miércoles, 22 de octubre de 2014

HUMOR TRANSPORTAT

Altres formes de transport ...

6 comentarios:

  1. Ara el BIM es diu INFOBLOC?
    En primera plana diu que no hi ha diners per acabar el colector i Borràs diu que si.
    Com quedem?
    El bipartit no s'aclarix.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El BIM no ha durat ni una legislatura,tanta feina en que si la transparencia,en que si la normativa i no han estat capaços ni de dur el fulletí eixe avant.No era res de l'altre món,però implicava certa normalitat en la política del poble,la qual el Bloc com és evident no ha pogut o sabut mantenir.
      Ara,el nou butlletí del Bloc qui el repartirà i sobretot,quí el pagarà,el poble o el partit?

      Eliminar
    2. El pagarà el poble, amic Robinjut...
      Amb els nostres impostos subvencionem els partits politics de l'ajuntament ja que reben una subvenció mensual. En concret la del bloc puja a 600€/mes, o el que és el mateix, 72.000 eurets a l'any. Amb això i un poquet d'ací i un poquet d'allà, ja et dic jo estimat Robin que dóna per fer i repartir butlletins. I encara que diguen que ho paga el partit, abans ja ho haurem pagat nosaltres. Que no ens enganyen!

      Eliminar
    3. Si els diners subvencionats foren per informar-nos des d'un altre punt de vista de l'oficial,des de la opossició, no estaria mal del tot ngastar-se els diners del partit en descobrir-nos les cosetes que sempre amaga o no diu qui mana. Des dels partits del govern no té sentit informar de res quan ja es tenen mitjans institucionals, com el gabinet de premsa (ara més imparcial que mai per poder fer-se'n càrrec funcionaris i no "càrrecs de confiança"), la pàgina web o l'oblidat BIM (encara no ens ha dit ningú de cap part perqué la desaparició de la gran gesta informativa del Bloc on participàven tots els bàndols).
      Algún partit ha fet això des de la opossició? ho va fer el PSOE i el Bloc la passada legislatura? Ho està fent el PP? Açò demostra que el que fan només és propaganda partidista, quan més que informar el que fan és filtrar notícies sobre el que fan propi o les novetats dolentes del contrari. I per a mostra un botó: els blogs, on damunt d'adoctrinar, es permeten servir-nos la opció del debat, per a que sempre opinen els mateixos i en el mateix sentit. I damunt els que haurien de ser més plurals,els progressistes,són els que més i millor ho practiquen. De fet,les dretes ho publiquen tot sense cap rubor,tenenclar que van al que van i des del poder no han patit mai del que diuen els demés. Des de l'esquerre és diferent,per motius obvis es veuen abocats a justificar-ho tot i això a alguns progres no els senta massa bé. hauriem de començar de nou, com diu Karl Marx, Podemos deuria convertir-se en una opció seriosa.

      Eliminar
  2. 600x12 =7200
    No 72000, fins ahi manipuleu!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tens raó, 7.200 són xavalla per a qui no pretén viure de la política.

      Eliminar