martes, 21 de octubre de 2014

El Quadern denuncia, CAMPS RETURN

ANTICORRUPCIÓ DEMANA FACTURES DE VIATGES DE CAMPS A LONDRES 
  • ANTICORRUPCIÓ DEMANA FACTURES DE VIATGES DE CAMPS A LONDRESLa Fiscalia Anticorrupció ha sol·licitat a la Generalitat Valenciana factures i diferent documentació dels viatges que va fer l'expresident del Consell i actual diputat en les Corts, Francisco Camps, a Londres, per a negociar amb l'empresari Bernie Ecclestone que la ciutat de València fora seu del Gran Premi d'Europa de Fórmula 1, tal com així ha passat.

    El ministeri públic ha donat així un pas més a la investigació que se seguix des de maig d'enguany després d'una denúncia de l'oposició -PSPV i EU- que alertava sobre presumptes irregularitats en la compra per un euro de Valmor Sports -societat formada per l'empresari Fernando Roig, l'expilot de motociclisme Jorge Martínez Aspar i Bancaixa- pel Consell el desembre de 2011 per a poder seguir celebrant el Gran Premi de Fórmula 1 a la capital valenciana. La societat es va encarregar de gestionar l'esdeveniment esportiu.

    A vore si no foren tan sols trajes... 

    1 comentario:

    1. A vore si no foren tan sols trajes...
      Però els viatges a Londres també els hauria pagat en metal·lic dels diners de la farmàcia que té la dona, com va dir al juí dels tratges.
      És que sou de malpensats!!

      ResponderEliminar