava el paripé de passar amb el cotxe de megafonia per tot el poble avisant de les primàries, quan és una cosa del partit, i sobretot QUE NOMÉS ES PRESENTA ELL!
      Que facen propaganda,si volen que vagen ja penjant cartellets i fent mítings, però que no monten estes comedietes.

      Eliminar
  6. Jo estic també amb això. Si nomes es presenta ell, no calia cap paripe d'anar al Mercat fent taules petitories i demanar participació per a les primaries quan ell sabia que no s'anaven a fer primaries amb un unic candidat.
    Tot una farsa per fer-se autobombo i propaganda.
    I no sap o no vol saber que ha perdut tota la credibilitat quan demanen la dimissio de l'alcalde i ells es queden en el govern, com ha denunciat Estruch, ¿incoherencia o 2.100 euros al mes?

    ResponderEliminar
  7. Sols s admetran comentaris sobre el tema del article pesrque el tema s.estava desviant i prenent caires no dessijatbles.
    No obstant demá parlarem de les primaries una vegada acabat el proces al no haver.se presentat ningú mes i ho analitzarem.
    Gracies.

    ResponderEliminar