viernes, 10 de octubre de 2014

Info-D-U : AHÍ QUEDA UN BUIDET

Ahir vam conéixer en la premsa l'enquesta publicada pel periòdic 
"El País". Destacar eixe quasi 5% de vot altres/blanc/indecis : 
Perquè no a una força Valencianista ?  


Demòcrates-Units, la veu del canvi






8 comentarios:

  1. Si és de El Pais,Podemos en té ja el doble.

    ResponderEliminar
  2. I qui governarà ara que PODEMOS te la clau?

    ResponderEliminar
  3. Centrat en les locals i deixa estar les autonòmiques que si ho teniu dificil per entrar en l'ajunyament en la Generalitat ho teniu imposible.

    ResponderEliminar
  4. "Entre capullos y gaviotas nos toman por idiotas" : Ni Lerma va ser reivindicatiu ni después tampoc els populars i mentres seguim votant-los majoritariament i no a partits nacionalistes valencians seguirem igual, eixe es el problema .

    ResponderEliminar
  5. Enric Estruch i Ferrando10 de octubre de 2014, 10:46

    Aixi es estimat comentariste : Apareix un partit que no se sap ni qui son com es Podemos i desplaça a Compromis del tercer lloc com a mes votat i passa a ser qui tallara l.abadejo . I el seu possible candidat fantasma empata amb Oltra com a favorit per a President de la Generalitat segons la enquesta publicada ahir : No tenim remei ? Jo espere que sí.

    ResponderEliminar
  6. No tenim remei o no tenen remei els nostres politics? Si la classe política,per damunt ideologies, donara confiança en que es preocupen per la gent i no tant pel sou i el poder partidista i particular no abraçarien al "primer que passa". Si el "primer que passa" encara no tinga cara a València, en la seua primera representació al ciutadà, deixa de banda el seu sou europeu de 8.300 per cobrar 1.800, a la gent no li cal res més per vore per on van els tirs. Ací el poble encara s'escuden en voler cobrar com els funcionaris A 3 o 4.000 €, i això que no apleguen a eurodiputats. I això que són els menys roins dels que es van presentar.

    ResponderEliminar
  7. Podemos es una mescla entre demagogia barata i populisme argentibolivaria. Es el típic movimient que arreplega el descontent social i que caura tan depresa com ara pujará.

    ResponderEliminar
  8. Demagògia es dir (un que tú coneixes molt bé) de rebaixar-se el sou,fent el paripé de cobrar quasi 3.000 € en un poblet com el nostre i el líder estatal "bolivarià" baixar-se'l de 8.300 a 1.800 i renegant de dietes i habitatge. Si donara exemple cobrant el mateix que feia a la facultat ens creuríem això de no ser un professional de la política. El teu amic haguera pogut almenys donar els diners que NO s'ha guanyat ni es guanya a la Mancomunitat per a les associacions a qui ha retallat fins un 30% de subvencions.
    Demagògia o realitat?
    És Podem el típic moviment que arreplega descontent? Amb qui els compares? Amb el GIL o amb el partit del Rumaso? Això de que prompte caurà voldríeu tú i més de quatre que confonen emprendre amb ser els més llestos per damunt d'empresaris honrats. A quien a buen árbol se arrima...más dura serà la caida. No em val fer fora els PPodrits per instalar-ne altres pareguts (mira si s'ha salvat algún partit ni sindicat de la màfia de les Card blacks Cajamadrid, ni un!).

    ResponderEliminar